Bebelusi de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
hristina spune:
Lia, multa sanatate tuturor! Doamne ajuta, ca putea fi mai nasol!
Kulta, multa sanatate celor mici si scumpici! Sa receti cu bine peste toate incercarile vietii!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Oana C spune:
LA MULTI ANI 2006!!!!!
Aseara am petrecut in 2 pina la 11:45pm, cind m-am apucat de filmat si, vrind sa filmez cum isi "petrece" Eva Revelionul, am trezit-o si papusa a inceput sa rida la mine . Asa ca sus cu ea, am adus-o in fata tv-ului, am facut poze si am asteptat trecerea in noul an in 3 .
Eva a fost putin somnoroasa, dupa cum se vede in poze, dar cum am turnat sampania in pahare (si am mixat-o cu concentrat congelat Bacardi de piersici, s-a apucat fata sa linga paharul meu si continutul din pahar, de ziceai ca-i lapte in el ; nu mai vroia sa-i dea drumul, sa mai beau si eu putin .
Apoi am iesit afara, in curtea din spatele casei, pt ca se vedeau artificii; Eva a fost f mirata si vesela. Cind s-au mai linistit, am intrat iar in casa, i-am dat un bibe de 180ml si a adormit inapoi. S-a trezit abia la 7:45am, cind a papat iar un bibe, vreo 100ml si inapoi la somnic.
Ce copil cuminte are mama ... Irda, vorba ta, sa nu ne faca Dumnezeu sa patimim cu al doilea bebe, pt ce huzurim acum .
Starchi, Eva nu s-a speriat de la artificii, ba chiar i-au placut.
Kulta, imi pare rau pt copilasii tai ; las' ca treci tu si peste asta, asa cum ai trecut si pina acum; o sa creasca puiutii si atunci va fi mult mai bine. Si nu cred ca tot anul o sa-i mearga asa; uite, eu am avut singerare anul trecut exact de revelion si m-am speriat ca o sa pierd bebelusul; si anul 2005 a fost excelent pentru noi!!! Asa ca nu-ti face probleme in privinta asta; sa vezi in vreo 2-3 luni cind Sebi va incepe sa se joace constient cu Danuta, ce bine si frumos va fi.
Ankak, mai, pai bebeii nostri au deja 6 luni!!! Matei are abia 4 luni; ce vrei, sa le faca pe toate acum? Nici bebelusii nostri nu faceau nimic atunci, iar Eva nu a avut nici ea dintisori atunci; i-au iesit exact inainte de 5 luni. Lasa copilu' in pace sau gindeste-te la ce fac bebelusii nascuti pe la mijlocul-sfirsitul lui august.
Delia, se vede treaba ca si voi ati petrecut in formatie aproape completa, nu numai noi Foarte frumosi copilasi! Ce maaaare si frumoasa si cu ochisori albastri, e Medeea . Si se ridica super-bine in minute!!!
Lia, ma bucur ca Gia e bine!!! Sa o urmaresti si zilele astea, uita-te la ochisorii ei si cum reactioneaza, in general; daca vezi ceva schimbat, fugi cu ea la dr; daca e tot asa ca si inainte inseamna ca nu are nimic; cu ce viteza v-a lovit masina din spate?
Am mai pus si noi poze; ultimele 2 albume (cele cu 71, 72).
Pupici.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
irinabungau spune:
La multi ani 2006!!!!!
Noi am petrecut revelionul in 3, eu mama si Ioana... Ne-am imbracat toate trei in pijamale, Ioana a dormit pana la 11,40 cand a inceput nebunia cu petardele si artificiile cand s-a trezit, am luat-o in brate, am invelit-o intr-o patura si am stat calare pe geam sa vedem artificiile. Ioana a stat nemiscata, cred ca era foarte curioasa ce se intampla... Pe la 12,20 am bagat-o inapoi la culcare si s-a mai trezit la 4,30 cand un nebun s-a trezit sa mai bubuie niste petarde...
Kulta, imi pare rau sa aud ca ai puisorii bolnavi... Sanatate multa!!! Nici nu te-am felicitat pentru casa, o fac acum: sa o stapaniti sanatosi!!!!
Valcampan, sanatate multa!!! De ce nu mergi tu la doctor sa-ti faci niste analize??? Ma bucur sa aud ca esti in relatii mai bune cu mami a ta!!!
Lia, bine ca nu a fost nimic si sunteti bine!!!!
Anka, Katink este in Olanda la sora ei, de aceea nu a mai intrat de ceva vreme!!!
Va pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
ema.nu.ela spune:
la multi ani 2006!
picia mea a adormit bustean pe la ora 21...si bubuiau afara petardele de nu mai puteam nici eu nici sotul cu termopane cu tot...ea a tresarit de cateva ori prin somn dar a adormit la loc.
insa pe la 23.45 s-a trezit asa ca am profitat si am urmarit artificiile in 3 pe balcon cu geamurile inchise ca ziceai ca e ceata afara de la petarde. pe la 12.30 i-am dat un bibe ca tot nu papase tot seara si a dormit busteam pana la 6...ca ea e tare matinala...
eu ma asteptam sa fie se trezeasca pt ca pana la 2 luni vecinu de deasupra si-a renovat casa si nu va zic cum tresarea incontinuu si trebuia s-o legan incontinuu ca sa doarma...da vad ca n-a ramas cu sechele...sau s-o fi antrenat :D
acum e maraita pt ca eu dupa masa de la ora 18 n-o mai las sa doarma si pica de somn. si e trezita de la 17 si pana la 21.30 cand e masa urmatoare tre sa am grija sa ma joc cu ea sa nu adoarma.
abia astept sa facem in 3 revelionul la anul la munte undeva...ca tare urat e acasa...noroc cu bebe care ne-a inveselit. eu am inmuiat degetul in sampanie si i l-am dat sa-l suga si era tare incantata.
astazi am inceput piureul de mere si se pare ca-i place. deocamdata pt ca mananca putin (20gr) ii fac din fulgi humana...cand o sa ajunga sa manance mai mult o sa-i fac mar copt. peste 3 zile trecem la piure de banane :)
mamica de maria, 5 luni si 1 zi
andatudor spune:
La multi ani 2006 !!!
Raportam si noi un revelion linistit in 3 si un record de proportii:Andrei a dormit de la 5,20-dupa -amiaza-pana la 12,10 noaptea !! Cand s-a sculat a papat -eu am mai vrut sa-l tin cu noi dar ii era tare somn si l-am pus din nou in patut unde a dormit pana la 5,30 cand din nou papa si a aormit pana la 9 dim.Am inceput sa vorbeasca cu jucariile sa chiuie si dupa o jum. de ora a mai dormit pana la 10,30 !!!Deci 17 ore de somn!! Ce spuneti de asta??? Noi la inceput ne-am cam speriat ca dormea asa neintors dar il verificam la fiecare jum. de ora si l-am lasat in pace,nici macar vacarmul de afara cu petarde si artificii nu l-au deranjat deloc!!
Azi am fost sa dam copiulul la grinda si s-a comportat exemplar.A dormit si acolo in 2 reprize de cate o jum de ora /40 min. iar acum dorme de la 6,30.Nici nu stiu ce sa fac sa-l trezesc pt. baitza sau nu?? Voi ce ziceti e normal sa doarma ata de mult dintr-o data? O fi vreun puseu de crestere,ca in rest nu are nimic,mananca bine si se joaca ,e ff vesel.
Kulta-multa sanatate puisorilor scumpi!!Sper sa treci cat mai repede peste asta!!
Simona-dulcic foc Mario ,ce a mai crescut!! Dar nu pricep de ce te plangi,mie mi se pare ca esti slaba!!
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
hristina spune:
Constat ca revelioanele in trei au fost minunate. De la anul vor fi si mai frumoase!
Si noi am fost tot in trei,iar azi doarme bubulina de mi-e si drag..Sa speram ca tot anul va fi asa cuminte!
De altfel uram acelasi lucru tuturor!
Am o intrebare pentru mamicile din Ro : care dintre voi ati cumparat scaun de masa pentru bebe, merita investitia? Ce marci ati luat si la ce pret? Vrem sa luam dar la cat e bubu de neastamparata, ne e teama sa nu-l luam degeaba si sa nu vrea sa stea in el!!!!
Voi ce ma sfatuiti?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
valcampan spune:
Irinabungau , multumesc pt suport. Am sa merg la dr in situatia in care menstruatia va dura mai mult de 5 zile. Ma indop cu vitamine si fier acum si voi vedea zilele urmatoare ce fac. A si am laudat-o putin pe mama iar acum ea s-a dus la sora mea sa stea cu baietelul ei pt ca acesta se duce la o petrecere si e mai importanta petrecerea pt ea decit mine. In loc sa-si fi adus copilul sa stea la noi asa cum sta si cind sunt ei la servici au preferat acum sa o cheme pe mama sa stea la ei si ei au plecat la o distractie. Sper sa ma simt in putere la noapte cind s-o trezi bebe sa-i dau papa si sa fie cumintel pina miine dimineata.
Hristina parerea mea este ca scaunul pt bebici e foarte important. Nepotelul surorii mele era neastimparat dar cind a vazut ca odata fixat in scaunul lui are ocazia sa stea cu parintii lui la masa, sa manince odata cu ei s-a linistit si se bucura cind era asezat pe scaun. Cred ca e important pt bebici sa invete de mici sa ia masa impreuna cu parintii ca o familie adevarata iar scaunul acela este prevazut si cu masuta si poate lua masa cu voi . Eu am deja un scaun primit si abea astept sa-l folosesc pt ca bebele meu ma vrea tot timpul in preajma. Deja ma bucur cu gindul la ziua in care va minca singur cu lingurita. Sa vezi mozoleala si haine patate rapid !!!
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Ma bucur ca ne vedem cu bine in 2006, desi sincera sa fiu mie tare mi-a anul 2005, chiar i-am spus sotului ca nu as fi vrut sa se mai termine.
Noaptea de revelion nu a fost chiar cum m-am asteptat, fata a fost tare agitata, cred ca din cauza petardelor si a puscatorilor sau a dintisorilor. Eu am fost cumplit de obosita, la ora 24 fara 5 minute mi-am pupat sotul sub vasc si am adormit instantaneu.
Ma duc acum sa va citesc din urma.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
valcampan spune:
Mamici ati inceput dieta ? Eu recunosc ca azi nu am putut pt ca mi-a mai ramas mincarica buna si dulciuri asa ca pina nu le voi termina nu voi putea renunta la ele . Nu am suficienat ambitie sa le vad pe masa si sa nu maninc din ele. Mai ales daca e vorba despre ceva dulce. Cind voi termina prajiturile, bomboanele si checul atunci am sa incep usor usor. Intii am sa renunt sa mai maninc dupa ora 18 apoi am sa ma chinui sa beau cel putin 8 pahare pe zi. Voi merge si la sala cind ma voi pune pe picioare bine. Va tb insa sa ma controlez si la ce maninc, poate reusesc sa renunt la dulciuri si sa ma axez pe fructe si legume. Membre ale clubului GROH- GROH nu uitati de regim si SA TRAIASCA AMBITIA NOASTRA !
Simonaci79 spune:
LA MULTI ANI! bINE V-AM REGASIT IN 2006! VA DORESC TUTUROR UN AN MAI BUN, MAI FRUMOS SI MAI BOGAT DECAT 2005! NOUL AN SA VA ADUCA MULTA SANATATE SI FERICIRE!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos