Miresele anului 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vedeti ca faceti pofte la .
eu sunt exceptia care confirma regula.

Si noi la prezidiu vom sta noi 2 si nasii. Fara parinti si tot arsenalul.
Pe invitatii ma gandeam sa nu trecem numele parintilor, doar noi ne facem nunta, nu ei. Ne mai gandim.

Ne-au sunat de la restaurant. ne trimit factura proforma prin fax si maine ne usuram contul de 25 mil.
Macar scapam de o grija.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Si eu sunt de acord cu Ralu. La nunta noastra eu vreau ca parintii mei si mama si sora lui sa stea cu noi si cu nasii. Sora lui , pentru ca iubi al meu nu are tata, si eu ma inteleg foarte bine cu cumnata. Si v-am mai povestit eu despre soacra, ca in general este ok, cateodata chiar super ok, si chiar nu ma deranjeaza.
Iar soacra-mea chiar se implica, adica ea a platit avansul la restaurant si ne mai ajuta si cu bani si nu isi impune parerile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

BraveGirl cat va costat sejurul?
Super destinatie pt. luna de miere.
Vara cred ca sunt temperaturi super ridicate.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Giova

Vedeti ca faceti pofte la .
eu sunt exceptia care confirma regula.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

quote:
Originally posted by cri.

alinush, intra aici si uita-te la verighete http://www.aursiargintaec.ro/aec/siteweb.html
cred ca alea cu 3 inele incolacite asa sunt alea de care zici tu

Am plecat acasa, bye bye!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Da, da, cam asa ceva aratau, doar ca cele 3 erau unul din aur galben, unul rosu, unul alb. Multumesc cri. pt link!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

buna ziua tuturor!!
Sunt si eu o miresica de 2006 (mai precis pe 8 iulie) si totodata noua pe acest forum. Spre rusinea mea nu am apucat sa citesc tot ce ati scris (sunteti tare harnicute, nu gluma ), dar promit ca o sa duc lectura pana la capat.
In primul rand va doresc un an nou cat mai frumos, cat mai imbelsugat, sa vi se indeplineasca toate dorintele (chiar si cele ce par irealizabile) si sa aveti parte de o nunta ca in povesti (pt cele ce urmeaza sa se casatoreasca) sau de o casnicie minunata si de bebelusi voinici, destepti si frumosi pt cele ce au avut nunta!!!
Eu am rezervat doar restaurantul si biserica. In rest nu am prea avut timp sa ma ocup!!! Numai ca a venit timpul sa ma ocup si de acest eveniment si ca toata lumea as vrea sa iasa MINUNAT!!! Doar ca nu prea stiu cu ce sa incep!!!
Am vazut ca e aici cineva (ralucah) care se ocupa cu organizare de nunti!!! As putea primi niste sfaturi oare ?
Restaurantul pe care l-am ales este cu specific rustic (de fapt este o combinatie intre rustic si elegant) asa ca ezit referitor la aranjamente!!! Nu vreau baloane decat pe ring (pt ca nu imi plac!!!). As vrea un aranjament floral deosebit pt mese (cu lumanari colorate, in fine ceva dragut) si un aranjament mai mare pt masa mirilor. Dar nu imi dau seama ce flori ar merge exact cu un astfel de restaurant. Plus ca eu cred ca husele pt scaune s-ar prete si apoi au niste scaune deosebite si nu as vrea sa le ascund !! Sau poate sa imbrac foarte putin din ele in voal si sa pun o panglica cu o floare discreta!!! Ralucah, as putea oare apela la agentia ta doar pt aranjamente florale si cateva idei ? As putea vedea un catalog cu modele si preturi ? Macar sa imi fac o idee ? Sincera sa fiu nu stiu care va fii bugetul alocat pt astfel de aranjamente, de aceea as vrea sa aflu o suma estimativa ca reper. Noi ne facem singuri nunta (nu am lasat parintii sa se bage, pt ca altfel s-ar fii bagat si cu sfaturi )
Si rochia ??????????????????? Cand trebuie sa incep sa caut ?????????/ Stiu ca pun intrebari stupide, dar zau nu stiu exact de ce sa ma apuc mai intai!!! Sau poate e prea devreme sa ma apuc!!! Vad ca voi aveti experienta si sunteti asa dragute, poate imi dati si mie niste sfaturi!!
Numai bine tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gio...super poze de Revelion!
Freza e misto...esti frumusica foc, de fapt amandoi "viitorii parinti" sunt foarte frumosi!

Ralu...felicitari pentru steluta!

Acum s-a incheiat prima zi de lucru din 2006...plec spre casa! Va pup pe toata!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by Giova

BraveGirl cat va costat sejurul?
Super destinatie pt. luna de miere.
Vara cred ca sunt temperaturi super ridicate.

gio si bb Marco 38+

Sejurul a fost cam 2500 de euro de persoana...de fapt oferta era de 1780 de euro de persoana, dar era cu avion din Viena...asa ca a trebuit sa platim si cursa pana la Viena , iar la intoarcere am avut si o noapte in Viena, la hotel CrownPlaza...apoi s-au adaugat si taxele de aeroport care au fost in jur de 250 de euro de persoana.
Apoi am cheltuit o groaza de bani acolo...pt ca cum am spus pe fiecare insula este doar resortul. Nu exista magazine, asa ca tot ce vrei sa cumperi iei la pretul hotelului. Asa ca am cheltuit cam 100 de dolari pe zi. Un suc costa 2,5 dolari, un fresh intre 6si 8$, in functie de fruct, un cocktail 8-14$...un lobstar 40-45$, masa pt 2 persoane ajungea cam la 50$(aveam demipensiune)...la toate preturile se adauga 10% taxa pt servire.Iar mancarea noua nu prea ne-a placut...totul era ffff condimentat, sau f picant sau dulce...strainii pareau mai multumiti de mancare decat noi.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Alisha bine ai venit pe DC! Sa fii o miresica frumoasa! Te vor ajuta fetele..noi toate de fapt! Caci cam asta-i scopul forumului!
Ehehe..vreau sa vad daca voi avea dreptate si pana la vara veti fi 100! Hihihi..Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

heeeelp! cum fac sa imi apara ceva de genul "nunta mea" ca link pentru tickerul de pe daisypath???

Nunta mea

E bine asa?
Catalin

Mergi la inceput