Miresele anului 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
krelia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Gio nu a nascut inca. Am vazut ca a scris la mamici de ianuarie-februarie. Zicea ca la 11 si ceva are programare la doctor.
asa e, are azi programare la eco (dk o mai ajunge la ea )..si oricum, a intrat mai devreme...
Ia hai...va-nscrieti la pariu?
Io pariez pe 6
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by ooana
...dar parca zicea ceva de 7 ianuarie?!? Sau nu am retinut eu bine!?
Si daca e 6?
Neazza fetelor!!!
[purple][font=Comic Sans MS]
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
'Neata, Kreliuta! Ooana, Krelia este o posibila sursa secreta. Mai este si Ralu (trenurelu), din cate stiu eu... Poate si altele...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Giova, multa bafta! Esti tare, da???
Eu m-am grabit cu urarile pt Sf Ion, pentru ca am crezut ca nu mai reusesc eu sa intru aici. Si sa nu ma iei pe nepregatite!
Auzi... da' tu iti inchipui ca proaspatul tatic va mai avea timp de Forum DC??? Fii serioasa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Giova
Hei, hei, hei!!!
Neata la toate !!!
Inca sunt pe baricade. Poate nu mai apuc eu ziua de Sf. Ioan Botezatorul, asa ca Ralnied1 iti multumesc de urari, dar inca sunt printre voi.
Azi la 11.45 mergem la control si sper sa-mi zica ceva mai exact, ca deja disper si eu.
In fiecare seara imi trimite bebe cutite in col, caci abia astept sa adorm, sa nu mai simt.
Acum i-am deschis dulapul cu hainitele lui si mi-e dor de el, il vreau in brate. Acum am luat-o invers. Cred ca hormonii sunt de vina.
Oricum inainte sa plec la maternitate postez un mesaj prin care va anunt ca am plecat dupa Marco.
Si mi-am invatat si sotul sa intre pe forum, asa ca, va va tine el la curent.
gio si bb Marco 38+
V-am spus eu ca e bien si nu a nascut inca. Gio vezi ca au inceput pariurile....
POZE
ooana spune:
quote:
...dar parca zicea ceva de 7 ianuarie?!? Sau nu am retinut eu bine!?
Si daca e 6?
Neazza fetelor!!!
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Ti-am trimis un mail cu ce ti-am povestit ieri!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
a.cicel spune:
quote:
A.cicel...FELICITARI pentru steluta!
Wedding Day
POZE
addinel spune:
krelia, mercik mult de indicatii.... sunt cam petarda la faze de-astea
in alta ordine de idei.... nu stiu vioi cum sunteti, dar eu am intrat in panica... aseara am visat ca plecam de la biserica cu invitatii si la restaurant... surprizaa!!! era alta nunta. ma certam cu patronul care imi zicea respectuos ca o sa-mi dea avansul inapoi brrrrr
nunta mea
Giova spune:
A.cicel felicitari pt. stelutza!!!
Deci tu esti spionul? Doar scriem la Odiseea.... amandoua.
Ati inceput cu pariurile? Sunt curioasa cine are dreptate si ce zi va alege Marco.
Ralnied1, daca proaspatul tatic nu da pe la birou dupa ce ne-a vazut, ca sa trimita poze la sora-mea il mananc!!!
Oricum, daca o fi prea ca sa scrie, am eu niste nr. de telefoane de la niste miresici si veti fi tinute la curent.
Neatza Krelia!!!
gio si bb Marco 38+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Giova
A.cicel felicitari pt. stelutza!!!
Deci tu esti spionul? Doar scriem la Odiseea.... amandoua.
gio si bb Marco 38+
detectiv Eu...spion...??????De ce nu? Doar ne intrebam toate pe unde esti si cum te simti?
POZE
ooana spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Gio nu a nascut inca. Am vazut ca a scris la mamici de ianuarie-februarie. Zicea ca la 11 si ceva are programare la doctor.
asa e, are azi programare la eco (dk o mai ajunge la ea )..si oricum, a intrat mai devreme...
Ia hai...va-nscrieti la pariu?
Io pariez pe 6
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Eu pariez pe 7 Ianuarie ....cred ca nu o sa o lase pe mamica lui sa sarbatoreasca!
Krelia?! Eu zic ca ar trebui sa instituim si un premiu pentru cele care ghicesc....!
Wedding Day