Mamici de ianuarie-februarie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ralu Bafta pe maine!!!
Hai Ralu, hai Ralu!!!

Noi am papat deja, ca muream de foame.
Am facut si pozici frumoase rau.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

La multi ani! Sa va dea Domnul sanatate si nastere usoara celor care nu au nascut inca.

Ralu, nastere usoara si multa sanatate!

Ella si Daniel Alexandru 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

[b]VA UREZ UN AN NOU PLIN CU BUCURII, SANATATE,FERICIRE, NASTERI USOARE, BB FRUMOSI SI SANATOSI

RALI REFACERE USOARA, BB SANATOS SI LAPTIC CAT MAI MULT[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

halio suntem stresati avem si lacrimi .Asta este viitorul tata care inca nu stie ce il asteapta!

Ralu 38+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetele, multumim mult pentru galerie. Ovi a fost foarte impresionat de mesajele voastre si a tinut sa va scrie el. Zice ca maine sigur nu reuseste el sa va scrie...deja a planuit intalniri cu toti prietenii . Dar va trimit eu mail de cum pot.
Va pup pe toate si inca o data un An Nou minunat.

Ralu 38+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI!
Casa sa va fie casa, sa aveti belsug pe masa, si in anul ce-o veni, sa aveti roade mii si mii!
Nastere usoara si bebei sanatosi!

ana sebe si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Am intrat cum v-am promis inca o data pe anul asta, va doresc petrecere frumoasa si AN NOU 2006 cu bebei sanatosi, mincaciosi, cumintzi si norocosi si nasteri usoare!
RALU- bebe sanatos si refacere rapida, o sa ma gandesc la tine maine-tinem pumnii si va fi totul bine, ai sa vezi
Aici a nins piana acuma si am profitat sa iesim la o plimbare de 1h, si acuma ar fi trebuit sa dormim c aintr-o 1h plecam la nasi, adica in jur de 5-5.30pm, dar se pare ca nu prea pot, asa ca am zis sa spal ultima farfurie( sa ma prinda anul nou cu totul in ordine) si sa-mi fac manechiura.
La noi bebe va sta in camera lui cat o sa pot rezista eu la oboseala, sper sa nu fie nevoie sa o aduc cu noi, nu sunt stresata sa o urmaresc din juma in juma de ora dc respira, dar sa vedem cum va fi dupa ce apare.
Va pupam pe toate si numai bine, avetzi grija de voi si

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vai fetele ca toate ma dor: spatele,picioarele, burta jos.
Dar pt. asta tot am dansat putin si pe urma m-am intins.
Merg si eu sa spal farfuriile din care am papat si sa pregatesc tortul. Abia astept sa pap din el, ca doamne frumos arata!!! Sper sa fie la fel si la gust.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- ai grija, ia-o incet si nu te obosi, doar nu vrei si tu sa nasti pe 1 ian, nu?

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ralu, MULTA BAFTA maine, sa scapi usor! Sa ai un bebe sanatos, mancacios si norocos!

Dragelor,
Anul nou sa va aduca multe bucurii, impliniri, copilasi sanatosi si spor in case!
LA MULTI ANI! Sa ne citim sanatoase la anul!
Fetelor care au deja minunile in brate le doresc sanatate, copii cumintei si mamicilor multa putere!

LA MULTI, MULTI ANI!!!

Eu sunt pe aici...

Kiki 34w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput