Mamici de ianuarie-februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 15
miraklucker spune:
Burticute si mamici va spun si eu
LA MULTI ANI, UN AN NOU FERICIT, PLIN DE BUCURII SI REALIZARI SA VA FIE CASA PLINA, BEBELUSI SANATOSI SI CUMINTI!!
.
MONI SI RALUnastere usoara, va tinem pumnii, sa vina fetitele repede !
Hai ca am ajuns si in 2006, bebeii sunt asteptati
.
Noi am stat acasa, abia am rezistat pana la 12, cascam care mai de care, sotul a tras ieri o tura de schiat, pe mine m-a trezit Daria la 7 asa ca mai ca ne tenta sa ne culcam odata cu copii. Azi avem ceva program de vizite si de maine revinem la normal. sotiorul mai are niste zile libere la sfarsit de saptamana mergem din nou la socrii sa schiem si sa ne dam cu saniuta (din pacate pentru mine nu e valabil nici un a nici alta
)
Va pup , acum merg sa o culc pe mandra care a a avut bunavoita sa se trezeasca tocmai azi la 6
Mira
32+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
miraklucker spune:
hai ca am ajuns si eu la 33 sapt.
Mira
33+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
utocatalina spune:
La Multi Ani fetelor si un an minunat cu bebici sanatosi, frumosi, plini de noroc in viata care sa va face zilele senine si sa va multumeasca sufletelele!
Fetelor iaca ca am intrat si eu cu bine in noul an si Bia a stat f. cuminte! Ura!
Monica vad ca ai comis-o
...astept vesti si nastere usoara!
Deea stai linistita si o sa treaca si sapt. asta si-ti vei vedea printesica!![]()
Abia astept sa aud de Ralu si puiuta ei
...
Eu ma simt f. bine
...am dormit aseara de la 1:30 pina la 10:00 bustean...de aia nici nu am mai simtit dureri de sold cred! Apa nu a mai curs, iar de acum n-am frica ca de sapt. viitoare oricum e doctorul meu pe faza...Dan e bucuros ca va fi tatic in 2006
..
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
37+ si 1 zi ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Ursoaica spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65370" target="_blank">CAPITOLUL 116.
poze
Ursoaica
39+