Simptome !!!!! - 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Chantal iti multumesc pentru sprijin ! Asa ma gandesc si eu, ca simptomele astea nu le aveam inainte, asa ca nu poate fi doar o simpla conicidenta. Dar ca ma fac cu setea asta care nu-mi da pace? Acasa e OK, dar la serviciu nu-mi place, caci trebuie sa ma plimb pe afara . Of, scap eu si de asta.

Luni sper din tot sufletul sa revin cu vesti foarte bune !

Sa ai o sarcina usoara si un sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Chantal felicitari!! Te asteptam la mamici de septembrie-octombrie! La fel si Pamella! Si lasa ifosele astea ca vii abia dupa ce mergi la ginecolog, ca suntem multe in situatia ta acolo, dar ne mai incurajam una pe alta! Insarcintata esti sigur!

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

kateryna: nu stiu ce sa-ti raspund. Uite, chiar si dupa FIV, dr. spun sa faci testul din sange la 14 zile de la recoltare si fecundare. Inseamna ca stiu ei ce stiu. Asa ca as tinde sa cred ca rezultatul din ziua 26 ar putea fi neconcludent. Rog celelalte fete sa va dati cu parerea, ca poate stiti mai bine decat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Georox, si mie mi-e tare sete si beau mai multe lichide ca inainte. E neplacut, intr-adevar sa te tot "duci la plimbare" dar am inteles ca e bine sa bei cat mai multe lichide asa ca, zic eu, merita efortul.
Floricika, multumesc de urari. Ne vedem acolo!

Chantal 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FELICITARI Chantal

Offff, ce as vrea si eu sa trec la mamici de sept-oct dar din pacate uratii imi dau tarcoale, simt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Multumesc, Alexia28. Pana nu vin uratii, poti inca sa mai speri. Si eu am crezut ca-mi vin pentru ca mai am din cand in cand niste dureri usoare de burta, asemanatoare cu cele ce CM doar ca trec repede, pe cand cele de CM sunt continue.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dragelor, poftiti la un nou capitol despre simptome de sarcina: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66852

Mergi la inceput