Mamici de ianuarie - februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna fetelor!
Paula felicitari pentru baietel!
Alina, noua ne-a spus la curs ca trebuie sa urcam scarile lateral, ca cica e mai eficienta metoda!
March de de bunataturi la tine! Eu nu prea mai gatesc, ca sa nu fiu tentata sa mananc mult, am in frigider lactate, legume si fructe.
Eu inca nu am inceput sa ma stresez de nastere, mi-e teama doar sa nu ma apuce si sa fie sotul la munca. Oricum pe aici se recomanda sa stai cat mai mult acasa in travaliu, ca ar fi mult mai stresant la spital si ar dura mai mult.

Oana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Cam liniste pe aici, vad ca nimeni nu vrea sa nasca, doar Alina.
Alina- ti-am zis eu ca scarile ajuta, acuma ma duc si eu sa bag o tura si apoi la fiecare 2 ore pina plec de la job, ca mi-a disparut presiunea de jos si mi-e dor de ea Eu oricum as vrea sa vina dulcineea duminica, deci atunci o sa fac efort maxim, poate m a apuca la nunta la care mergem
Maraki- ma bucur ca suntetzi bine!
Ursulina- cand sa incepem sa facem galerie, diseara , nu? Nastere usoara si beeb sanatos, sper sa se intample maine cum vrei tu

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara la fete frumoase!
Noi suntem bine, cu exceptiile pe care le stiti, nimic ingrijorator.

Nicol, la mine este invers: toata lumea, dar absolut toata lumea, se mira: vaaaai, ce burta mare ai! Adevarul este (am mai spus-o) ca m-am ingrasat cam mult. Lumea insa... nesimtita. Imi pare rau ca n-am facut o lista cu persoanele respective, dar cateva tot le voi tine minte . La inceput ma necajeam, acum insa... raspund pe masura .
Ah, si mai voiam sa-ti spun ca eu cred ca macar o saptamana tot vei depasi termenul acela pesimist, ia sa vezi! Bebelina ta trebuie sa creasca mare! Si vreau si eu tocanita .

Alina, nu mai ai mult. Iti tin pumnii de pe acum. Sa ne anunti cand pleci la spital.

Maraki, pupilici pt. Angelo!

Irina, nu mai zici nimic? Pupam pe Mario pe obrajori.

Deci, cand nu voi mai rezista, am mai multe variante: fie urc scari, fie... . Ce frumos!

Cristina 35w

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa de ce vrei sa vina Emma pana duminica?
Astery sau bai fierbinti.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Andiaro- ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi!
Bombonica- ce bine ca a recuperat printzesa si ma bucur ca e totul ok cu voi, da-mi un PM cu numarul de fix sa mai vorbim
Irina- pupicei lui Mario si tie, banui c ate tzine ocupata de nu ai intrat azi
Astery- bine ca e totul ok si la voi
Giova- nici mie nu imi curge colostru, asta este, o sa ne vina si noua cand pune-mi bebeii la sani, deci tu vrei sa nu nasti saptamina asta inca, ok, asa sa fie!Vrei sa ne programam amindoua luni pe 9 Ian?

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Giova- vreau duminica ca e zi de sarbatoare si pe 8 Ian e ziau unei prietene f. buen si a lui ELvis Presley- unul din preferatzii mei, dar dc vrea pe 9 Ian nu ma supar, sper sa ma asculte si sa dea semne clare ca vine incepind cu duminica.

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Giova, as vrea eu bai fierbiti, dar nu se poate, eu am cabina de dus . MI-e tare dor de o baie fierbinte, cu muuuulta spuma si lumanarele....

Cristina 35w

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Astery.....da-le naibii de nesimtite...
Eu chiar nu sunt complexata...Dar m-a enervat fata aleia....
Zici ca eram in doua luni..asa cu compasiune ma privea....
Si chiar am burtica acum...Draga mamii..Iesim noi afara....
Denisa....asa sa fie...Sa nasti cum iti doresti tu....
Ma duc sa ma imbrac..Ca plecam la doctor..
Va spun cind vin noutatile...
bebei,mamici si burticute....
Nicole
33 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor am fost la piata sa-mi iau si eu chestii pentru spital, am gasit 2 camasi de noapte (una cu nasturi in fata si alta cu niste fante prin care scoti tzitzi) si 5 perechi de parashute, sper sa-mi ajunga - voi ce credeti?
Intrasem in panica cu bagajul de spital, ok stiu ca nici acum nu am luat prea multe dar... macar e un inceput!

Alina sper sa fie lichid... sa dea rezultate urcatul pe scari!
Ellarad deci te pregatesti de marea intalnire?
Denisa ce faci? In noaptea sta ii facem galerie Ursulinei!

J 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Mai stie cineva ceva de Cata ? A venit acasa ? Diseara ma duc la dr. T - abia astept sa vad ce greutate mai are Carla. Stiu ca si ea avea programare tot azi - sper sa nu ma apuce si pe mine - :)) - sa mai stea un pic pana la 38 de saptamani. Mai este cineva care naste sau a nascut la Elias - aveti idee cat se da la moasa, anestezist si neonatolog ?

Mi-ati facut o pofta cu tocanitzele si ruladele voastre !

Intrebare:
Daca nu stai acasa cei doi ani de zile ci numai cele 126 de zile de prenatal si postanatal, am inteles ca totusi primesti o indemnizatie de 3 milioane in cazul in care lucrezi bineinteles (dupa terminarea celor 126 de zile). Are cineva idee ce trebuie facut pentru a primi acesti bani - cand trebuie sa incep demersurile, imediat dupa ce nasc sau abia dupa ce trec cele 126 de zile, ce acte trebuie sa contina dosarul si unde trebuie sa-l depun la primaria sectorului in care locuiesc sau il depune firma la care lucrez ?

Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput