diazepam: vi s-a prescris?

diazepam: vi s-a prescris? | Autor: carmen_ardelean

Link direct la acest mesaj

Cu prima sarcina, am avut iminenta de avort la aproape 6 luni....mi s-a dat papaverina injectabil( pe care noaptea..o executam singura) si diazepam pentru relaxarea musculaturii.Sunt la a doua sarcina si iar am avut dureri, contractii, acum la 10 saptamani...iar diazepam! De curand am citit ca e bine sa fie evitat, desi prospectul nu pare atat de ...radical! Am citit pe site ca fetelor li s-a recomandat no-spa, dar la mine nu au avut nici un efect...Ati luat, vi s-a dat asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu sunt anti diazepam in sarcina, desi mi s-a dat la un moment dat dupa care eu am refuzat pe propria raspundere.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Prietena mea cea mai buna a avut la un moment-dat probleme cu sarcina (luna a patra, parca), a fost internata in spital (Cantacuzino) si medicul care i-a urmarit sarcina i-a prescris diazepam injectabil o saptamana. Apoi a tot luat no-spa, uneori chiar si 3 pe zi.
Bebelacul ei are 10 luni acum, si a venit pe lume fix la termen.
Multa sanatate si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Da, mi s-a prescris si mie, pt. durerile de coloana/relaxare musculatura, 1/2 tableta pe zi, impreuna cu No Spa. Am luat o perioada, dar in afara de faptul ca dormeam cu mult mai bine, nu m-a ajutat cu altceva. Ca atare, am renuntat, ca mi se parea ca bebe misca mai putin, probabil adormit/ametit de pastila...
Succes!

Kiki 34w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

nu-ti face probleme, diazepamul ca si plegomazilul nu dauneaza bebelushului. se prescriu in amestecuri litice cu no-spa si scobutil pentru relaxarea musculaturii si tesuturilor, mai ales in zona uterului. mie pot sa spun ca mi-a salvat sarcina cand am avut contractii la 7 si 8 saptamani.

mishi
aproape 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu am luat in ultimele 2 luni, in prima sarcina, si am n baietel de 5 ani si 4 lui frumos, sanatos si destept! Am poze cu el si la albu, pe forum, si la albumele de la semnatura!

Multa sanatate!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

eu sunt noua pe acest forum si am o framantare: mishi, ce fel de contractii ai avut tu in sapt 7-8? Erau nedureroase, adica asa ca un orgasm? Eu am o senzatie de acest fel si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput