Copilasi sept-oct.2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Gata, a pus insomniaca poze de la Revelion si de la INTALNIREA de iericu finutu'-dragutu'
Mie-mi vine socrella sambata, sta pana miercuri cred, ma apuc iar de ordini si mancaruri . Mai fetelor cand nu se spala inainte de Boboteaza? Maine am voie???
Va pupic dulcic si noapte buna!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!
Andora-am vazut-o pe Uca draguta..iti vine sa o papi ce dulcica este ..si noua ne e dor tare de voi..poate ne intalnim in Plaza intr-o zi...sper...ca e mai aproape de amandoua....

Hai sa va spun si voua...cam intrasem in panica cu dosarul ala pt plata CIC...asa ca am sunat la serv..si acolo cica nu au sosit inca normele de aplicare a legii...apoi am sunat la primarie...simi-auspus ca nu la ei tb depuse dosarele ..ci la directia de ajutor social..(acolo unde s-au depus dosarele pt alocatii)...am sunat siacolo..si auzis ca nu au nici un formular..sa mai revin cuun telefon dupa 15 ian...asa ca ne vom lua banii la Sf asteapta...

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Geo- ai dreptate..."datul de grinda " e inc aun motiv de chefuiala

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Andora- super poza cu UCA si Cata dupa 1 an si...dar ai pus datele invers pe poze

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Andora am vazut pozele cu Gogo si cu Cata si pe cele de la Revelion!Mey dar ce pofta mi-a facut tortul ala......!
Sunt mortali Gogo cu Cata impreuna!M-a distrat tare poza in care il uda cu sticla si cea in care face ca leul!Tare dulce e gogosica ta(ca bazucu ii zice Dodo e alta treaba.....ca iarasi ne-am uitat impreuna la poze)!

Geo de ieri l-a invatat Ovi sa zica "tata-to"! Si eu l-am invatat sa spuna "sarut mana".Tata-to zice corect, dar in loc de sarutmana zice "amnia".....asa ca tot eu sunt cu tradusul pentru"profani"!

Off topic: in leg. cu dosarul fantoma(asa-i zic eu ca ma scoate din sarite) eu am primit lista de la primarie cu ce acte am nevoie si azi mi-am sunat angajatorul care a zis sa le trimit doar o adev de la sot cum ca lucreaza deci nu e el in CIC ca mai departe se ocuoa ei!Deci concluzia mea e ca e brambureala totala!
Intre actele alea am primit si o anexa(nr 1) care e declaratie pe propria raspundere, pe care trebuie s-o completez eu si s-a atasez dosarului, ori cum angajatorul a spus ca ei trimit dosarul declaratia asta n-are cum ajunge in dosar.....offff.....e aiureala mare cu dosarele lu' peste!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor,

noi am tot fost plecati de sarbatori ... am chefuit ... a fost f bine ... dar parca s-a terminat cam brusc.

Baietii sunt bine, 2/3 muci pe acolo dar nu se mai pune.
O sa incerc sa mai pun citeva poze din dec.

Mergi la inceput

am pus ceva poze noi in albumul dec05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Monica bine ai revenit! Sanatate multa la pitici si sa treaca mucii!
Ce mortala e poza aia de grup cu gasca de pitici!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Ina si Miron Radu ... ce au mai crescut si ce draguti sunt

La multi ani cu intirziere Mel G, Ellen, Iulya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Un An Nou plin de impliniri tuturor!

Am mai adaugat si noi cateva poze de la Craciun. Restul inca nu le-am developat.

Poftiti o reteta pentru un an bun !

Se iau 12 luni si se curata foarte bine de
amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.

Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!

Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor.

Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta!

Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug...

Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine.

Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om,
insotita de urarea "LA MULTI ANI !"

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput