Copilasi sept-oct.2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

'neata fetelor!

La noi e jale mare cu dintii astia care nu mai ies odata, tot 4 la numar de ceva timp, si ca atare are programul de somn complet dat peste cap, se culca in genere intre 12 si 2 noaptea si doarme pana pe la 9 dimineata cu 3-4 treziri pe noapte. Desi setup-ul e la fel pentru fiecare seara (cel putin din partea mea) vad ca tot rebela e cu somnul.
Acum are ca jucarii preferate 2 linguri de lemn cu care incearca in disperare sa scrijeleasca peretii pt ca nu mai dispune de markere, pixuri, creioane (i le-am confiscat).
Cam atat de la noi, va pupacim cu drag pe toti si toate.

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare fetelor!
Eu n-am prea citit spre marea mea rusine ce-ati mai scris dar mi-a sarit in ochi intrebare Elyannei cu CIC-ul. Eu inca n-am sunat la serv sa intreb dar acum mi-e sotul la primarie sa vedem ce debiteaza aia. Dimineata asta sun la serv sa vad ce se intampla... Dar un ochi tot mi-am aruncat la legislative si concluzia mea finala este "cate Marii/atatea palarii", cate creierase functionaresti - atatea interpretari ale legii. Asa ca tb vorbit cu persoanele de care depind banii nostri ca sa vedem ce viziune au ei asupra super-legii cauzatoare de brambureala .
Va pup!

PS: SANATATE SI REZISTENTA MULTA CELOR CHINUITI DE DINTISORI!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Despre CIC.... Mie mi-e rau, am vb cu o tipa de la serv meu de la res umane f draguta si cica ei nu stiu prea multe, sa ma duc eu la primarie sa vad ce zic aia.... si e firma de stat, e minister.... daca nici astia nu stiu e de rau
Maine ma duc la serv sa vb cu ei, cica "vedem noi cum rezolvam"

www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza..asa mai pe la pranz..
Am reusit si eu sa vad pozele lui Adrian si ale lui Robert...tare scumpici cavalerii

Andora- peste tot e o mare bulibasheala cu CIC-ul...ce am aflat eu ieri..e ca nu tb sa depunem cererea la primarie ci la Orizont(pt sect6), acolo unde am depus dosarul pt alocatie...daca mai aveti noutati poate ni le impartasiti si noua...

Eu fac bagaje..maine plecam la Dambovicioara unde se organizeaza revelionul intarziatilor de la Stefu de la serv...sincer de abia astept..mai ales ca la noi revelionul a fost ca o zi obisnuita, dar cu multe bombardici..sper sa ma simt bine..o sa-mi fie tare dor de Inushul meu...dar pe de alta parte simt ca am nevoie de aceasta iesire

Azi am descoperit ca ne-a mai iesit un dintzoc...al 7 lea...poate sa ne treaca si pe noi cineva in lista..plizzzz

Pupici multi si dulci de la noi!

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Andora, mult succes! Sper sa fie in regula pana la urma.Si à propos de brambureala, asta e peste tot, uneori mi se pare ca e si mai aiurea aici. Pare greu de crezut poate, dar eu niciodata nu m-am plimbat atata sau am dat atatea telefoane pt acte in Romania (comparativ cu ultimele luni aici). Si in Nl, decurge totul cam asa: sun undeva sa cer o informatie (si sun direct la Dep. care ma intereseaza), spun povestea toata fara sa fiu intrerupta, dupa care mi se spune candid "eu habar n-am" si sunt trimisa mai departe, pana ma satur eu sa stau la telefon (dupa vreo 2-3 ore) si imi incerc norocul a doua zi (incepand cu ultima persoana din ziua precedenta). Sa vedeti si ce frumos e cand spui una unei institutii/autoritati (dupa indelungi cautari a persoanei care "le-ar sti pe toate") si cand primesti un formular/scrisoare referitoare la cu totul alta problemuta (si eu nu am deloc probleme cu olandeza).Nu mai spun ca aici totul se misca in ritmul melcului, in general...
Sorry ca v-am umplut capul cu atatea baliverne mai sus, dar Andora mi-a reamintt (fara voia ei, of course) de niste chestiute legate de functionari nestiutori si acte, plus ca sunt cam intoarsa pe dos de dimineata (mama mi-a scris un mail despre moartea si inmormantarea unui var intre sarbatori; nu mi-a spus mai devreme sa ma lase sa "sarbatoresc"...si e iar vorba de o persoana draga pe care n-am apucat sa o vad vara trecuta).Astazi cred ca nu mai pot face nimic.
O zi buna va doresc voua si piticilor scumpi,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Off...Danyce-condoleante..si multa putere

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Danyce sincere condoleante! si multa putere!

Sanziana ti-am vazut printesa si e taaaaaare scumpica!

Vai fetelor mie mi se face rau(dar pe bune) cand ma gandesc la chestia cu CIC-ul! E nebunie si bulibaseala curata!Sper s-o scoatem cumva la capat!

Ah, uitam sa va zic faza: in fiecare seara la culcare ii spun la bazuc rugaciunea "ingerasul"(dar fara oprire, de vreo 10-20 de ori pana binevoieste sa adoarma, ca dc. ma opresc sau zic alta zice "mai"), iar la final zic "amin".Ieri cand l-am culcat la amiaza i-am zis-o iarasi, dar am uitat sa zic amin la sf. Si zice el: "ami"! Am ramas shocata!A fost tare scump

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor,

multumim de aprecieri si ... nu va puteti inchipui ce a fost cu atitia copii de craciun .. BALAMUCUS MAXIMUS

Citeam ce a scris andora ref la cei cu doi sau mai multi copii. Pai sa stii ca eu chiar daca am doi nu inseamna ca fac si fata ... nu pot sa spun ca ma descurc extraordinar dar nu am incotro.
De exemplu acum sunt cu amindoi acasa pt ca suntem raciti, cel mare face spectacol permanent si este ok pentru cel mic (sarituri in pat, alergari dupa dusmani prin casa cu fel si fel de obiecte contondente in mina, fantoma care alearga cu prosopul in cap si il arunca si pe cel mic, casuta care se construieste aducind toate pernele si plapumile in mijlocul sufrageriei). Eu sunt in alergatura permanenta dupa ei ca sa nu iasa cu lovituri si singe .. Cam asta este la mine cu un copil "turbo" si unul in devenire. Mai sunt si momente de liniste ca acum cind .... dorm amindoi

danyce condoleante.

Despre dormit pot sa va spun ca al meu doarme o singura data pe zi si asta se intimpla la prinz cam 2 ore. De mincat mincam ok, nu-i mai fac mincare pasata doar ii tai bucatile de carne de ex. ca sa poata sa le bage in gura. Tot timpul vrea sa manince SINGUR cu lingurita.
L-a vazut pe tasu' ca scuipa in wc si acum cum intra la baie se duce si scuipa si el tot acolo. Asta a prins-o imediat dar sa sufle nasul singur nici gind, am tot suflat pe linga el in servetel si nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salut fetele!
S-aveti un an nou excelent, cu sanatate maxima voua si copilasilor,si fericire cat cuprinde!!
Ne-am intors si noi din peregrinari - am fost la parintii mei la Ploiesti de Craciun si Revelion.Intre, am fost cateva zile la Predeal sa-l scoatem pe pici la zapada - a facut ff frumos - nu am descarcat inca poze, sper sa o fac curand.
Felicitari Lorena ptr primii pasi indepententi ai puiului!
Anielas: petrecere frumoasa la Dambovicioara! E super acolo!
Danyce: imi pare rau pentru pierderea persoanei dragi tie... (unchiul de care pomeneai odinioara?)
Alma, Adria, Uca, Robert, Radu - am vazut pozicile noi!
Pufy: super faza cu "ami"

Pe final va adresez o intrebare: bebeii vostri stiu de "NU" si daca da, il respecta? In caz ca au acces la electronice (dvd, tv...) inteleg ca nu tre sa puna mana? Al meu cred ca stie vag de NU dar nu-i pasa intotdeauna...Mi-e teama ca sunt cam prea toleranta.Din dorinta de a incuraja copilul si a-l ajuta sa se dezvolte cred ca l-am cam rasfatat...Sa va explic de unde-mi vin panseurile astea: chiar in seara in care am aterizat acasa odoru' a stricat TV-ul (la care din pacate ajungea f usor ca pe noi nu ne-a dus capul sa-l punem mai sus cand am comandat mobila...).Aseara am cumparat un nou TV pe care plodu' a fost bineinteles gramada.Fiind patita, nu l-am lasat sa butoneze cum intentiona, si atunci mei fetelor, s-a lasat cu niste urlete sinistre si cu tranteli pe jos ca in povestile cu copii obraznici si nazbatiosi.Si cum nici noi nu ne-am lasat, a urlat in continuu pana l-am culcat.Marturisesc sincer ca-s cam ingrijorata vis-a-vis de comportamentul copilului meu.Ma gandeam eu inainte vreme ca astfel de faze pot apare numai dupa trei ani...Ete ca m-am inselat...
Voi ati patit asa ceva?
Multam anticipat pentru sfaturi,

Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze noi

Mergi la inceput

Doamne Danyce condoleante, nu am cuvinte...
Aniela distractie placuta la munte, e foarte buna o pauza, si eu as avea asa o nevoie... si Inutza sa te astepte cuminte Felicitari pt dintoc!!!!
Pufy mai ce sa mai zic, bazuc destept, ce mai Au copiii astia un spirit de observatie si o memorie a detaliilor ceva de groaza, cica ce ni se pare noua esemnificativ lor li se poate parea tare interesant si tin minte Sunt tare dulci... Gogo isi vantura mana prin aer cica face cruciulita, plus ca recunoaste toate icoanele si le pupa de zor, semn ca Dumnezeu stie El ce face si ce-i invata pe pitici
Frosa - no comments la ce trebuie sa fie cu doi turbo-copii in casa la tine.. si toata admiratia mea
Mai cu CIC-ul ... mi-a venit sotul si acum iar a plecat pt alte 10000 de formalitati pt un simplu control dupa operatie, in fine, in leg cu CIC l-au trimis astia de la Primarie la Dir de Munca unde nu puteai sa arunci un ac de aglomeratie si cica pt cei care au contract colectiv de munca angajatorii depun dosarele.... pt cei cu contr individual - persoanele fizice. Am vb si la serviciu insa si cica ei nu mai inteleg nimic, ca au vorbit la casa de asigurari si aia spun ca dosarele se depun personal de solicitant,... acum le-am dat si lor nr de tel sa sune la Dir de Munca sa se certe personal, eu renunt si ma las in voia lor.. Maine oricum iau maimuta in brate si asa pe vijelie o sa merg la serviciu
Cristia[/i.... cred c-a fost superb la voi in concediu ... sa-ti zic cu "nu".. Gogo stie f bine ce inseamna, foloseste cuvantul si - logic - face exact ce nu e voie ca sa ne faca in ciuda . Se duce la locul resp, zice "neee"(=nu) face semn cu degetelul, face prostia si apoi zice "na-na" si mai si mai si arata fundicul. Ideea e ca nu am gasit cheia de educare a unei maimutici de un an si. Faze cu trantit pe jos nu mi-a facut, doar acum cateva zile cand vroiam s-o imbrac la iesirea din magazin si urla ca nu si nu, vroia asa sa iasa. Si se pusese cu fundul pe jos. Sau tipa cand nu-i dai voie si se uita-n ochii tai sau te zgarie pe fata . Metodele mele sunt : distragerea atentiei, ii zic ca "acolo are voie mama, dincolo Uca", sau "nici papusica nu umbla aici" (asta e rasuflata). Din cate am citit tb sa fii [arintele perfect ca sa decoperi ce merge pt copilul tau ca tehnica de educare Asa ca... din experienta vom invata
Aoleu o sa ma omorati ca asa m-am lungiiit.. mii de scuze
Va pupic dulcic!!!!

Mergi la inceput