Multumesc tuturor
Acum dispar in bucatarie sa vad ce ingrediente am si ce vase ar fi bune pt prepararea lor s'apoi vad care reteta o aplic.
Multumesc inca o data ... sa va bucurati de toate bunatatile de pe masa - fara excese - si sa va fie casa plina de lumina,bucurie,voie buna si caldura alaturi de cei cu care va veti petrece
An Nou Fericit si Binecuvantat tuturor !
La Multi Ani
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
adi2003 multumesc.arata extraordinar, dar din lipsa de vas k al tau am ales sa le fac dupa reteta lui nematics si a mers repede si a iesit f delicios.
Oricum ...tin sa va multumesc inca o data tuturor si promit ca la urmatoarea achizitie de merluciu, am sa modific reteta de fiecare data, asa ca sa le acopar pe toate si k sa pot spune ca le-am incercat pe toate ...mai apoi voi decide
Pupici la toti!
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."