Mamici de iulie - august 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Aysha. Cat te inteleg cu starile astea, sunt cumplite! Dar hai ca tu mai ai putin si scapi. Iti tin pumnii!

Fetelor, am fost asa de bulversata la primul mesaj ca am si uitat sa va intreb: eco morfologica la cate saptamani se face? mie mi-a dat trimitere pentru 20 de saptamani. As vrea sa fac la Iosup, dar nu stiu unde il gasesc si n-am nici telefonul lui. Daca il are vreuna din voi, se poate sa-mi dati si mie un PM? Multumesc

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Geliza mie mi-a spus doctorul ca utrogestanul nu influenteaza analizele. Totusi eu nu le-am facut in timpul tratamentului, pentru ca aveam greturi si imi era cumplit de rau si din aceasta cauza imi era imposibil sa ajung dimineata la analize. Mi se parea cel mai imposibil drum de parcurs.

A intrebat cineva de dl. dr Iosup. Are ore la Centrul Medical Unirea, sediul de pe bulevardul Unirii, telefon: 327.11.88-90. Stiu sigur ca este de gasit luni dimeneata.

Sper ca v-am fost de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

geliza, stai linistita, intotdeauna la analize se tine cont de medicatie si se interpreteaza rezultaetele ca atare. eu m-am saturat sa iau utrogestanul intravaginal si cum in unele spitale se recomanda numai pe cale orala, eu asa le iau acum (2 seara, 2 dim). trebuiee doar sa tin cont ca se iau la distanta de mese si ma simt tare bine.
alexia, aveam o colega de salon cu aceeasi problema, sac embrionar mai mare si bebe mai mic si i-au zis ca are exces de lichid amniotic dar nu asta era problema pentru care era internata ci pentru faptul ca nu manca mai nimic de greturi si statea la perfuzii. probabil ca e o legatura intre alimentatia mamei si marimea fatului. daca tot nu reusesti sa mananci nimic, nu te speria da niste perfuzii cu glucoza, ajuta enorm de mult. nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, vei vedea ca bebe va recupera pana la nastere.

mishi
aproape 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

alexia, stiu ca morfologie fetala se face de la 20 sapt. eu m-am programat la sfarsitul lui martie, la 22 de sapt la herghelegiu la sanador, 3224674, daca va ajuta cu ceva.

mishi
aproape 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burticutze
Bun venit noilor burtici. Vad ca ne tot inmultim.
hannen cum te simti/ Ai ajuns la doctor? Ce ti-a spus? Asteptam vesti de la tine. Dar fetele cum sunt?
La mine au inceput sa apar poftele. Citeam ieri pe site o reteta cu pui. Ei bine, iubi a fost nevoit sa mearga sa cumpere pui si a trebuit sa mananc atunci, repede, ca altfel...
Voi mancati fructe? Eu cred ca depasesc un kg\zi. In urmatoarele 7-8 luni cred ca dam faliment daca o tin tot asa.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Multam deraspunsuri, Sabana si Mishi. O sa sun la CMU astazi sa ma programez pentru 20 martie sau in jurul datei asteia.
Mishi, nu mi-e frica de perfuzii, daca ajuta n-am nimic impotriva, mie mi-e frica de ce v-am spus, decalajul asta, si uite, acum ca ai spus tu ca e vorba de exces de lichid amniotic mi-am adus aminte, ca inainte sa raman, eram la Giulesti pt monitorizare si era o femeie chiar atunci la ecografie cu sarcina oprita in ecolutie si medicul se tot minuna ca ce exces de lichid amniotic are.. Sper sa bat eu campii si sa nu fie nimic grav.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, butici!bun venit noilor si !eu sunt tot in faza de rau general, cu din greu, uneori nici nu pot sa iau magne B6 dimineata din cauza asta; astept sa-mi treaca sa pot manca si eu ca lumea; am observat ca bb meu nu suporta fructele, cel putin strugurii si perele,le , mi-e si frica sa mai incerc altceva, daca mi-e pofta;fetelor aveti grija de voi, odihniti-va! voi pleca intr-un scurt concediu pana luni;pupici

anasia

Mergi la inceput

BB al meu ar manca toata ziua fructe. Si nectar si produse lactate...Dar il mai opresc si ii dau din cand in cand cate o ciorba de burta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

La multi ani tuturor gravidutzelor si bine v-am gasit in anul 2006!
Cristina p76, Chiara 2005 si Sabana bine ati venit, sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi !
Chiara 2005 si Sabana pentru listutza asteptam sa ne spuneti DPN-urile (sau daca nu le stiti UM = prima zi a ultimei menstruatii), numele doctorului si numele spitalului unde vreti sa nasteti si data voastra de nastere (sau macar varsta).

Miky 14+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

pumpkin poti sa treci si la mine data nasterii 8 aprilie. Si DNP, dupa dr. e 10 august. Asa ca te rog sa modifici, ca sa nu se supere d-na doctor.

POZE

Mergi la inceput