Mamici de ianuarie-februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 3
Ursoaica spune:
Mai fetelor ... scuze am adormit!
Irina si Moni ... ce probleme existentiale aveti.
Eu sunt inca bine...dar imi trage niste capete de nu mai pot! Sper sa o mai pacalesc inca o zi ... atat inca 1 zi si dupa aceea sa vina cand vrea ea!
Ce marfa sa-ti vezi sotul ca sare la fiecare icnitura de a ta... hi hi ce rea sunt ... face "este contractie", iar eu "nu", el "uff ce bine", dar si cand ii zic "da"... el intepeneste. Cred ca atunci cand o sa-i spun "hai" o sa inceapa sa alerge ca nebunul in toate directiile fara o tinta anume, exact ca un titirez
!
Ce marfa ca mai vorbiti si voi de bbei si problemele lor. Asa va vreau fetelor!
Iar am o intrebare caci memoria mea este de lemn stiti ceva de Bumbita si A_Ancuta78? Sper sa nu ma fac de ras.
Eu ii spun de pe acum 
ACINA

poze
Ursoaica
39+
diana12 spune:
Apar si eu in miez de noapte.
Maraki, felicitari. Refacere rapida si mult laptic.
Bine ai venit pe lume bebe Angelo. Sa ai parte de noroc, sanatate, iubire si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
Am vazut si pozele, sunteti niste frumosi.
Irina, vazut pozele si cu Mario. Le-am transferat in albumul vostru in care mai erau si primele poze cu voi. Nu de alta, dar pot fi vazute mai usor asa. A crescut Mario si e un bebelus tare frumos.
Ella, am vazut pozele si cu tine. Esti o gravidutza frumosa cu o burtica pe masura.
Janina si fetele care isi pun intrebari cum va veti descurca cu bebe. Nu va mai stresati, meseria de mama se invata din mers si veti vedea ca o sa va descurcati foarte bine. De cele mai multe ori ce scrie in carti nu se potriveste de fiecare data pe copil si mai degraba instinctul de mama va va ghida. E bine sa fim informate, sa citim cat mai mult, dar de cele ma multe ori noi alegem pentru copiii nostri ce consideram noi ca e mai bine. Deci...curaj.
Noi ieri am reusit sa cumparam, in sfarsit, carutul pentru bebe. Nu va spun ca mandra deja l-a incercat si era tare mandra ca nu s-a rupt cu ea.
Ar fi incercat si car seat-ul, dar am oprit-o la timp. Am mai luat si un costumas (pantalon, bluzitza, body cu maneca lunga, sleap&play, paturica si caciulita) marime mica, care banuiesc ca ii va veni, cu putin noroc, in prima luna. Dar mi-a placut mult de tot si pretul mi s-a parut convenabil, asa ca nu m-am putut abtine.
Lucruri mari ar mai fi de luat patutul si salteaua, dar nu ma grabesc. Am un basinet care merge folosit pana la trei luni, asa ca astept sa vad in sale patutul care imi place.![]()
De revelion, vom merge la niste prieteni. Ei au fost la noi de Craciun, asa ca acum ne-au ivitat la ei. Deci am scapat de gatit si in afara de niste cornulete nu fac absolut nimic.
Ancina, la multi ani, sanatate si tot ce iti doresti.
Nu stiu daca maine mai reusesc sa intru pana la miezul noptii, in Europa, va doresc de pe acum sa aveti un An mai bun, bebelusi sanatosi si mancaciosi. Sa aveti parte de iubire, de intelegere si tot ce e mai bun alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI 2006!
34+ si
04/25/2000
canda_h spune:
Buna dimineata fetele!
Hai sa va povestesc cum a fost la prima intalnire cu spitalul.
V-am povestit acum 2 zile ca am ceva scurgeri mai lichide ... doctorita mea mi-a spus daca se mai repeta sa ma duc la spital sa ma vada cineva, ptr ca ea e plecata din oras. Ieri iara m-am trezit uda, pe langa secretiile obisnuite. M-am dus la spital ca sa fiu sigura ca membrana e ok si nu e lichid amniotic. Acolo la primire o tanti in varsta, care l-a chemat pe medicul de garda ... un doctor tanar care s-a purtat frumos cu mine. Se pare ca secretiile mele erau de vina pentru umezeala ... m-am linistit! Dilema mea a aparut la sfarsitul consultatiei, n-am stiut daca trebuie sa dau bani sau nu ... se pare ca nu ma pricep de loc la chestiile astea. Am inceput sa ma imbrac si medicul mi-a zis ca pleaca si ne vedem peste cateva saptamani si spera sa dau tot de el in garda
Nu mi s-a parut ca astepta ceva de la mine. In schimb tanti de la poarta se tot uita si am avut impresia ca trebuie sa ii dau ceva, dar eu nimic
Daca dau tot de ea data viitoare am incurcat-o ![]()
Acum ma pot pregati de revelion linistita ... vreau sa fac ceva salata de paste, salata de ton, carnitza la cuptor... sa vedem cat ma tine harnicia.
Fetele va apreciez pe toate care aveti bebei deja si tot bag la cap cand citesc ce mai povestiti voi. Si pe celelalte fete cu strumfi in burtica va apreciez ... sunteti niste curajoase! Io sunt tare panicata cand ma gandesc ca se apropie nasterea.
Nu stiu daca mai apuc sa intru azi asa ca va doresc la toate un an nou fericit alaturi de cei dragi ... bebei sanatosi si voiosi care sa va aduca numai bucurii
va pupacesc
Angi
36+
andiaroro spune:
Fetele, e normal sa suga bebe.....ca doar s-a antrenat pt asta din burtica cand si-a supt degetul. Si daca Mario suge tot ce prinde nici o pb Irina si asta e enormal.........gandeste-te ca la san o mare parte din timp bebeii se joaca nu sug,iar tu biberonul i-l iei cand termina........asa ca rez si el pb cu ce prinde. Daca va iesi pupacios din cauza asta?Nu e o regula.mama mea nu a avut lapte si se pare ca eu procedam la fel-sugeam tot ce prindeam cu o preferintza pt colturile de perna si n-am iesit mare pupacioasa.Suptul e ceva instinctiv.....
Vb de rev-iaca eu nu am nici un chef si asa as contramada invitatzia pe care am acceptat-o, dar nu se face ca gazda a trecut prin niste momente mai proaste in ultima perioada si am dezamagi-o.......adevarul e ca sunt f obosita. aseara,dupa eco, am fost la niste prieteni si la intoarcere-era miezul noptii- am adormit pt prima data in metrou.....nu e o tragedie,dar nu mi s-a mai intamplat pana acum, dar eu am vazut-o ca o confimare a faptului ca sunt obosita si ca e cazul sa nu fac nebunii...;in sf,o sa ne ducem, dar banuiesc ca o trag de mine pe acolo sau.......cine stie.......poate vin maine si va povestesc cum am dansat pe mese![]()
ana 32+
ellarad spune:
buna dimineata burtici si mamici!
intru si eu in saptamana 40 si incep sa fiu din ce in ce mai stresata.
in ultimele zile nu am mai luat in greutate. asta inseamna ca mai am putin? 
sper sa prind ziua de 3 ianuarie cand vine doctorita mea din concediu si ne vedem... sa-mi tineti pumnii.
Ella si
Daniel Alexandru 38+
utocatalina spune:
Dati-va cu parerea...
Cred ca pierd apa...asa o fi?
Azi noapte nu adormeam deloc, desi ma bagasem, ca de obicei, in pat la 22:00...cred ca era vreo 12 noaptea cind, intrucit ma dureau tare soldurile m-am ridicat sa ma plimb....daca tot m-am ridicat am zis sa fac un pp. si m-am dus la baie..1.pina sa ma asez pe wc simt cum se prelinge ceva pe picior..mi-a zis ca poate nu am mai putut sa ma tin si perineul este slabit si o fi pp...in fine, ma intorc in pat, ma mai trezesc o data si fac pp de data asta nimik,2. iar a3-a oara cum ma scol din pat simt iar ca curge ceva..de data asta mi-am amintit ca si joi seara 3.dupa ce m-am ridicat din canapea mi-au curs citeva picaturi pe picior si am fugit la baie crezind ca din cauza perineului pier pp...nu am mai putut sa dorm toata noaptea din cauza asa plus ca am simtit-o si pe Bia activa toata noaptea...4.dim. cind m-am trezit dupa vreo 2 ore maxim de somn, am fost la baie, apoi am papat ceva si cind m-am ridicat sa spal vasele, iar a curs nitel pe picior...la 10 in sun pe T sa-i zic..
Ce credeti? E apa sau nu?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

utocatalina spune:
Stati macar sa schimb semnatura
..Ella intri in sapt. 39 sau 40?![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
37 FIX ![]()

ellarad spune:
din ce povestesti tu Catalina pare sa fie apa. nu prea are ce sa fie altceva.
cum arata si cat de mult lichid era? citeam undeva ca trebuie sa iti notezi ce culoare are, consistenta, miros, cand s-a intamplat.
Ella si
Daniel Alexandru 39+
utocatalina spune:
Este ca apa, incolora mi s-a parut si pe hirtie mi s-a parut ca se intinde f. putin..dar pe picior era ca apa...nici nu stiu cum sa o descriu altfel..
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
37 FIX ![]()

ellarad spune:
pai eu intru in saptaman 40 ceea ce inseamna ca bebe are 39 de saptamani fix, nu? sau m-am tampit rau si nu mai am nici un neuron? 
Ella si
Daniel Alexandru 39+