Bebelusi de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
Giana spune:
Am intrat la mamici de iulie-august 2006 si am aflat ca Diu a pierdut sarcina pe 31 decembrie! Este foarte trista!
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
KULTA spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!
SA TRAITI SA IMBARTRANITI SA VA VEDETI NEPOTII! COPILASI SANATOSI SI FRUMOSI !!!!!
Din suflet va doresc un an nou plin de satisfactii!!!!
Asa cm e la noi la romani, am luat o teapa cu internetul... au luat banii si s-au dus... abia de acum pot sa vad ce mai faceti! ...
Pupici!
Monai, multumesc... Monica Elena multumesc de urare!
sa fiti sanatosi, Kulta am vazut ca ai probleme cu copilasii...
cu mult drag si dor
Ella 2000 si printesele ei : Paula si Iulia
poze
Multumim mult.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by starchi
La multi ani, fetelor si bebelusilor ingerasi!!!
Noi am avut un Rev. foarte agitat, Matei al meu a tresarit toata noaptea la zgomotul de artificii, petarde si alte bubuituri.
Iar la 12 noaptea nu stiam unde sa-l pitesc in casa, sa-l salvez de zgomote .Asa ca am intrat in Noul An cu bb speriat si agitat.De-abia pe la 5 dim. a reusit sa se linisteasca si sa adoarma.
Toata seara mea romantica s-a dus pe apa anului 2005 [:D, binenteles ca am renuntat la hainele de gala si pantofi de atata topait cu bb in brate.
Ai vostrii au fost cuminti, o fi al meu mai sensibil la zgomote?Noi stam la casa, intr-o zona destul de linistita si poate din cauza asta a avut impact atat de tare zgomotul asupra lui.
La un moment dat cand reuseam sa il adorm tresarea f tare, chiar daca nu se mai auzea nici o bubuitura.Sper sa nu ramana, saracutul, cu sechele de la nebunia de afara.
Chiar sunt curioasa, ai vostrii au fost agitati?
Starchi & Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
Al meu Sebi s-a foit toata noapte si oricum, s-a culcat la 2 in noaptea de Revelion. Am intrat in noul an cu el in brate.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Kulta multa sanatate ingerasilor si un pic mai multa liniste in noul an iti doresc!
AM PUS POZE IN ALBUMUL CRACIUN SI REVELION!
DISTRACTIE PLACUTA LA VIZIONARE!
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Ai un ingeras de fetita, sa-ti traiasca. Mai e si cuminte pe deasupra, auzi, sa doarma toata noapte!!!???cind afara erau zgomote de petarde de ti se ridica parul...Ferice de voi.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by hristina
Lia, multa sanatate tuturor! Doamne ajuta, ca putea fi mai nasol!
Kulta, multa sanatate celor mici si scumpici! Sa receti cu bine peste toate incercarile vietii!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Multumim si la anul in care tocmai am intrat sa aveti sanatate multa.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by Oana C
LA MULTI ANI 2006!!!!!
Aseara am petrecut in 2 pina la 11:45pm, cind m-am apucat de filmat si, vrind sa filmez cum isi "petrece" Eva Revelionul, am trezit-o si papusa a inceput sa rida la mine . Asa ca sus cu ea, am adus-o in fata tv-ului, am facut poze si am asteptat trecerea in noul an in 3 .
Eva a fost putin somnoroasa, dupa cum se vede in poze, dar cum am turnat sampania in pahare (si am mixat-o cu concentrat congelat Bacardi de piersici, s-a apucat fata sa linga paharul meu si continutul din pahar, de ziceai ca-i lapte in el ; nu mai vroia sa-i dea drumul, sa mai beau si eu putin .
Apoi am iesit afara, in curtea din spatele casei, pt ca se vedeau artificii; Eva a fost f mirata si vesela. Cind s-au mai linistit, am intrat iar in casa, i-am dat un bibe de 180ml si a adormit inapoi. S-a trezit abia la 7:45am, cind a papat iar un bibe, vreo 100ml si inapoi la somnic.
Ce copil cuminte are mama ... Irda, vorba ta, sa nu ne faca Dumnezeu sa patimim cu al doilea bebe, pt ce huzurim acum .
Starchi, Eva nu s-a speriat de la artificii, ba chiar i-au placut.
Kulta, imi pare rau pt copilasii tai ; las' ca treci tu si peste asta, asa cum ai trecut si pina acum; o sa creasca puiutii si atunci va fi mult mai bine. Si nu cred ca tot anul o sa-i mearga asa; uite, eu am avut singerare anul trecut exact de revelion si m-am speriat ca o sa pierd bebelusul; si anul 2005 a fost excelent pentru noi!!! Asa ca nu-ti face probleme in privinta asta; sa vezi in vreo 2-3 luni cind Sebi va incepe sa se joace constient cu Danuta, ce bine si frumos va fi.
Ankak, mai, pai bebeii nostri au deja 6 luni!!! Matei are abia 4 luni; ce vrei, sa le faca pe toate acum? Nici bebelusii nostri nu faceau nimic atunci, iar Eva nu a avut nici ea dintisori atunci; i-au iesit exact inainte de 5 luni. Lasa copilu' in pace sau gindeste-te la ce fac bebelusii nascuti pe la mijlocul-sfirsitul lui august.
Delia, se vede treaba ca si voi ati petrecut in formatie aproape completa, nu numai noi Foarte frumosi copilasi! Ce maaaare si frumoasa si cu ochisori albastri, e Medeea . Si se ridica super-bine in minute!!!
Lia, ma bucur ca Gia e bine!!! Sa o urmaresti si zilele astea, uita-te la ochisorii ei si cum reactioneaza, in general; daca vezi ceva schimbat, fugi cu ea la dr; daca e tot asa ca si inainte inseamna ca nu are nimic; cu ce viteza v-a lovit masina din spate?
Am mai pus si noi poze; ultimele 2 albume (cele cu 71, 72).
Pupici.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
S-o pape mama de frumusete cu ochi albastri. Pai ce, ea n-are voie sa petreaca? Se pare ca mai toate am petrecut rev-ul in familie.Ce poate fi mai frumos?
Noi l-am petrecut in 4, poate la anul il veti petrece si voi in 4.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by irinabungau
La multi ani 2006!!!!!
Noi am petrecut revelionul in 3, eu mama si Ioana... Ne-am imbracat toate trei in pijamale, Ioana a dormit pana la 11,40 cand a inceput nebunia cu petardele si artificiile cand s-a trezit, am luat-o in brate, am invelit-o intr-o patura si am stat calare pe geam sa vedem artificiile. Ioana a stat nemiscata, cred ca era foarte curioasa ce se intampla... Pe la 12,20 am bagat-o inapoi la culcare si s-a mai trezit la 4,30 cand un nebun s-a trezit sa mai bubuie niste petarde...
Kulta, imi pare rau sa aud ca ai puisorii bolnavi... Sanatate multa!!! Nici nu te-am felicitat pentru casa, o fac acum: sa o stapaniti sanatosi!!!!
Valcampan, sanatate multa!!! De ce nu mergi tu la doctor sa-ti faci niste analize??? Ma bucur sa aud ca esti in relatii mai bune cu mami a ta!!!
Lia, bine ca nu a fost nimic si sunteti bine!!!!
Anka, Katink este in Olanda la sora ei, de aceea nu a mai intrat de ceva vreme!!!
Va pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Irinuca mamei, multumim.La multi ani.
Tocmai ii scriam Oanei C ca mai toate am pentrecut cu bebelusii si taticii, bunicile si vad ca se aplica si in cazul tau. Sa fiti sanatosi ca tare-i importanta sanatatea. Decit sa iti vzi puii suferind, mai bine ....
KULTA spune:
quote:
Originally posted by andatudor
La multi ani 2006 !!!
Raportam si noi un revelion linistit in 3 si un record de proportii:Andrei a dormit de la 5,20-dupa -amiaza-pana la 12,10 noaptea !! Cand s-a sculat a papat -eu am mai vrut sa-l tin cu noi dar ii era tare somn si l-am pus din nou in patut unde a dormit pana la 5,30 cand din nou papa si a aormit pana la 9 dim.Am inceput sa vorbeasca cu jucariile sa chiuie si dupa o jum. de ora a mai dormit pana la 10,30 !!!Deci 17 ore de somn!! Ce spuneti de asta??? Noi la inceput ne-am cam speriat ca dormea asa neintors dar il verificam la fiecare jum. de ora si l-am lasat in pace,nici macar vacarmul de afara cu petarde si artificii nu l-au deranjat deloc!!
Azi am fost sa dam copiulul la grinda si s-a comportat exemplar.A dormit si acolo in 2 reprize de cate o jum de ora /40 min. iar acum dorme de la 6,30.Nici nu stiu ce sa fac sa-l trezesc pt. baitza sau nu?? Voi ce ziceti e normal sa doarma ata de mult dintr-o data? O fi vreun puseu de crestere,ca in rest nu are nimic,mananca bine si se joaca ,e ff vesel.
Kulta-multa sanatate puisorilor scumpi!!Sper sa treci cat mai repede peste asta!!
Simona-dulcic foc Mario ,ce a mai crescut!! Dar nu pricep de ce te plangi,mie mi se pare ca esti slaba!!
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
Ce sa mai, aveti baietel mare si cuminte. Nu-ti face probleme ca doarme atit de mult fara intrerupere.Creste cind doarme!!!!Mai fetelor, ai carei bebei fac nani cite 6-8 ore fara intrerupere, sunteti tare norocoase. Sebi se trezeste si la 2 ore si-s chiauna de somn.
Toate trec.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Diana- felicitari pt dintisori!
Kulta- bietii de voi. Imi pare rau ca asa ati petrecut prima zi din noul an. Multa sanatate puilor tai si tie odihna multa!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simona, tare scump Mario. Iar daca-ti pun o poza cu Danuta mea, vei vedea ce bine seamana in pozica in care ai scris ca e gras, NU ESTE, ESTE UN SCUMPEL CU CHISCUTE.Nu-ti vine sa-i pupi chiscutele alea tot timpul?
KULTA spune:
Lia, ma bucur ca sunteti bine si sa aveti sanatate.
Mai fetelor, azi VINE MAMAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Abia astept. Oricum, de cite ori a venit, cei de la aeroportul din Bucuresti au numit-o NAVETISTA.Cica face naveta Bucuresti - Helsinki.Draga de ea.
Noi dormim noapte rau de tot, Sebi se trezeste la 2 ore pentru ca nu poate respira pa nasuc, Danuta se trezeste din cauza tusei si asa sunt varza.
Sper ca noul an sa ne aduca macar la fel de multe impliniri ca anul trecut.La noi a veni Sebi si ne-a luat casa.
Va pupicesc si plec, s-au trezit copiii.