Imunizarea
Raspunsuri - Pagina 9
Sheannamp spune:
Initial creeata de monaraus
Ce stiti despre Septilin? Copiiilor vostri le-a fost recomandat? Si-a facut efectul - cel de intarire a imunitatii...
mariussimiuc spune:
Stiti ceva de retragearea de pe piata a Septilin-ului? Asa mi-au spus la o farmacie...
Suntem in top 100, multumim tuturor ![]()
ronin spune:
Am auzit si eu de la o farmacista ca a disparut de pe piata, nu ca a fost retras, pt. ca mai apoi sa apara imbunatatit.
Mi-a recomandat si mie o farmacista sa ii dau fetei ( 2 ani si 10 luni avea atunci) Septilin, sirop, o perioada cuprinsa intre 3 si 6 luni. Suntem la sf. celei de-a doua luni de "tratament", cate o lingurita de 2 ori pe zi, si sincer, sunt tare multumita de efect. Fii-mea e la cresa si acolo sunt copii cu muci, copii cu febra, copii care tusesc, si va spun cinstit, nu vreau sa fac reclama, da ii e tare bine. Nu tuseste, nu ii curge nasu. Mi-a facut o sg. data febra, 38, nimic altceva, i-am dat nurofen vreo 2 zile si atat. Dar in aceasta perioada nu i-am mai dat Septilin.
Sanatate tuturor.
Sheannamp spune:
Initial creeata de oprescuflore
Bebelusa mea are 10 luni iar intr-o luna a racit de 2 ori pediatara i-a prescris augumentin ,dar ea nu a a facut febra nici prima data si nici acum,este incarcata f tare pe bronhii,si curge nasucul am incercat cu ceva siropel pt tuse,nurofen dar fara rezultat asa ca astazi am consulatat pediatra si cum v-am spus ne-a prescris augumentin,care sincer nici nu i l-as da dar...........iar eu va intreb ce pot sa ii dau pt a-i mai ridica un pic imunitatea?este bun Imunobaby sau broncho-vaxon?pediatra mi-a rec. imunobaby dar am citit pe forum si de broncho -vaxon.a.... mentionez ca ea a facut si vaccinul lantingen B si pe perioada administrarii a fost ok,dar dupa BA,nu stiu ce sa ii dau sa numai raceasca asa des.
sanatate la bebici
oprescu
mirelacarmen spune:
Eu i-am dat fiicei mele 1 luna multivitamine si apoi 1 luna echinacea de la Wallmark,cand avea 3ani,in iarna aceea n-am avut probleme,dar nu mergea la gradinita;acum are 6 ani si ii dau la inceputul sezonului rece acelasi trat.In rest vitamina C cu gust de fructe,la noi merge acest tratament.Mirela
olaru
Sheannamp spune:
Initial creeata de codi
Sunt medicamente pe baza de plante, vreau sa-i dau fiicei mele pt intarirea imunitatii.Este o firma suta la suta ungureasca,ei mi-au sugerat sirop din extract de sambure de gref si extract din frunze de maslin sub forma de pastilute.
Da oare rezultate tratamentul naturist ?A auzit cineva de firma asta?
Sheannamp spune:
Originally posted by abriana
Buna,
Okonet este doar firma care distribuie produsele Creation's Garden's http://www.creationsgarden.com/products.asp?CategoryID=2.
Eu am folosit anumite vitamine care m-au pus pe picioare imediat dupa nastere, iar pt fetita mea am folosit produse de desinfectat care ne-au ajutat sa scapam de Stafilococul cu care ne-am pricopsit din maternitate.
Iti recomand sincer produsele, chiar daca sunt f scumpe.
Mona & Briana (8.02.2006)
Sheannamp spune:
Initial creeata de JARMO
Simt ca innebunesc ! In doua luni de zile baietelul meu a reusit sa faca doua pneumonii "gratie" medicului de familie ; iar astazi am iesit din spital . Imunitatea copilului meu e la pamint si nu stiu ce sa mai fac , am tot citit si am auzit despre produsele de la Forever ca ar fi extraordinare, insa acum sincera sa fiu nici nu sunt in stare sa caut si nici timpul nu prea imi permite . Asa ca, va rog pe voi daca ati administrat copiilor vostri aceste produse, m-ar interesa cum se numesc exact si daca se administreaza copiilor la 1 an si 8 luni .Stiu ca sunt si geluri si pastilute si ma intereseaza care sunt mai bune pentru ridicarea sistemului imunitar .
Va multumesc din suflet ,anticipat !
monaraus spune:
JARMO, eu sunt distribuitor si consumator de produse FOREVER si vreau sa iti spun ca am mare incredere in ele, mai ales ca atunci cand ma intrebat petriatrul daca sa-i dam fetitei noastre care atunci avea 2 ani si un pic, a fost intru totul de acord. "Puteti sa ii dati da oricare". Sunt produse speciale pentru copii, dar sunt si acele geluri care sunt benefice pentru toata lumea. Plus ca exista si un medic care, in functie de afectiune, recomanda produsele. Daca te intereseaza, spune-mi. Sanatate!
JARMO spune:
Sigur ca ma intereseaza ... si inca cat de mult !
Problema e ca nu stiu cum as putea lua legatura cu acest doctor , unde il gasesc . Noi venim acasa pe 28 iulie, asa ca problema unei eventuale comenzi e ok( vom merge pe 1 august la Praid ). Baietelul meu are acum 1 an jumate si ma intereseaza tot ce e bun pentru ridicarea imunitatii.
Spune-mi , te rog, doctorul de care vorbesti , nu are o adresa de mail, eventual sa-i trimit toate rezultatele analizelor , pentru ca , pentru o eventuala consultare in Bucuresti, nu prea am timp , asa ca ... tine-ma la curent cu tot ce stii si iti multumesc din suflet !