La noi la Galati sa veniti (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce de lume ! Ce de lume ! Asa da fetele !
Roxi bine ai venit la noi in club ! Ne vedem joi la intalnire ?
Cookie, croitoreasa a incercat sa faca respectivele cusaturi, in concluzie : din cauza atei ( fir din acela auriu ) care se rupe la fiecare 5 cm operatiunea trebuie efectuata pe un singur rand de material eventual cu alt tip de ata. Vom vedea ce va iesi, sacoul mi-l termina saptamana viitoare. Costumul a iesit super, daca iti place ii cer tiparul pt tine. Sau poate vii la ea si ti-l face .
La botez a fost super bine, am dansat de- am facut bataturi, pacat ca in sala era cam mult fum de tigara.
Intalneala : eu cu siguranta nu pot vineri si luni -marti, deci mai raman miercuri sau joi dar pe la 5-5.30.
Vilma eu sunt de acord si cu intalneala cu copiii, dar sa vedem ce hatareste majoritatea. Dara parca as sta de vorba cu voi decat sa alerg dupa copila . Si eu am la serviciu o "colega " care ma gratuleaza cu chestii de genul: "dumnezeule iti sta oribil in pantalonii astia" sau "da te-ai ingrasat, abtine te draga si tu ca o sa te evite lumea" Asa ca in materie de colege binevoitoare sunt experta ....
Vilma am fost la cumparaturi: sunt reduceri peste tot , nu foarte conistente dar sunt. Mi-am luat doua bluzite , am vazut la Leonardo ff multa lume, dar nu am avut timp sa intru. Imi trebuie pantofi si de serviciu si de petrecere...Aveau la botez gagicile niste pantofi....Cica langa depozitul Forest sunt niste farici de incaltaminte, n-am ajuns sa vad modelele, dar preturile ce mi-au ajuns la ureche suna bine.

Gata ma duc sa ma apuc de facut mancare ca la sapte pe seara cand ajung eu ...nu prea am chef de gatit. Va pup ! Vorbim maine !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Da, si pentru mine e bine dupa 17, 17:30 chiar. Am putea sa stabilim pentru vineri sau joi.
Laua, ma lasi cu bluzitele, dupa pretul pe care l-am pe cea de revelion, mi s-a dat contorul de la buzunar peste cap.......asa ca adio bluzite vreo 2 luni d'aci inainte. Dar poate ca merge o fustita, ceva...:P

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Multumesc celor care mi-au raspuns orice parere conteaza.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Buna dimineata

Si mie i-mi convine joi. Daca e vineri nu pot veni decit cu puiul. Si chiar asa venim cu copii sau fara? Unde?
Salut Roxana. Nu cred ca e pui Stefan pe linga Dani. Mi-a aratat Dan al tau niste poze cu Stefan calare pe porc si parea un voinic ...
Avea un aer razboinic si nu era deloc speriat de porc. Eu am incercat o saptamina sa-mi urc baiatul pe elefantelul balansoar pe care i l-am luat si tipa de frica. I-mi venea sa-l string de git, dau 1 mil pe elefantel sa aiba baiatul cadou de craciun si el nu voia deloc sa se urce pe elefant. Am reusit pina la urma l-am momit cu niste bomboane.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Fetelor, imi pare rau dar nici de data asta nu pot veni la intalnire. Sotul meu lucreaza in ture si nu e liber nici joi, nici vineri. Daca va intalniti vineri cu tot cu bebei, vin si eu cu mare placere.
Nu i-a trecut lui Stefan tusea, ba mai nou a inceput sa-i curga si nasul. As vrea sa ma duc sa-i fac un exudat. Unde gasesc un cabinet mai aproape (eu stau in zona garii), oare la Avant Medica la Modern se face?

Pupici.

Roxana si Stefan (24.04.2004)

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua si de la noi!
Ce vreme urata !
Roxi , daca te ajuta iti pot da numarul de tel de la Avant Medica 325137. Ma gandesc ca e mai sigur sa vorbesti cu ele direct !
Sanatate !
Korinna e chiar adevarat ce se spune in mesajul primit de la tine ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Am sunat la Avant Medica, nu fac exudat, in schimb am gasit la Vital med, alaturi. Exudatul costa 100.000 lei si antibiograma tot 100.000, cam scumput. Ma duc maine dimineata cu bebe ca trebuie sa nu manance inainte de luarea probei.

Roxana si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

VA SALUT DIN TECUCI!
PE AICI PE APROAPE...DE VOI
VA-AM DESCOPERIT ASTAZI SI MA BUCUR CA TOTUSI VB CU CINEVA MAI APROAPE DE MINE...
AM O FETITA DE 1 AN SI 2 LUNI SI MA CHINUI SA O INVAT SA DOARMA FARA SA O LEGAN SI APOI S-O MUT IN PATUT ,....DE UNDE SE TREZESTE SI NU MAI VREA SA DOARMA
AJUTATI-MA DATI-MI UN SFAT ,DOUA ....
VA PUP PE TOATE....

Mergi la inceput

Bine ai venit Ioana!
Eu l-am adormit pe Stefan multa vreme intr-un leagan si apoi il transferam in patut. Acum, ca e mai mare, a capatat alt obicei urat, doarme cu mana mea in brate, foarte nasol. Eu zic sa incerci sa o pui in pat si sa te culci si tu langa ea, ori ii soptesti o poveste, ori o mangai pe cap, trebuie sa scapi cumva de leganat. Multa bafta.

Fetelor, unde ar fi trebui sa aiba loc o intalnire cu tot cu bebei? Ca ma tot gandesc si nu-mi vine in cap nici o locatie ca lumea, ca a ajuns sa se fumeze chiar si in cofetarii. Ar fi fost o idee buna sa inchiriem sala de la Piticot (600.000 lei), le luam si cate un meniu la copii (125.000) si noi putem bea o cafea, un suc. O sa ma interesez sa vad daca sunt de acord cei de acolo sa sarim peste tort si alte chestii specifice petrecerilor pentru pusti. Astept pareri.

Roxana si Stefan (24.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Salutare!
Hai, fetele, stabiliti locatia, ziua si ora ( joi la ora 17.30?) sa am timp sa-mi fac programul!

Mergi la inceput