Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, au cam inceput contractiile dureroase cam la 7 - 8 min!!!!!!!
La 21:30 plec la maternitate ... tineti-mi pumnii!

Va dau mesaj cand se termina!
Pupici,
Camelia

Un An Nou plin de bucurii alaturi de cei dragi si cat mai multe impliniri

Varsta bebelushei:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Poze Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hi-hi Camelia....galerie super-puternica ai aici!!!

Anda daaa, si-a amintit neuronu' de infectia de la nasuc!

Pa, Biculeeet

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

meems, noua doar rau ne-a facut mustela aia la fund...cred ca kk lui nichita e f acid sau are pielea f sensibila

puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

multumesc
...si eu sper sa nu fie reale superstitiile astea...
de abia reusisem sa-i fac sa doarma noaptea mai bine si sa o fac pe Lia sa manance din nou-4 zile mi-a mancat bine. de asta-s asa suparata. De cand a facut vaccinul antigripal- acum 6 saptamani, a facut de 3 ori gripa...ceva rar la ea -pana acum a racit doar de 3 ori intr-un an, si o data din cauza noastra-ca am dat aerul conditonat prea tare...acum am fost la doctor are si infectie la o ureche asa ca-i dau antibiotic+medicament de tuse...

si eu sper sa nu ia si Liam...si asa-i greu cu candida bucala la el...de aceea chiar daca e suparator pentru amandoi incerc sa-l alaptez...

lavi02-cu supa de pui incerc. am 3 tipuri de supa(zeama chioara de la conserva, facuta de mine in casa, de la vecina)-si doar ieri de abia a baut vreo 60 ml de supa pasata in amestec-conserva+supa mea...
poate daca le amestec pe toate 3 o manca...

bic
-eu nici nu stiu diferenta dintre brad si molid. nici in Romania nu stiam...asa ca nu m-am stresat niciodata din cauza asta...

si eu i-am taiat degetul Liei-da a fost ok. acu i le pilesc lui Liam... cu Lia este insa chin-ca nu mai merge cu pila si-i mare si nu sta...

anda-fiecare bebe cu sensibilitate lui. uite ai mei nu s-au impacat cu cremele cu oxid de zinc. nici unul...asa ca eu folosesc crema cu vitamina A+D.

camelia

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Multumesc fetelor pentru complimente!!!!

Camelia nastere usoara si .... bafta!!

Felicia cei 2 sunt bunicii lui Stefan, adica parintii mei si au 65 ani tata si 62 ani mama; cea cu par alb este bunica mea si strabunica lui Stefan si face 84 ani in februarie!

Peste o ora ne cantarim.......! Sa vedem rezultate!!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Bine v-am regasit! Am ramas in urma cu cititul.Citind, intentionam sa raspund si eu, dar nu stiu cum se face ca uit de la un rand la altul subiectul , ca sa nu mai zic de autor.

Noki, si Flaviei mele ii place Hrusca si ma gandeam ca nu l-am ascultat niciodata vara..Dar totul are un inceput

Anda, inainte de sarcina aveam 62 kg, in 3 luni am ajuns la 57kg, iar la final 74kg.Dupa nastere am scazut la 66kg si surpriza.. dupa 3 saptamani m-am ingrasat 2 kg. Si stiu de la ce: de la biscuiti , cam un kg pe zi (unii simpli, care erau acceptati in maternitate si de care m-am indragostit)

BB Ilinca , parca seamana cu bb Flavia, adica e super frumoasa, iar , bb Nichita e un scump si un grasunel.

Voi trimite si eu un e-mail pe contul comun pentru paraola, sa pun cateva poze si cu bebelusa mea.

Mai aveam de comentat, dar nu-mi amintesc ce. Revin!

mara si bb Flavia (7 dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

subiect nou!!!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65436

Mergi la inceput