Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ia uitati motivare sa slabim. Cititi mai ales comentariul de pe margine-stanga (sper ca se vede). Acesta esta cadoul pe care i l-a facut fratele meu lui tata, al cariu motto este: "De maine ma apuc sa slabesc!" Nu a a facut-o niciodata, drept pentru care acum are peste 120 kg.
Gabitzam, multumesc pentru inlocuirea pozelor la listuta.
PS Evident ca facuse kk. Dar acum a inceput sa o usture cand o spal, asa ca l-am trimis pe barbat sa ia Bepanthemn ca nu mai tine. Of!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI PE 2006!

Desi am zis ca stam acasa noi am plecat pe la 12.45 dupa ce s-au mai potolit astia cu bombele ca altfel nu puteam sa mergem la masina:))

Asa ca am fost intr-o excursie pe la toti prietenii care ne-au invitat si pe care i-am refuzat politicos pe motiv de bebe:)))
Am ajuns pe la sase dimineata si am adormit bustean, eu pana la 9.30 si tati pana la 12.
Bebe a adormit ca de obicei la ora 11 seara si a facut nani pana la sapte jumate dimineata, nu s-a trezit deloc. Aseara s-a uitat si ea la artificii ca astia au inceput de la ora 21 dar cand au inceput alea care suiera s-a cam speriat si ne-am carat in dormitor la ea. Din fericire camera in care doarme fata e pe spatele blocului si acolo e gradina in spate si pe urma case si mai putin zgomot.

Cam asta a fost, excese alimentare nu am facut, totul e ok.
Va pupam.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

La multi ani de Sf.VAsile celor care-si serbeaza ziua numelui, rubedeniile,prietenii,cunostiintele...

Sufletzica eu i-am dat Deliei vreo luna Hipp 2 ca nu mai vroia Humana deloc...Mi-a placut cum s-a prezentat avea mirosul si gustul mai bun insa au aparut doua aspecte care m-au facut sa revin la Humana 3...unu ca se dizolva tare greu ai al doilea cel mai important ca la noi se gaseste rar si numai cu comanda la farmacie si asa nu eram sigura ca gaseam mereu...

Noi azi ca sa fie suficient cat sa cad lata am revenit de unde am plecat azi dimineata ca sa-si dreaga sotu' matele cu ciorba de burta...evident ca eram cu gradinita dupa noi...asa ca unii cu dresul altii cu stresul...Delia nu a fost rea insa ma simt eu prost sa vin de fiecare data cu copii,mai ales ca nimeni nu mai este ca noi...

Au fost frumoase sarbatorile,dar ma bucur ca s-au terminat ca parca a fost prea mult...ma ingrozeste gandul ca mai este putin si se face 16 ianuarie...

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Va spun noapte buna si digestie usoara!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Loreen, multzumesc de raspuns.De gasit nu ar fi problema ca am primit o cantitate destul de mare sa ne ajunga zic eu pana prin luna 10-11. ( si hipp 2 si hipp 3). Si la Sensiblu am vazut ca au la noi in Bucuresti.Doar ca si mie mi se parea ca este mai gros decat nan-ul si ma gandesc sa nu se ingrase de la el
Si cum nu scrie decat in germana pe el ma uitam ca matza in calendar si nu intelegeam ce compozitzie are ca sa poci face comparatzie cu nan-ul.dar daca tu zici ca erai multzumita de el...sper sa fie ok.vad ca Sarei ii place
Beatrice - pai daca tot nu ma scotzi de pe lista, actualizeaza-ma si pe mine te rog atunci cu noua greutate :). Maine iti dau si dimensiunile.Aaaa....multzumesc mult pentru retzete.Sunt interesante.Poate ma apuc sa experimentez cate ceva
De cateva zile nu stiu ce are Sara ca nu mai vrea sa doarma ziua si din aceasta cauza devine f nervoasa si plangacioasa.Pana seara suntem amandoua late de oboseala...Dar macar adoarme mai repede seara si fara program de adormire.
Era insa mai bine cand dormea si cateva ore in timpul zilei.mai aveam si eu timp sa fac cate ceva.Acum...ioc
Noapte buna acum...ca vad ca-s orele inaintate.

Sufletzica si Sara

http://community.webshots.com/user/adele313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Va uram cu mult drag La multi ani! Sa creasca puii mari si frumosi, si toate mamicile sa fiti sanatoase, frumoase, odihnite (macar cat de cat!) si in mare armonie cu taticii, bunicii si toti cei dragi si importanti in viata voastra!

Eu abia prididesc cu cititul, noroc ca ati mai incetinit ritmul un pic zilele astea, altfel nu va puteam prinde din urma. Dar sper sa va recapatati suflul repede, ca imi lipsiti rau de tot!

Noi am trait o mare nebunie in luna decembrie, ne-am mutat! A patra ooara in ultimii 3 ani. De data asta ar trebui insa sa stam ceva mai mult pe loc, ca ne-am mutat in casa noastra proprie. Ma rog, vorba vine a noastra: doar 25% e a noastra, restul urmeaza sa platim in urmatorii aproximativ 25 ani...

Sarbatorile au fost destul de vraiste. Inca nici nu am despachetat tot, iar ceea ce am despachetat nu gasesc decat dupa ce scanez toate dulapurile. Uit de la mana pana la gura ce si unde am pus, si uit si criteriile (f logice initial) dupa care le-am impartit. Sper ca pana la Paste sa ne organizam... Chiar, cand e Pastele anul asta?

Bebelusei i-au aparut dintisorii #5 si #6 - cam ciudat, incisivii laterali de sus. A fost ff nevricoasa, a ros cu mare aplecaciune o coada de lingurita invelita intr-un fel de cauciuc mai moale. Practic nu puteam sa i-o iau din mana, o tinea strans si cand ii schimbam scutecul.

Nu reusesc cu nici un chip sa o fac sa suga din biberon. Doar roade tetina. La fel si ciocul canitei cu cioc. Doar din cana normala pare interesata sa bea, dar pierderile sunt cred cel putin 80%. Nu prea
stiu ce sa ma fac. Ramane in continuare foarte pasionata de tzutzulica, desi ma straduiesc sa-i limitez accesul la de 3 ori pe zi
(noaptea insa are acces de cate ori vrea, numai sa adoarma la loc!).

Candva demult, intreba Nelia despre iaurturile preferate de mamicile vietuind in Canada. Noi mancam cu mare placere
un iaurt Balkan Style, facut de Astro/Parmalat. Are vreo 5% grasime,
e tare bun, il folosesc si la amorsat branza de vaci. Si mai este unul care ni se pare f bun, Liberty/Liberte', dar nu prea il gasim intotdeauna. Oricum, pana acum m-am ferit sa-i dau iaurturi cu corn starch, pentru ca nici mie nu imi vine sa le mananc - iaurt e ala sau ciulama?! Ma rog, sunt rea!

Numai bine la toata lumea si putere sa le ducem pe toate! Daca se poate, chiar cu entuziasm!

Robotzica

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani si un 2006 cu de toate!!! M-am recuperat si eu un pic dupa sarbatorile astea. Greu...nu am petrecut cine stie ce, dar s-a acumulat oboseala cu gatit, mancat, colindat...Noi am petrecut revelionul in 3, mai bine zis in 2 ca Alex n-a rezistat sa stea treaza decat pana la 22.30. Asa ca am stat cu sotzul un pic la TV, ne-am minunat de ce emisiuni din ce in ce mai slabe se fac de revelion, am stat jumatate de ora pe balcon si ne-am uitat la artificii si dupa aceea somnic. Ieri a fost o zi tare frumoasa asa ca am iesit la plimbare pe malul marii, a fost tare frumos si relaxant. Incet-incet reintram in normal. De azi (initial am zis ca de ieri...sa nu razi de mine, Ioana) intru si eu in program de slabit, nu brusc, incep sa elimin dulcurile si masa de dupa ora 18. O sa mai am o zi de abateri, 9 ianuarie, ca o sa fie ziua mea si sigur o sa ma'ndop cu pizza si tort. M a retrag acum ca s-a trezit sotzul si-si cere dreptul...de a sta la calculator.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineaaata,

intram repede sa va spunem un an bun, si sa va mai spunem ca a venit zina maselutza!!!! pe 31 seara nu aveam de lucru si l-am controlat la gingii, si am descoperit un virf de dintzisor!!! de asta era miriit si ziua si noaptea. da cica apar perechi, cae super miiriit, ieri am fost la farmacie si am liuat calgel, pai MAtei il maninca pina apuc eu sa-l ung pe gingii.

si Matei a dormit nu s-a trezit la bombe, petarde, etc...mamaaaaaaa da cite au fost nu mi-a venit sa cred. adevarul este ca este primul an dupa multi cind il facem in Bucuresti. nici nu merita sa iei artificii, nu mi-a venit sa cred!!! asta industrie. am si filmat!! ANdroix, Andreea le-ati vazut pe cele din colentina, dupa lac la case??? noi le-am si filmat, pe bune incredibil!

Adina si noi am vazut la devedeuri!! ca am facut ieri schimb cu niste prieteni!! am vazt dl si d-na Smith, Alexandru, Ronin.
s-a trezit piticu, va las.

Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Neata!LA MULTI ANI, BIANCA TEODORA!

Thomas asta al meu a drinkait azi dimineata 280 lapte si daca mai era un pic il radea si pe ala. Chestia este ca trebuie sa cumpar bibe mare de 350 de ml... Ca abia mai shakeresc in asta normal. Plus ca de cand cu premergaretul parca a mai slabit...face mult fitness.
Plus ca de cand cu Humana 3 nu mai regurgiteaza (borateste) nici un picut de lapte-da de loc, ca-mi fac cruci, el care macar 10 ml il arunca la rate si la 2 ore dupa ce manca.

Nu-i asa ca de la 1 an se poate trece pe lapte de vaca? Cred ca ala cu UHT e mai bun, nu-i asa?

Se poate da mamaliguta la stirbii astia de copii? Nu de alta, dar m-am saturat eu de orez si cartofi si alte legume, ca broccoli nu am toata ziua in casa sau spanac...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

neatza la fete!

Bianca Teodora (Ruxel)

Mai voi aveti idee chrisdun, este nascuta pe 31 decembrie?

Asa, asa, mygirl, bravo cu slabitul... Hai ca sa vedeti voi ce siluete vom fi...

Eu sunt cam obosita ca n-am prea dormit, m-am tot foit si acum zici ca sunt zombi! Ma duc sa-mi beau cafeaua si sa am apuc de treaba!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput