Pestisorii de ...zapada (17)
Raspunsuri - Pagina 14
criss1902 spune:
Multumesc tuturor pentru urarile frumoase mi le-ati facut.
Danamunti
Anacami
va doresc multa fericire, sanatate si bucurii. Sa vi se implineasca toate dorintele!
Imi pare rau ca va scriu cu intarziere, sper sa ma scuzati, dar am fost destul de ocupata cu organizarea petrecerilor.
Spun petreceri pentru ca este nevoie sa organizez doua: una cu familia si una cu prietenii.Cam o saptamana mi-a luat sa hotarasc meniul,au urmat cumparaturile si apoi gatitul si tot restul(am fost ca o)......este un pic obositor dar MERITA orice efort.
Ne-am distrat foarte bine cu totii (ras, dans, mancare si tot tacamul) si am primit si cadouri deosebite
Maruta - binenteles ca iti tinem pumnii, sper sa ai o confirmare cat de curand
Spor la pregatiri si petreceri cat mai reusite.
daniela_daneza spune:
Mama , ce veste Lori , super !Iti tin pumnii sa fie un bebe akolo in burtic.
Danamunti , inca mai petreci , de nu apari sa ne relatezi cum a fost ?
Va pup pe toate si o zi minunata !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
FELIS spune:
LOREDANA.. felicitari... Doamne ce veste buna!... Asteptam luna de luna sa ne povestesti cum decurg lucrurile... Sa dea Dumnezeu sa duci sarcina cu bine la termen, tu sa fii sanatoasa si sa ai nastere usoara si bb sanatos...
Anacami scuze intarzierea
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danamunti spune:
Mii de multumiri fetelor pt urari! la toate
Nu a mers netul asta si tare eram necajita ca ma gindeam sa nu va suparati pe mine ca nu va raspund.D-abea acum am putut intra.
De petrecut am petrecut f bine.Simbata seara m-au scos nasii mei la discoteca(a fost surpriza cu toate ca intuiam ceva).Mi-au facut surpriza cu un tort in forma de inimioara,flori...Va dati seama ca toata lumea era cu ochii pe mine ca ai mei nasi s-au gindit sa aprinda si o artifica pe tort.In fine,a fost frumos,muzica buna si eu cu sampania in buze ....ca de era ziua mea si mai era si gratis.
Duminica a venit familia.Ziceati ca la mine in casa are loc un miting.Nu aveam loc unii de altii.Am primit cadouri multe si frumoase si ne-am simtit bine cu totii(mai ales eu care iar am dat-o pe sampanie).Nu stiam de ce ma luase o mare durere de cap
Acum astept sa vina sotul joi sa vedem ce cadou mi-a luat.Avind in vedere ca nu am petrecut nici ziua lui si nici pe-a mea impreuna(ca sa nu mai zic de ziua indragostitilor) am hotarit sa plecam in week-end la munte numai noi doi.D-abea astept!
Criss!
Anacami! Cum ati petrecut fetelor?
Va pupic pe toate!Ma duc la somnicSper sa mearga de-acum netul ca sa pot intra mai des.
FELIS spune:
Haideti sa chefuim la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69656" target="_blank">capitolul 18
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero