Buna fetelor! Eu sunt nou intrata si nu prea stiu cum sunt treburile pe acest site. As vrea sa urez proaspetelor mamici
numai bine pentru noul an, sa se bucure de bebelusii lor iar viitoarelor mamici (ca si mine de altfel) va doresc acelasi lucru pe care mi-l doresc si mie: sa am o sarcina usoara in continuare si un bb sanatos
. As vrea sa va intreb si eu ceva: la ecograf varsta sarcinii se calculeaza incepand de la prima zi a ultimei menstruatii? Sau ecograful indica exact varsta sarcinii de la data conceperii? De exemplu: la prima ecografie aveam patru saptamani si trei zile, asta inseamna efectiv patru saptamani de sarcina, sau include si perioada incepand cu prima zi a ultimei menstruatii. Si in cat timp de la conceptie incepe sarcina sa se vada ecografic? Eu am un medic care nu prea are rabdare sa ii pun prea multe intrebari, vorbeste mai mult ca mine.
Va multumesc!
Bine ai venit pe forum!
Uite aici s-a discutat recent aproape aceeasi problema
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65210
De obicei la ecograf se vede varsta sarcinii exact...nu de la prima zi a ultimei menstre.Sunt niste tipare..se masoara ..si-ti spune cam cat are.
Cam la 4-5 sapt.ar trebui sa se vada o sarcina(de la prima zi a UM).Insa depinde si de medic sa sti.Stiu cazuri,in care un medic nu vedea sarcina,zicea ca-i prea mica sa se vada,iar altu o vedea..Unii medici zic ca la 6 sapt.se vede cel mai sigur..eu am fost la 5 si s-a vazut!Deci depinde de medic,de ecograf.
Pupici cu lipici.
Sarbatori fericite tuturor!
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!