Pestisorii de ...zapada (17)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Pesti-2006
Unul dintre lucrurile care sunt foarte importante pentru tine este de a-ti tine cuvantul. Aceasta chestiune va fi amplificata la inceputul lui 2006, cand un prieten se va baza pe tine pentru ceva foarte important. L-ai asigurat cu multe luni inainte ca nu are motive sa-si faca griji, iar de indata ce anul incepe, vei avea ocazia sa demonstrezi ca iti respecti intotdeauna promisiunile.
In acelasi timp - si, in special, in luna martie - vei descoperi ca unii superiori, colegi influenti sau figuri autoritare te vor privi cu alti ochi si chiar iti vor asculta sfaturile. Iti vor acorda si mai multe responsabilitati. Dar nu e cazul sa-ti faci griji. Universul va fi mai mult decat incantat sa te ajute in rezolvarea obligatiilor de munca, iar tu vei fi rasplatit(a) cum se cuvine pentru onestitatea, integritatea si munca depusa. Stai linistit(a), fa tot ce crezi ca trebuie si pregateste-te sa traiesti experienta placuta de a te mandri cu rezultatele muncii tale.
Evident ca dupa atat de multa munca si disciplina, vei avea chef si de ceva distractie - si bineinteles ca astrele ti-au pregatit si asa ceva. Anul acesta, vei avea multe ocazii de a face calatorii lungi si, daca poti cu adevarat sa pui in aplicare un astfel de plan de calatorie, nu ezita. Probabil ca iti doreai de mult sa faci o vizita celor de acasa sau sa te intorci intr-un loc pe care l-ai iubit intotdeauna. Fa-o acum si ia cu tine si cel mai bun tovaras de calatorie. (Dar asigura-te ca vei avea la tine tot ce iti trebuie!)
Daca vei simti ca relatia cu persoana iubita se schimba - in bine, nu te speria! - ai putea avea suta la suta dreptate. Tu si aceasta persoana va veti apropia din ce in ce mai mult spre sfarsitul anului, daca nu si mai devreme. Daca nu ai inca pe cineva, un membru al familiei s-ar putea sa-ti prezinte o persoana pe care o considera perfecta pentru tine, pe la sfarsitul lui iulie. Dupa cateva saptamani, cand lucrurile vor merge destul de bine, vei avea de infruntat ceva de genul: "Vezi, ti-am spus eu!" din partea acelei rude. Dar va merita, pentru ca te vei uita in jurul tau la sfarsitul anului si vei realiza ca ai tot ce iti doresti.
Faptul ca esti o persoana de incredere (aceasta fiind una dintre principalele calitati ale tale) va avea un rol important la locul de munca la inceputul lui 2006. Un client special iti va solicita mai multa atentie si va trebui sa muncesti mai mult pentru a indeplini aceasta sarcina. Dar, cand vei reusi, te poti astepta sa fii rasplatit(a) asa cum se cuvine si sa ai parte de un alt nivel de implicare din partea superiorilor - pana si ei stiu cat de mult ai muncit. La inceputul primaverii, acestia vor afla despre succesele tale si te vor lauda, dar in acelasi timp iti vor atribui mai multe responsabilitati, iar asteptarile lor vor creste. Ramai pe pozitie, incearca sa te apropii mai mult de colegii tai si vei obtine tot ce ti-ai propus la locul de munca.
In 2006, prin intermediul deplasarilor in interes de serviciu, vei avea ocazia sa descoperi noi optiuni pentru tine sau pentru afacerea ta. Iesi in lume cat poti de des, chiar si atunci cand iti indeplinesti responsabilitatile de zi cu zi. Este nevoie sa te faci cunoscut(a), asta o stii deja, iar eclipsa din martie te va ajuta sa obtii ce iti doresti. Este posibil sa refuzi mai multe oferte de munca, pentru ca in septembrie sa spui un "da" raspicat. Pregatirea este foarte importanta pentru tine anul acesta, asa ca nu uita sa-ti faci planuri elaborate din timp.
Daca lucrurile nu s-au schimbat semnificativ la locul de munca pana in august, ceva tot urmeaza sa se intample. Poate fi vorba de un nou proiect, de asistarea unui alt departament sau poate chiar de a lucra peste program. Intr-un fel sau altul, va trebui sa accepti o schimbare sau chiar tu sa o faci, pana la sfarsitul anului. Vei sti, cu siguranta, ce hotarare sa iei cand va veni timpul, iar la sfarsitul lui decembrie te vei uita inapoi si vei privi cu mandrie ce ai realizat.
Cupidon te va rasplati anul acesta pentru faptul ca ai fost cuminte si ai muncit din greu! Si, in afara de asta, rezultatele bune de la locul de munca iti vor da un sentiment de multumire si liniste, ceea ce te va face sa pari foarte atragator(oare) in ochii persoanei iubite. Universul iti va scoate in cale destule oportunitati de a te distra anul acesta, care te vor lasa binedispus(a).
Daca esti singur(a) in anotimpul costumelor de baie, fii deschis(a) la intalnirile puse la cale de prieteni sau rude, care vor sa te surprinda, pentru ca vei putea descoperi ca una dintre aceste intalniri poate da nastere unei relatii foarte interesante. Bineinteles ca va trebui sa aliniezi si viata sentimentala celorlalte aspecte ale vietii tale care merg atat de bine! Nu iti va fi foarte greu, deoarece succesul la locul de munca si prietnii te vor tine destul de ocupat(a), iar acest fapt te face sa fii si mai atractiv(a).
Daca ai deja pe cineva, "radarul" tau va detecta cateva schimbari interesante intre voi doi. Nu te teme, chiar daca iti place cum stau lucrurile acum. Pana la sfarsitul anului, daca vei imbratisa aceste schimbari, vei descoperi ca o relatie buna se va transforma intr-una grozava.
Indiferent daca ai o relatie stabila, esti singur(a) sau undeva la mijloc, anul acesta iti va aduce incredere in propriile forte si oportunitati romantice foarte atractive. E posibil chiar sa calatoresti si sa-i trimiti iubitului (iubitei) scrisori de dragoste din locuri exotice. Asta daca nu cumva calatoriti impreuna... In cazul acesta, vei vedea ca orele indelungi de lenevit pe plaja sau experimentarea unor noi feluri de mancare va vor aduce si mai aproape unul de altul. Departe de casa, vei lasa deoparte inhibitiile si te vei devota in totalitate persoanei iubite. Deci lasa-te rasplatit(a) asa cum meriti!
Se pare ca nimic nu te poate dobori. Esti intr-o forma de zile mari! Din moment ce toate merg bine in viata ta, noul an va fi unul in care vei incerca sa previi eventualele probleme de sanatate. Nativii din Pesti manifesta un interes deosebit pentru diete, exercitiu fizic si o alimentatie sanatoasa (cazul celor care nu au probleme cu greutatea). Mai mult, preocuparea pentru sanatatea apropiatilor va constitui o prioritate pentru tine.
SANATATEA
Supravegheaza cu atentie inima, spatele, genunchii si dantura. Daca va fi sa te confrunti cu unele probleme de sanatate anul viitor, acestea sunt zonele cel mai des afectate. Exista multe modalitati prin care le poti preveni! De asemenea, vizitele regulate la dentist sunt mai mult decat indicate in cazul tau.
In viata personala esti un adevarat rebel si experimentator, insa cand vine vorba despre domeniul sanatatii esti foarte suspicios si conservator. Nu te increzi deloc in terapiile noi si neverificate, pastile si suplimente nutritive, decat dupa ce dovezile incep sa te multumeasca.
Din nefericire, nativii din Pesti se pot confrunta cu tulburari digestive. Activitatea fizica obisnuita te va ajuta sa te mentii in forma si va reduce stresul emotional.
Diverse inflamatii, reactii adverse la medicamente sau rani la picioare sunt principalele probleme de care se plang nativii acestei zodii, iar natura lor emotionala ii face extrem de vulnerabili si la bolile psihosomatice (cauzate de stresul psihic).
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Eroscop 2006
Pesti
La inceputul anului, miscarile lui Pluto au un efect grozav asupra ta. Ai atat de multa energie, incat ai impresia ca te nasti din nou. Este o perioada ce te va revitaliza si iti va da putere sa treci peste orice obstacol. Vei descoperi noi aspecte ale personalitatii tale si vei trai sentimente pe care nu le-ai experimentat pana acum. Vei realiza ca intre evolutia ta personala si dragoste este o relatie directa si destul de stransa.
Este o oportunitate pentru tine sa fii introdus(a) intr-o noua etapa a vietii sexuale, care este o componenta esentiala in viata de cuplu. Va veti simti foarte apropiati unul de celalalt. Relatia sentimentala se va regenera si iti va da putere sa te ocupi de celelalte aspecte ale vietii care au nevoie de atentia ta. Indiferent ca este vorba de munca, hobby-uri sau alte preocupari.
Mai 2006 este o perioada in care vor iesi la iveala trasaturi latente ale personalitatii tale, cum ar fi gelozia sau egoismul. Ar trebui sa nu uiti ca intr-o relatie sentimentala este necesara o implicare totala, atentie permanenta si devotament. Nu poti neglija nici unul dintre aceste aspecte, fara urmari negative.
Atentie mare in septembrie si octombrie. Va fi o perioada intensa din punct de vedere sentimental. Vei trai sentimente si emotii puternice si va trebui sa stii cum sa le exprimi. Vei folosi activitatea sexuala ca pe o metoda de a te elibera de stres. Va fi necesar sa comunici cu partenerul(a) tau (ta), pentru ca este o chestiune vitala pentru un cuplu.
La sfarsitul anului, o conjunctie a lui Venus iti va reactiva senzualitatea in acest aspect astrologic. Intreaga ta fiinta va vibra si, in special, nivelul emotional. Vei fi in cautarea unor noi relatii sociale si vei dori sa-i impartasesti si partenerului(ei) tau (tale) aceasta pofta de viata.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![](images/user_woman.png)
patriciaR spune:
Buna pestisori dragi,
Nu am reusit sa ma loghez cu ID Salisa...
Incerc sa va pun alte cateva foto.
Maruta iti transmit numai bine si mult optimism.
Loma bine ai venit printre noi.
Dana uite si un raspuns de la mine la intrebarea ta..." Ce-mi doresc de ziua mea?"
Hmmm.... nu stiu cred ca deja am ce-mi doream cel mai mult si mai mult:pe micuta mea Anastasia.
Emilly ce mai faci? Ce face gazuta ta?
Denisa! Am vazut si eu pozele cu printesa ta, Felicitari pentru papusica!
Frumusica foc, pup de la Anastasia pentru Emma Andreea
Elliana voi ce mai faceti?
Nexus si Felis si Crismir ce mai fac?
Ce mai stiti de ele?
Sper sa reusesc sa pun poze...
Pup de la noi.
Salisa si Anastasia!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alozneanu/album?.dir=/cb0b&.src=ph&.tok=phUFMYEB9vbyGD4P
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Dana multumim
Ce-mi doresc de ziua mea? Greu... imi doresc sa reusim sa ne mutam anul asta intr-o casa mai mare... daca nu la curte, macar un apartament mai mare... ca vrem inca un bb si nu prea am curaj sa ma apuc de bb2 pana nu am camera pt. Elena... Imi doresc multe... sa reusesc sa-mi termin facultatea... ca am ramas in urma cu ultimul an si e pacat de restul anilor de cursuri... Mai vrei? De fapt... nu e nimic de imi doresc fix de ziua mea... ar fi ce imi doresc anul asta. De ziua mea vreau doar un buchet maaaaaaaare de flori si pe toti cei apropiati alaturi de noi
Salisa pentru frumoasa si grasuna Anastasia... si pt. mamica ei. Eu ce sa fac... cu muncile mele... lucrez non-stop... Am fost 3 zile la munte... si ne-am intors si am luat-o de la capat.
Chiar... pestisorilor care trageti chiulu', mai dati un semn de viata... doar sa stim ca sunteti bine
![](zana.gif)
Maruta spune:
sa va zic si eu ce-mi doresc ??? multa multa sanatate ... anul asta sunt tare "modesta"
ieri mi-am luat storcator de fructe, legume, citrice ... cu blender si diverse alte chestii ... am baut aseara la sucuri de-am facut plici ... si la 11 noaptea cine se ??? ioooo
pupici pe nasucuri
de felis ce stiti ?
CRISMIR spune:
Salut pestisori dragi!
Am lipsit 3 saptamani,am fost plecata 2 la ai mei parinti unde nu am net si una nu mi-a functionat internetul...si cand am aparut am si citit ceva groaznic
Imi pare rau MARUTA,sper ca totul va iesii bine pana la urma...trebuie sa fi optimista...eu iti doresc multa sanatate si nota 1...
Noi suntem bine...Robert a avut o usoara urticare...si ceva probleme pe fata(un fel de exema,de fapt doctorul a zis ca era inceput de exema) din cauza citricelor...incredibil dar nu va puteti da seama cat rau pot face portocalele cand se satura corpul de ele...mai in gluma mai in serios al meu gandacel nu mai poate bea asa ceva o perioada mare de timp,plus alte fructe...putem papa doar mar...asta e...acum e mult mai bine
EMILLY,La multi ani! pt gaza ta,scuze de intarziere...ce fetita mare ai...
multi de la noi!
Din pacate de ziua mea nu pot primii ce imi doresc,deci ati ghicit,nici pana in 1 martie nu vom pleca la tati...asta e...bafta voua sa vi se indeplineasca dorintele...
Fetelor va si va doresc multa sanatate si un weekend placut!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
CRISMIR spune:
Salutare pestisori!
Vai ce rusinica,pe pag 4 sa ajungem...pe unde innotati?
La noi e zapada si ninge asa de frumos
Ieri am fost in Poiana Bv,a fost super...i-a placut si lui Robert
MARUTA,cum mai e treaba...ti-au mai iesit ceva rezultate?... si multa sanatate!
Hai mai fetelor,fiti mai active!
la toata lumea si haideti cu vesti!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
danette spune:
HI!
Sunt un pestisor de 23 februarie si in curand e ziua mea!
Si imi doresc foooartee multe cadouri...asa ca am facut liste. Desi nu implinesc anul asta o cifra "rotunda"... am de gand sa fac petrecere, asa, ca sa ma bucur impreuna cu prietenii, ca in ultima vreme ne intalnim rar.
Dana & Iris 1+
pozele noastre
danamunti spune:
Buna pestisori!
N-am mai intrat de multisor sa va salut,dar d-abea acum sint bine cu adevarat.Am tinut-o intr-o raceala si cu pastile de ziceam ca nu mai termin.Niciodata nu am luat atitea pastile.Important e ca acum nu mai am nimic.Voi ce mai faceti?
Marutza sincer,imi pare rau!
Nally sper sa ajung azi sa cumpar ceaiul de care mi-ai zis.
Am pus citeva poze cu piticul meu aici