Mamici de mai-iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 7
carminabulina spune:
Buna dragelor,
Dupa 2 nopti de nesomn din cauza emotiilor a venit si mult asteptata zi de 4 ianuarie. Am fost la eco si am un copil
foarte frumos
si foarte miscaret
. Are 435 g si este... Mihnea.
Ama- cred ca e cazul sa treci si in dreapta noastra un carucior bleu, doamne nici nu-mi vine sa cred ca o sa am baiat, numele lui va fi Mihnea si data nasterii 16 mai. Mi s-a masurat si mie colul si grosimea placentei si cum stiu ca tu esti deja experta in aceste masuratori
as vrea sa-mi spui si mie daca sunt bune. Col uterin: 39 mm. Placenta fundica, grupa I, grosime=24mm, grad de maturatie 0. Eu cred ca e bine insa pana miercurea viitoare cand merg la medicul meu sa le citeasca vroiam sa stiu si alte pareri.
Altfel eu devin pe zi ce trece tot mai grasa, ma cam enerveaza asta ca nici nu prea mai mananc asa mult si fac si gimnastica dar asa o fi in program.
Va pup si astept sa va treziti.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
...Maine o sa pun si o poza cu el 4D, sper sa reusesc sa o scanez cum trebuie.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
doroti_5 spune:
Buna la toate vitoarele mamici!La multi ani!
Sa aveti parte de cele mai usoare nasteri si cele mai magice momente cit bb-ii sunt in burta.
Sa stiti ca forumul despre bb-i se bucura de succes si in Chisinau, sper ca nu va suparati pentru aceasta.
Bebelusul meu are deja 21,5 saptamini, am facut si eco si asteptam o fetita minunata.
Ne bucura faptul ca am trecut de jumate cu bine.
Cit despre miscarile bebelusei, am impresia ca va fi dansatoare, asa de mult se misca.
Eri si taticu nostru a simtit cum bate ea in burtica, era f/f fericit. Plus ca a mai fost cu noi la eco si a vazut cum se misca odorasu, acum arde de nerabdare sa iasa mai repede.
Cit despre intaririle abdominale din partea inferioara, eu cred ca tot bb e de vina ca el se ma invirte acolo, apoi se da la loc, asta e parerea mea.
Un an cit mai fericit si implinit!

doroti_5
21+
doroti_5
lavi02 spune:
Iu-huu!! Carmina! Baietel! Lasa ca faci fetita data viitoare ![]()
Fain! Colul e bine 39, placenta e bine ca e grad de maturare f mic, ca e fundica iar e bine, grupa arata tot pozitia, iar cu grosimea nu le am.
La cine ai facut eco, la Herghelegiu?
Cam de la 20 de saptamani incolo iei cam 1/2 kg in fiecare saptamana. Asa-i normal. Ideea e sa ai grija sa nu iei mai mult
! Adica mananca dulciurile cu chibzuinta, fainoasele la fel... si incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume, carne si lactate.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
lavi02 spune:
Acum m-am uitat si pe pagina precedenta si am vazut ca discutati de magazine de gravide.
Mai gasiti haine de gravide si in magazinul Victoria, asa: la et 3 care este etaj de copii in principiu, gasiti haine de gravide la cateva standuri de copii din partea din fata a mag cat si un stand numai de gravide cum mergeti pe coridorul lung, pe stanga. La etajul 4 care e etaj de femei mai gasiti un stand, tot asa pe coridorul lung. Acolo au si haine produse de Mami Tex, firma din Timisoara.
Rococo mai au si pe Dorobantilor (ca si in Pta Sf Gheorghe). Mai sunt haine de gravida si in Carrrefour, eu de acolo mi-am luat pantaloni de stofa negri de care am fost f multumita.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
ildyqo spune:
Hello Fetelor,
LA MULTI ANI!
v-ati gandit la cursuri prenatale? va-ti informat cam ce merita facut si cand? eu cred ca mai prin luna 7,8 dar poate ma insel. voi ce stiti?
pupici pe burtici.
Ildy
16+ cu celula bebe
in burtica
Burtocika spune:
Se pare ca numai eu l-am simtit pe bebe atit de repede? Pe la 12 saptamini am simtit ceea ce mi-am dat seama, dupa descrierile voastre, ca trebuie sa fie bb (si sunt la prima sarcina). Acum sunt in 21 saptamini, si ma tine numai in suturi ...
Exact cum spuneai, Carminabulina, nici mie nu mi se pare o senzatie placuta, parca trec tot timpul prin goluri de aer ... Cred ca nici eu nu am prea multe instincte materne, dar nu-mi fac prea multe griji ...
In plus, de pe la vreo 14 saptamini am palpitatii, sau ceva de genul asta, adica ma apuca din senin niste "filfiieli" la inima, ca si cum mi s-ar opri inima pt citeva secunde, dupa care o ia din loc din nou ... ma sperie putin chestia asta, mai ales ca se repeta destul de des si n-are legatura cu stresul sau cu alte manifestari ...
Aveti careva senzatii din astea? O sa vorbesc si cu doctorita, dar vroiam sa stiu si de la voi ...
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
inaioana spune:
In primul rand pentru noile membre : Bine ati venit! Sa aveti sarcini usoare si bebelusi perfecti!
Carmina, felicitari pentru Mihnea! Tot ce scrie acolo in eco e foarte bine, si ai un col luuung , excelent. Apropo, mihnea e un nume foarte frumos.Cat despre ingrasare...acu incepe distractia! ti-am zis eu mai demult :ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample!
eu la prima sarcina am ajuns de la 45kg la 72kg!
E adevarat ca am slabit destul de usor dupa aia dar...asa se fac vergeturile de care nu mai scapi ever!
Lasa gimnastica ca nu e buna pt bebe si ai grija la papa!
Despre magazinele cu haine de gravide , eu am mai spus ca sunt fan Mini Prix Otopeni. Imi iau de acolo si haine de gravi (blugi speciali, etc) dar si haine putin mai mari (bluze, fuste) avand urmatoarele avantaje : pretul mic, calitatea buna, oferta super variata si, important: sunt atat de diverse si putine dintr-un fel incat nu le vad pe nimeni altcineva pe strada. Eu am oroare de uniforme su sa vad ca o bluza pe care mi-am luat-o o are tot cartierul... Va recomand cu incredere!
Si Katja are haine tot de acolo, plus ca i-am luat la sfarsitul verii de la reduceri tone de tricouri si rochite cu cateva sute de mii...si numai chestii frantuzesti si italienesti de super calitate cum nu veti gasi in alte magazine fara 5-600 000 de mii/articol! Iar eu am iesit cam la 30 000/tricou, 60 000/blugi![]()
Ma gandesc sa iau si pentru bebe cand or fi reducerile de iarna ca sa aiba la iarna viitoare.
In fine...am laudat destul magazinul, sper ca cine era de convins, s-a convins!![]()
Doroti, alea sunt contractii Braxton Hicks, sunt destul de obisnuite dupa 20 de sapt la prima sarcina si mai devreme la cea de-a doua. Nu sunt periculoase, totusi daca sunt prea dese pot deschide colul usor-usor si recomandarea este sa te intinzi putin, sa stai linistita si sa iei eventual un No-spa. Este bine oricum sa iei magneziu zilnic pentru ca previne excelent contractiile pe parcursul sarcinii!
PS Aici sunt fete din toata lumea, singura chestie e ca vorbim toate romaneste, tara nu conteaza!
Pupicei pe burticutze!
Ioana
20 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
puiudana2004 spune:
Carminabulina felicitari pt Mihnea.Sa-ti traiasca,sa fie sanatos si mamica lui la fel.Sarcina si o nastere usoara in continuare.Colul e la fel ca si al meu,de 39 cm si dr de la eco mi-a zis ca e super bine asa la fel ca si placenta.
Va
pe toate si sa aveti o zi buna. Apropo,stie cineva ce e cu Ama?Ca nu prea a mai aparut pe aici decat in fuga.
Ama cand ne dai un semn de viata asa cum sti tu(mai des pe la noi?)
Dana
19+
http://community.webshots.com/user/puiudana2004
ama_kaly spune:
Eu ma chinui sa pun pozele de la munte si cu burtica..le-am scos si acum astept sa se uploadeze!CARMINA FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!Sa va traiasca si sa creasca mare,sanatos si frumos sa aibe grija de surioara mai mica!!!
Colul e super lung si placenta e f bine,asa ca nu ai de ce sa-ti faci nici un fel de probleme!!!Chiar ma gandeam ca azi suntem in 4 si trebuie sa vii cu vesti de la eco!Lasa ca ii faceti voi si o surioara!!!
Unde ai fost la eco?Imediat iti trec caruciorul bleu si numele puiului tau!!Astept pozele 4D ca vreau si eu sa fac si vreau sa vad cat de clare sunt!florypop bafta maine la eco!!da iti poate spune de la 16sapt sexul..unde te duci la ce dr?Bai..cum adica nu va place cand misca bebe??
Eu sunt innebunita si al meu misca acum cat e ziua de lunga incontinuu ma inghionteste.Dar nu ma plang ca de abia asteptam perioada asta cand o sa-i simt toate miscarile lu' bebe!

Si nu ma doare nici nu ma deranjeaza,e o senzatie super placuta!!Si da destul de tare ca tati se mira cand pune mana!io
23+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe