Bebelusi de martie - aprilie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Va multumesc pentru Urarile facute la 8 luni Sarei, am sarbatorit evenimentul la un restaurant impreuna cu Sora mea cea mai mare care a venit la noi de Anul Nou!Nino, si noi tot pe acasa, desi Rodi (sora mea) s-a oferit sa aiba grija de Sara si noi sa evadam undeva, eu as merge sa dansez dar se pare ca nu-l pot convinge pe Narcis, deci tot acasa vom fi! Pentru mine personal, 2005 a fost un an FERICIT, poate cel mai fericit din viata mea![url="http://http://alinalumina.go.ro/(Alina lumina site nou)[/url] La multi ani 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua tuturor.

Mai reusesc si eu sa scriu, sa-mi fie rusine, am fost cam lenesa zilele astea.

La multi ani pentru toti bebelusii carora n-am apucat sa le mai urez in zilele cat am lipsit, La multi ani si pentru Stefani si Stefanii, La multi ani si pentru Mamicuta Anca-Micaela.

As avea multe de povestit despre minunile pe care le face Rares, dar nu prea am timp, am multe de pregatit pentru diseara.

Dar nu scap ocazia sa va urez tuturor UN AN NOU FERICIT, CU MULTA IUBIRE, INTELEGERE, CALDURA, SANATATE. BEBELUSII NOSTRI SA CREASCA MARI SI VOINICI, MAMICILE SA FIE RABDATOARE SI INTELEPTE, TATICII LA FEL, IAR 2006 SA VINA CU TOATE LUCRURILE BUNE SI FRUMOASE PE CARE VI LE DORITI.

2005 a fost un an frumos, pentru ca mi-am facut atatea noi prietene virtuale, si pentru ca am cunoscut niste bebelusi minunati si frumosi si i-am admirat in timp ce cresteau.

Pup toate mamicile, burticile, si pe bebelusi, imi sunteti foarte dragi.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna fetelor!
Scuzati absenta dar timpul....n-ajunge si de net!Abia daca am deschis computerul zilele astea.
Ultimele noutati sunt :
-am fost la echo si bb mic nr 2 e ok,se pare ca e cu o saptamana mai dezvoltat dar avand in vedere ca nu am data exacta a UM nu ma ingrijorez.DPN ,asa cum am calculat si eu ,1 august 2006.I-am vazut la echo capsorul,manutele si funduletul;
-am fost cu Bubulicä la controlul general nr.6 iar datele noastre sunt:8,8 kg,77cm,44,5 circum.craniana;
-s-au intors socrii din Gr plini cu cadouri pt toti 3 de la nasi,de la cumnata ,de la matusi.Eu am primit cizmulite,pantofiori si hainute f frumoase(cool),Bubu a primit o masuta de la Fisher Price tare faina,multe carti muzicale de care e fascinat si multe hainute iar tati ghetute si haine.

Sa va zic ce mi-a mai zis pediatrul lui Bubu:ca pot incepe sa -i dau ceea ce mancam si noisi ca daca refuza laptele dimineata sau seara e ok,daca nu mai vrea sa nu-i mai dauDoamneeeee!!!!In fine,eu eram tare incantata de el ,dar ...io stiu ...ziceti si voi!

Hai ca tre sa fug,plecam sa mai cumparam cate ceva.Revu´cred ca il facem acasa.Era vba sa mergem la un restaurant cu socrii si prieteni de-ai lor dar n-am ce cauta printre mosi si nici chef sa-l car pe Bubu pentru 2-3 ore dupa mine(exact cand ar trebui sa doarma sa-i mai stric si somnul)ca sa ce???!!!Mai bine acasica in liniste.Poate intru si pe la voi.Sper.

VA DORIM TUTUROR UN AN NOU EXACT ASA CUM VI-L DORITI VOI, cu multa sanatate,bucurii si impliniri!

Pupicei multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani! Un nou an plin de bucurii, realizari, zambete si voie buna!

nino, si noi suntem acasa, dam cuba la noapte?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

ZUZU si eu ii dau cam tot ce mancam noi,in afara de fript ,carne de porc
sau chestii condimentate,ciocolata .Fac mancare fara vegeta,margarina,pun putina sare si nu fac prajeala.A si fasole sau varza nu i-am dat.In rest i-am dat cam de toate,a mancat chiar si salata beof si cremes de craciun.lui Bubu SI LUI BB MIC.

NINO,ANDRUZZA si eu sunt acasa ,adica la mama dar tot ca acasa ma simt la ea ,asa ca si eu voi fii pe faza la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

[purple]Mamici, tatici si bebelusi, va doresc un an nou fericit, linistit si tihnit si sa aveti un 2006 plin de bucurii. Sanatate multa va doresc![/purple]

Si noi stam acasa de Revelion. Vom fi doar noi trei de revelionul asta! Pentru noi asta e inedit, pentru ca de obicei mergeam undeva. Sper sa nu fie un inceput, pentru ca pe mine ma demoralizeaza revelioanele acasa!

Incerc sa intru sa va salut dupa 12 noaptea si sa un pahar de shampanie!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, dragelor!

Mamicute, bebelusi, tatici, bunici, sa aveti un An Nou fericit, cu multa sanatate, bucurii si reusite!
Pe sa le ajute Dumnezeu sa duca sarcina la capat cu bine, iar 2006 sa le aduca la fel de sanatosi, frumosi si cuminti precum cei pe care i-a adus 2005! pe burtici (cu nostalgie)!

Sper sa pot servi o cupa de sampanie cu voi, dupa ora 12.

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Vai, Coco, ce greu trebuie sa-ti fie numai cand te gandesti ca mai ai putin si Vladutz este nevoit sa te "imparta" cu serviciul... va trece ceva timp, dar va veti obisnui cu noua situatie. si multa bafta!

ligia, multumim de aprecieri.

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani!!!

Fie ca noul an sa va aduca sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!!

Sa ne iertati ca nu am fost active in ultimul timp dar nu prea am avut timp. Acum va scriu pe fuga din Malta unde am petrecut o mica vacanta. O sa pun si poze noi, Sonia s-a schimbat mult in ultimul timp, iar eu am ajuns sa fac sport alergand dupa ea!!

Daria sa ma ierti ca nu ti-am raspuns pe messenger dar Sonia se ridica pe picioruse singurica, pe ce apuca, sertare, pereti, scaune...asa ca nu prea mai am timp sa stau pe calculator. Te pupam dulce si multumim mult pentru urari!

V-am pupam si sper ca nu sunteti prea suparate pe mine

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 8 luni!
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI!!!!! fetelor, noul an sa va aduca numai bucurii, multa sanatate, si tot ce va doriti voi...si ...vorba Danei...sa traim bine in noul an

noi mergem la mama..., de craciun au fost ei la noi, eu am fost fff bolnava, amigdalita...nu stiu cum acuta...febra 40...acum am ramas cu o tuse care ma seaca....sper sa-mi treaca mai repede, cezar e bine e cam mucios...cred ca ne-a tras curentul de craciun...in rest suntem bine, poate apuc sa pun si niste poze ...la anu'

mamacita am citit ca alex are probleme ,poate s-au rezolvat intre timp, si noi am avut probleme , si ne-am revenit imediat de la laptele special pt diaree de la humana ,HN 25, nu trebuie sa-i dai sa bea, se face si piure , e cu gust de banana, pe cezar l-a pus pe picioare imediat...va doresc multa sanatate

va pupam si sa ne auzim cu bine in noul an

Adriana si bb Cezarica

Sarbatori fericite

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput