thricomonas

thricomonas | Autor: sefcenco80

Link direct la acest mesaj

Ajutati-ma va rog cu cel mai bun sfat si cel mai scurt drum catre vindecarea de thricomonas. Am folosit tantum rosa, septovag, si am facut spalaturi si cu tinctura de galbenele diluata in apa. Spuneti-mi, va rog, ce este mai bine sa fac? Nu mai scap de scurgerea asta alb-galbuie, de consistenta cremoasa si urat mirositoare. Va multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arian spune:

quote:
Initial creeata de sefcenco80

Ajutati-ma va rog cu cel mai bun sfat si cel mai scurt drum catre vindecarea de thricomonas. Am folosit tantum rosa, septovag, si am facut spalaturi si cu tinctura de galbenele diluata in apa. Spuneti-mi, va rog, ce este mai bine sa fac? Nu mai scap de scurgerea asta alb-galbuie, de consistenta cremoasa si urat mirositoare. Va multumesc mult!

Orice ginecolog va prescrie o cura de tratament completa, incluzand pastile de luat pe gura, spalaturi vaginale si ovule de introdus in vagina. De asemenea, tot ginecologul va prescrie si tratamentul (obligatoriu) al partenerului sexual. Toate acestea dupa ce un examen de laborator al secretiei vaginale va confirma prezenta Trichomonas. Recoltarea secretiei in vederea examenului de laborator va fi efectuata tot de catre ginecolog, in cursul examenului medical initial.

Concluzia ce se impune constituie raspunsul la intrebarea ta: trebuie sa mergi la ginecolog. Biletul de trimitere la ginecolog (daca doresti un examen prin asigurarile de sanatate, adica fara plata - evident, daca dispui de asigurare de sanatate) il elibereaza medicul de familie. Contra cost, poti merge direct la orice cabinet de ginecologie (dintr-o policlinica de stat sau din sistemul privat de sanatate).

Mergi la inceput