Mamici de ianuarie - februarie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 8
marchplayer spune:
Hai sa ma bag si eu...
Si mie imi curg sanii, acum sunt tare curioasa daca o sa fie mai usor cu alaptatul, Anda, Ana, voi nasteti inainte asa ca abia astept sa stiu daca sunt doar vorbe sau este adevarat ca vom avea lapte mai mult si fara prea mult muls!
daniela 35 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Buna dimineata 
March este bine ca va curg sanii pt. ca nu mai stati 2-3 zile sa va chinuiti cu bebeii sa traga pana vine laptele cu adevarat. Mie mi-a spus asistenta de la bebei ca laptele vine intre 3-5 zile.Chestia cu mulsul nu se face ca sa vina laptele, atunci cand ai mult laptic trebuie sa te mulgi ca sanii devin tari si durerosi,vine si prea mult la bebelin in gurita...
Irina si eu am vrut sa zic ca Mario este foarte bine dezvoltat
arata mai maricel decat este![]()
Denisa presiune simteam si eu si inca foarte tare, tii minte ca scriam mereu ca abea merg si se uita lumea la mine de ziceai ca nasc atunci pe loc, prin magazine
Parerea mea este ca nu mai ai mult si vine dulcineea pe lume![]()
Astazi vine Catalina acasa cu Bia
Abea astept sa ne scrie
Alina iti tin ´pumnii sa inceapa colul sa se lase, sa ai dilatatie si sa nasti usor
Giova tu esti pe ultima suta de metri, se poate rupe apa oricand, eu la prima nastere nu am avut nici un semn, ma simteam foarte bine, nu aveam presiune, pur si simplu s-a rupt apa si au inceput contractiile.
Fetelor tineti minte: contractiile de nastere sant ca durerile de ovare la CM ( la inceput )insotite intre timp si de dureri de mijloc! Eu pe langa contractii am avut si arsurile care ma chinuisera toata sarcina, se opreau contractiile si incepeau arsurile de simteam ca nu mai am aer
Va scriu pe bucati din timpul travaliului pt. ca la mine a durat foarte mult si ar insemna sa scriu un roman
La cofetarie ma duceam pt. ca nu puteam sa ma plimb ca aveam dureri mari, cand stateam jos imi treceau
Cofetaria era in incinta spitalului, la parter![]()
Papusica mea doarme si mananca
il tin cat pot de mult la lumina zilei ca sa-i treaca icterul, astept sa vina moasa sa imi spuna daca s-a accentuat sau e pe trecute,cu somnul sant in urma, cu ocazia asta slabesc si eu ca este cazul
Angelo mai mult la inceputul noptii plange, il mai i-au langa noi in pat si doarme o serie de 2 ore jumate dupa care mananca, schimbat si culcat in patut.Ma termina programul asta de 2 ore jumate diferenta intre mese, trebuie sa ma si mulg si asta dureaza 20 minute.Asistentele au spus ca mai mult de 10 min. la un san sa nu se tina bebele pt. ca ne alegem cu ragade,tot din motivul asta, nu trebuie alaptat mai devreme de 2 ore.
pupici la 
Eu cu ageloudaki mou
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
J G spune:
Salutare la burtici!
Intrebare: eu am domiciliul in Ploiesti (si sotul la fel) dar nasc in Bucuresti, eu unde declar copilul, unde depun dosare etc?
Giova ma bucur ca totul e ok!
J 35+
Giova spune:
Eu il las sa vina cand vrea el, dar parca nu mai am rabdare. nu vreau sa-mi provoace nasterea.
Deci, daca nu-mi curge colostru ma voi chinui cu laptele? Sper din suflet sa am.
Monica si eu de abia merg si simt intepaturi in col. Seara sunt mai dese si mai dureroase ca in timpul zilei. Dr. mi-a zis ca si burtica s-a mai lasat. I-am zis ca nu-mi dau seama.
Eu zic, ca Marco e pe aproape.
Janina exact asa suntem si noi. Cu buletine de Alba, flotant de Timisoara si nasc in Timisoara.
Bebele il inregistrez in Tm, de la primarie imi da certificatul, dar nu stiu unde depunem dosarul pt. banii aia. La Alba Iulia sau Timisoara?
gio
si bb Marco 38+
marchplayer spune:
Maraki deci tu ai avut arsuri inclusiv in timpul travaliului? Eu le am de vreo luna si deja simt ca mor, imi trec doar dupa ce vomit, sau poate daca nu mananc nimic desi metoda asta n-am incercat-o inca!
Acum cum te simti dupa atatea luni de greturi si arsuri? Mananci ce vrei sa ai o dieta speciala pentru alaptat?
Deci nu scapam de muls nicicum
, cred ca n-o sa-mi placa deloc aceasta activitate! Trebuie sa ne mulgem dupa fiacare masa a bebelusului? Adica dupa ce papa 10 min dintr-un san si alte 10 min din altul trecem la muls pana golim sanii? Urmatoarea masa dupa 2-3 ore? Ce facem cu laptele muls? Il aruncam?
daniela 35 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
nicoleta raducu spune:
Sal..gagici...
Am fost pin' la piata....Sa luam piinica..ai o gura de aer...
M-a enervat una...
Ma uitam la lucrusoare de bebe...
Si cik..lasati,Doamna..ca ma aveti pina nasteti...
Nu-i devreme sa luati lucrusoare?
Imi venea sa-i sparg fata...
Maraki..ce bine ca sunteti bine...
Fetelor..fac tocanita de pui...
Cu mamaliguta..
Sunt in zona
Nicole
33 fix
J G spune:
March cred ca totusi se poate scapa de muls, din cate stiu prietena mea nu s-a muls deloc. Nasol ca ai arsuri, pe mine m-au mai lasat de cand s-a intors bebelina.
Nicoleta nu te mai enerva cu toate tampitele, zau asa! Mai ales tu care trebuie sa stai linistita! Si mie mi-a spus un aca as avea burta cam mica, ca sunt cam slaba, si se uita la mine de parca daca nu am luat 30 de kg sigur e copilul slab!
Giova tu macar ai flotant, noi nu! Trebuie sa te interesezi la primarie, cred! In principiu poti sa depui dosare unde vrei, dar trebuie sa duci negatie de la primaria de unde apartii, deci o hartzoaga in plus!
Maraki ma bucur ca esti bine, astept poze cu Angelo. Am vazut ca sotul tau te ajuta, asta e super.
J 35+
anasebe spune:
Nicole Tocanita de pui si cu mamaliguta???!!
Parca ziceai ceva de Nerva Traian, nu? In 20 minute te gasesc dupa miros.
![]()
ana sebe 37 fix
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Giova spune:
Fetelor si maternitatea unde nasc eu e universitara, dar sper ca in perioada asta sa nu vad picior de student pe acolo.
Si nici in sala de nasteri, ca-i scot afara pe toti.
gio
si bb Marco 38+
nicoleta raducu spune:
Janina...
...bebe il declari la primaria de sector in raza careia e spitalul..in Bucuresti...
Iar banii..de la Ploiesti..
Important:sa ia sotul tau negatie de la Bucuresti!!!
Gio..la tine:declari in Timisoara...iei negatie..banii de ajutor..Alba...
Iar indemnizatia...dosar Alba..si ceri apoi transfer catre Timisoara...
Parerea mea.
Nicole
33 fix