Ce se mai poate face?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

tu te dedici mai mult cauzei decit manipulatorilui...

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi spune:

Imi pare rau ca nu am mai scris nimic, dar nu am putut sa log in aproape o saptamana. Am trecut printr-un cosmar, am fost la un pas de a-l lasa, dar...imi e rusine de mine, nu am putut.
Imi este frica sa plec, am impresia ca ma rup de realitate, mi-am pus intrebarea ca daca imi va fi mai greu apoi cu fata, daca nu o sa reusesc sa imi castig existenta. Am 27 de ani, am toate actele in regula, cunosc limba.
Dupa clipele de cosmar, i-am zis ca dau divort si stiti ce a facut?
M-a tocat la cap ore in sir (de ex ieri 4) precum ca datorie mie face ce face, ca a ajuns asa de agresiv datorie tot mie, caq daca eu8 as fi draguta si iubitoare cu el el ar fi un model de sot.
Crredeti-ma ca simt ca se misca pamantul sub picioare, ca imi pired mintile.
Acum simt ca nu mai am putere sa lupt.CRed ca o sa incerc sa imi joc rolul de sotie iubitoare si tot tacamul ca sa ma conving cu adevarat ca eu nu am gresit ci ca asa e el:agesiv, dornic ca tot ceeqa ce vrea el sa si fac.
A, vroia sa imi blocheze accesul la acest site, ca de ma influentati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

hai mai lizi , pai mai ai nevoie sa te convingi ca nu esti tu de vina?????? Tu nu stii ca asa fac toti criminalii???? ca pana la urma e un criminal ca te omoara cu zilele. Stii ce zic de exemplu pedofilii??? ca victima i-a tentat!!! In mintea lor bolnava , un copil de 3 ani e vinovat de crima lor!! In fine absolut toata lumea ti-a spus ca nu ai gresit cu nimic dar tu decizi sa il crezi pe el. nimeni nu poate controla ce simti tu. totusi ce ti se poate intampla rau daca il parasesti???? o femeie singura cu un copil traieste bine merci in america , asta nu e o scuza. Intelegi??? Nu e o scuza ! In plus de asta poti oricand sa te intorci in romania desi nu va fi cazul. ai o gramada de drepturi in sua... succes

"The harder you work, the luckier you get"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Scuze ca ma bag...Lizi draga, eu cred ca esti dependenta de el.

Dupa ce ca te agreseaza, ca va chinuie pe tine si pe fata, Tu tot vrei sa-i mai dai o sansa. Mai fata, chiar esti masochista. Eu nu inteleg de ce nu pui pe prim plan fata. Tu vrei sa traiasca in scandal tot timpul? Caci eu nu cred ca atunci cand el te toaca timp de 4 ore o face in soapta ca sa nu auda copila!

Baga-ti mintile in cap, ca nu mai esti in Ro si nu te rade nimeni ca ai divortat, pune interesele copilului pe prim plan, ca biata fata nu este vinovata cu nimic ca are un astfel de tata.Esti in tara unde ai cel mai mare ajutor in astfel de cazuri, indiferent de stat, profita!

Nu din vina ta bea fata draga, ci ca este alcoolic si asta la romani nu are leac, indiferent unde ar fii.

Cum adica sa-ti interzica accesul la site?! Dar el de ce stie ce scrii tu aici?

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Am citit si eu ce ati scris.Lizi,daca erai in Romania te mai intelegeam,ca e greu aici sa ramai femeie singura cu un copil,daca n-ai servici;e mai greu sa dai divort,politia nu intervine,etc.Dar tu esti in SUA:ai servici,stii limba,politia se implica,statul te ajuta,nu stiu ce ti-ai mai putea dori.Nu mai spun ca si fetele s-au oferit sa-ti dea o mana de ajutor,desi poate nici ele nu stau pe roze.
In caz ca asteptai sa te compatimeasca cineva pe aici nu cred ca ti-ai gasit oamenii.Trezeste-te,ia-ti viata in maini si fa ce e mai bine pentru tine si copilul tau.Crezi ca fetita o sa-ti multumeasca peste ani ca ai crescut-o langa un tata betziv si violent?Cine stie pe ce cai strambe o sa o apuce din cauza lui,cine stie cum o sa caute evadarea din mediul "familial".Daca nu vrei s-o vezi drogata pe undeva sau gravida la 13 ani,eu zic sa iei masuri.Nu mai zic ca pui viata amandoura in pericol.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Imi pare rau pentru tine, dar iti meriti soarta!

Daca nici macar pentru fetita ta nu vrei sa te desprinzi de un mediu abuziv atunci nu te va mai convinge nimic sa iti incepi o viata normala...

Pacat! Sa iti dea Dumnezeu putere sa induri...

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

Imi pare rau pentru tine, dar iti meriti soarta!

Daca nici macar pentru fetita ta nu vrei sa te desprinzi de un mediu abuziv atunci nu te va mai convinge nimic sa iti incepi o viata normala...

Pacat! Sa iti dea Dumnezeu putere sa induri...

Alice

Sint de acord cu Alyssa, din pacate...mai mult decit au spus fetele, eu nu pot spune...pacat de fetitza, ca vad ca tzie nu-tzi pasa, practic.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

stii ce e mai trist Lizi? Viata ta ti-o distruge sotul , insa viata copilului o distrugi TU. Diferenta e ca tu ai de ales pe cand copilul e condamnat din start.
si apropo de blocat accesul la site. pai tu ce faci???? il "ameninti" ca ai discutat pe site si toata lumea te-a sfatuit sa-l lasi???? tu chiar nu te protejezi deloc???? n-am nici o treaba daca a observat intamplator ca intrii aici ,dar daca l-ai informat singura , cu parere de rau iti spun, dar prin tot ce faci iti tai singura craca de sub picioare.

"The harder you work, the luckier you get"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lizi, imi pare nespus de rau de situatia in care te afli. din pacate, nimeni nu poate sa iti transfere puterea sa te rupi, de dragul fetitei macar, tu trebuie sa gasesti in tine puterea aia. din afara, logic e ca mai putina vointa ti-ar trebui sa il parasesti decat iti e necesara sa induri ce induri. in pielea ta nu e nimeni, tu stii mai bine ce se intampla in familia ta, cine e si cine nu e de vina. daca tu crezi ca merita sa mai incerci, eu iti doresc sincer succes, cine stie? desi eu nu cred ca il vei schimba. alyssa aici de fata a trecut printr-un cosmar asemanator, ea iti poate spune prin ce minune a depasit faza in care esti si tu acum - refuzi sa vezi si sa accepti realitatea - si a reusit sa depaseasca rolul de victima. imi amintesc ca stateam cu ea ore intregi pe chat in discutii despre cum si ce merita de la viata si la inceput nu o putea convinge nimeni ca are solutii. slava domnului ca a reusit sa-si refaca viata si sa-si revina dupa cosmarul cu sotul ei. ea este, cred, mult mai in masura decat mine sa te sfatuiasca ce sa faci sa scapi de dependenta asta. eu am doar experienta de martor. numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

De asta isi permit unii badarani sa faca ceea ce fac, pentru ca au o proasta langa ei. Imi cer scuze daca te jignesc dar o femeie inteligenta nu trebuie sa ajunga in situatia asta. Eu ii multumesc mamei mele ca a divortat si eu am crescut intr-un mediu plin de iubire si nu am apucat sa aud certuri si sa vad batai in casa. Gandeste-te ce e in sufletul copilului tau cand vede relatia voastra.
Fa ceea ce crezi de cuvinta cu viata ta. Noi suntem langa tine. Iti doresc doar sa nu te trezesti mult prea tarziu.

Mergi la inceput