Mamici de ianuarie-februarie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 9
Ana_m spune:
Burticile , am plecat la culcare. Astept vesti bune pe maine !!!!
Somn usor !!!
Ana
38+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Ana- somn usor, merg si eu curand la dus si sa vad cu ce ma imbrac!
Noapte buna si asteptam vesti bune!
Denisa
37+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Am mai aparut putin. Imediat ma bag la somn.
Ana, Maraki maine iese din spital. Sa speram ca e totul ok.
Denisa, am citit pe la alte mamici ca ceaiul de zmeura- frunze, cred,usureaza nasterea si travaliul. Se poate bea incepand din sapt. 38, nu provoaca nasterea, ci ajuta organismul in cazul in care aceasta se declanseaza. Acum nu stiu ce sa zic, eu am baut azi a 2-a oara, dar putine frunze si in combinatie cu alte plante.
Daca asa o fi de maine bag non-stop.
Acum chiar va las.
Pe maine!!!
Somn usor!!!
gio
si bb Marco 38+
Florinini spune:
Ce surprize frumoase, si ce inceput de an furtunos!!!!!!!!

Moni, felicitari ptr. printesica Diana, sa fie sanatoasa, mancacioasa, tu sa ai laptic mult si bun si sa te refaci bine. Bravo!
Ralu, sa va traiasca printesa Anastasia, sa fie sanatoasa si cuminte, mult laptic ptr. ea si tie refacere rapida.
Cata sper ca totul a fost bine si cred ca deja esti cu Bia in brate, sa va traiasca printesica sa fie sanatoasa si cuminte, iar tu sa te refaci usor si repede
Printesica Diana
Printesica Anastasia
Printesica Bianca
Florinini
si
bebe David 38+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
diana12 spune:
Wow, ce de vesti.
Ralu, felicitari si refacere rapida. Sa va traiasca Anastasia, sa fie sanatoasa, frumoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii.
Ce rapida ai fost Monica. Sa va traiasca Diana, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii. Tie, refacere rapida si mult laptic.
Cata, facem galerie in continuare cu toate ca am o presimtire ca esti cu Bia in brate. Asteptam confirmarea.![]()

Sunt asa de ametita ca nu am puterea sa mai raspund la restul fetelor. Azi am gatit, deh daca am fost doamna de revelion
, mi-am doftorocit sotul care a racit destul de nasol si am stat si de funduletul mandrei, asa incat ma duc la culcarica ca nu mai pot.
Pupicei si numai bine.
34+ si
04/25/2000
ank si bb spune:
fetelor!!! m-am trezit acum cateva minute! uite ce mesaj a trimis cata!
"AM AVUT CEA MAI USOARA NASTERE DIN LUME. NATURAL CU EPIDURALA. BIA 3200 GR 49 CM SI APGAR 10. LEITA TAICASU."
Asadar a nascut!!! si e OK!!!!!

Cata, sa-ti traiasca puiul si sa te refaci tot asa de usor precum a fost nasterea!!! sa ai laptic bun si mult si Bia sa fie o papacioasa ca si Karina mea!!! te pup!!!!!!
am inceput sa-i scriu SMS-ul dar pe la jumate mi-am dat seama ca mai am doar 5 centi pe cartele....
ca nu am apucat s-o mai incarc...
si marius e plecat la servici 
o sa o sun dupa prinz de pe fix, ca acum nu indraznesc....
asadar inca o bebelina... asa asa, ca sa intrecem baieteii...
parca mi-am mai intrat in ritm... sau m-am invatat putin cu bb... acum nu mai pling ca pe 30 dec...
FELICITARI NOILOR MAMICI... 
EU NU AM APUCAT PANA ACUM SA VAD... Bombonicaaaa, Monica70 si Ralirali sa va traisca printesele si Maraki sa-ti traiasca cavalerul!!! 
va doresc refacere rapida si mult mult laptic... sa ne intalnim la plimbarica cu puiutzii nostri!
va pup fetelor si va spun si LA MULTI ANI!!!
ca nu am apucat inca...
ps. acum am descarcat primele poze cu bb Karina, o sa le pun incarc imediat...
albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png
nicoleta raducu spune:
FELICITARI,CATA!!!!!SA-TI TRAIASCA BIANCA
SI SA VA BUCURATI DE EA!!!!

Acum am facut ochi..Ma duc la monitorizare...
Incerc sa o vad si pe Cata...
Vorbim cind ma intorc...
toate mamicile...si burticutele..
Nicole
32+
canda_h spune:
Ce vesti bune! CATA felicitari! Sa-ti traiasca Bia si si sa va aduca numai bucurii!
Fetelor parca trebuia sa ii faca cezariana ... de ce s-o fi razgandit? oricum ma bucur ca a avut o nastere usoara.
ma incearca o foame ... ma duc sa dau atacul la frigider!
Angi
luizza spune:
buna dragele mele un an nou fericit ,am felicitari fetelor care au nascut si sa fie bebebii sanatosi,am si eu o fetita acasa
care a venit pe 28 dec natural cu epidurala
30020 si 49 cm
o sa va scriu mai multe dar acum plange si nu prea stiu ce sa-i fac
scor apgar 9/10
va pupici
luizza & Maria
Maria28 spune:
Cata Felicitari pentru Bianca !Refacere rapida ,pupici
Abia astept sa iti vad printesa 

32+