Mamici de ianuarie-februarie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burticutze,

Eu se pare ca am o sinuzita, nu am dormit prea bine, desi aseara am luat un tylenol pt sinusuri, dar macar nu am doare altceva si inca pot sa fac de toate, acuam de dimineatza m-am vopsit deci nu ma prind eintalnirea cu anul 2006 si cu Emma cu fire albe
Acuma ma duc sa ma usuc si sa fac salata de ciuperci, sa dau cu mopul in bucatarie si apoi gata ma opresc,(ascult muzica din anii 80 si citesc si imi fac manechiura- e bine Moni?) sa vad dc il conving pe Dragos sa monteze scaunul de masina, desi nu e o mare urgentza, dar se pare ca sunt cateva chichitze la el, mai ales dc il pui intr-o masina care are piele in interior, cica poate sa alunece si trebuie pus o chestie speciala sub el, e usor de gasit dar macar sa stiu sa o cumparAm oricum si un cosuletz separat, in caz de urgentza.

Noi plecam la nasi pe la ora 6 cred, cand deja la voi va fi anul 2006, nu va mai intreb de toalete, banueisc ca toata lumea vrea sa fie imbracata comfortabil, in pantaloni si o bluza dragutza, nu
Ursulina- ai grija sa nu nasti in noaptea asta, am incredere ca dulcineea ta va fi cuminte si va asculta de mami

O sa mai intru azi, dar vreau sa va urez de pe acuma ca:

ANUL 2006- sa va aduca multa sanatosi si cumintzi, sanatate, fericire, noroc si numai realizari! Sa aveti paret de liniste sufleteasca si toate dorintzele sa se indeplineasca!
LA MULTI ANI!

Va pupam pe toate mamicile, burticutzele si

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

LA MULTI ANI!!!FIE CA NOUL AN SA VA ADUCA MULTA SANATATE, BEBEI SANATOSI, CUMINTI SI FRUMOSI!!!
IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE, LINISTE SUFLETEASCA!!!

Alina ce bine ca te-a programat, acum stai si tu mai linistita.
Eu nu as vrea sa fiu programata, mai bina sa ma ia prin surprindere.
Anca sa va traiasca Karina, sa mai intri cand poti sa ne mai dai vesti si asteptam pozele!!!

Cred ca lui Marco nu i-a placut deloc la coafor. atata a miscat, saracutul, cred ca si din cauza muzicii. Era tare, tare si o muzica tampita rau.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Bombonica, e superba printesa !!!
Monica, zi-mi si mie cum stau cu bioritmurile, si mai da-mi odata linkul la ele , poate reusesc sa le dau de capat.
Giova, si zici ca te-ai facut frumoasa . Nu mai stiu, unde petreci tu Revelul ??
Catalina mai curge ceva ?
Irina ?
Denisa ?

Ana 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Denisa, esti o draguta, vrei sa fie montat si scaunul la masina . Vrei imediat sa iesiti cu bebelina la plimbare ?

Ana 37+

Mergi la inceput

Azi dimineata am avut si o revelatie : dupa ce toata sarcina am schimbat nr de saptamani sambata, mi-am dat seama ca de fapt trebuie sa il schimb duminica. Dar, na, se intelege, graba

Ana 37+

Mergi la inceput

Poate mai sunt burticute care nu mai intra pe forum azi , asa ca vreau va urez la toate :
UN AN NOU CARE SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI, BEBEI SANATOSI SI CUMINTI SI TOATA FERICIREA DIN LUME !!
PETRECERE FRUMOASA SI AN NOU FERICIT !!!!!!

Ana 37+ si bb Carla Francesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna, gravidutze.
Scriu pe fuga. Nu am apucat sa va citesc, dar mi-am amintit ca Ralu maine merge la spital pentru marea intalnire.
Ralu, sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos. Te pupam si suntem cu gandul la tine.
Acum fug in bucatarie sa fac o prajitura, macar atat ca altceva nu fac.

Un An Nou cu bucurie si bebei sanatosi.
LA multi ani!

34+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana momentan nu a mai curs..eu cred ca o sa dorm vreo ora..de acasa plecam pe la 10:00 si la 1:00 cel tirziu vreau sa fim inapoi...Dan pleaca acum sa-l ajute pe celalalt prieten sa aranjeze, dupa care se intoarce, face un dus si mergem...pe mine ma cam doare jos cind stau in picioare si chiar daca nu a curs asa pe picior, totusi mereu ma ud cind ma ridic de pe scaun!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta37 FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina care e treaba cu 6? Iti declanseaza nasterea?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta37 FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

ANUL NOU sa va umple casa de belsug, sufletele de bucurie, trupurile de sanatate si zilele toate de impliniri!
La multi ani! Bebei sanatosi, papaciosi si cuminti

fug sa mai aranjez putin ca apoi vin verisorii mei cu finuta mea , MARIA IOANA de aproape 1 anisor!

Petrecere frumoasa tuturor!

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput