Mamici de mai-iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
cypocs spune:
DARIA, mersi mult de raspuns , eu nu simt in partea de sus a abdomenului , mai curand in partea de jos .
Azi sunt foarte obosita si am racit din nou 
va pupacesc
21
ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
dilaural spune:
Puiudana.... da, mai degraba ca un soricel... decat ca niste falfaieli. Cineva imi zicea ca e ca un fluture... dar la mine n-a fost deloc fluture:)))
VoichiV, da mai mult seamana cu ce zici tu!
Yupiiii.... ce ma bucur. Acum iubi zice ca vrea si el sa simta si i-am spus ca inca nu se poate ca deocamdata e foarte fina miscarea si e numai inauntru... si el "da' de ce?"
Pup fetele! Elevit-ul ala imi da o pofta de mancareeeee....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
16+
Burtocika spune:
Buna, fetelor si bb-ilor si LA MULTI ANI !!!
Noi suntem maricei acuma, avem 21 de saptamini, intram in a 22-a. Inca n-am fost la eco morfologica, asa ca nu stim inca ce e bb-le, dar misca ceva de speriat, ma inghionteste in toate partile; mai ales cind mergem cu masina nu-i place deloc, se agita intruna, si cum eu am si rau de masina ... filfielile lui numai bine nu-mi pica !
Sincera sa fiu, mie nu mi se pare o senzatie extraordinara, ba dimpotriva ... de-abia astept sa iasa de-acolo si sa fiu din nou singura cu burta mea ...
De ingrasat - deloc, ba chiar am mai slabit 1kil, da' nu ma ingrijorez, ca aveam rezerve destule; ba ma gindesc ca poate bb-le meu are bun simt si foloseste ce i-a pus maica-sa deoparte (vreo 20 de kile, sa tot ia din ele!). Nu prea pot sa maninc mult, de sarbatori am mincat, dar n-am exagerat, oricum am o bila mai sensibila, asa ca am mincat mai usurel ...
Cypocs - da-mi mai multe amanunte despre programarea ta la Herghelegiu (daca mai e de actualitate); de ce renunti la el in favoarea lui Iosup, e mai bun Iosup? Eu sunt cam in ceata, n-am avut timp sa urmaresc toater discutiile despre eco morfologica ... doctorita mea vine la cabinet de-abia pe 13 ianuarie, cind m-a programat la eco morfo, dar eu as vrea sa ma duc si in alta parte, pt siguranta ...
Pentru listuta: probabil voi naste cu doctorita Lorena TURCULET, spitalul Filantropia
Va pup pe toate si ne mai auzim, sper sa reusesc sa intru mai des ...
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
cypocs spune:
BOGHI , ti-am trimis un PM
ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
ama_kaly spune:
LA MULTI ANI 2006!!!Am revenit si noi!Am fost plecati cateva zile la munte.A fost foarte frumos chiar daca n-am avut parte de ninsoare.O sa pun cat de curand pozici!Saptamana viitoare mergem la dr si sper sa fie totul bine!
Am mancat cam mult zilele astea..mi-e frica sa ma apropii de cantar..Fetele noi, zax si irinaghita, bine ati venit,v-am trecut pe listuta!Irina sa-mi dai si UM(data ultimei menstruatii),spitalul si dr cu care o sa nasti daca stii de acum!Si treceti va rog si saptamana in care sunteti la semnatura!
puiudana am trecut si numele puiului tau pe listuta!!
io
23+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
loreen spune:
Dragi burticute va doresc un an plin cu bucurii,sa fiti sanatoase...sa aduceti pe lume copilasii care vi i-ati dorit si asteptat cu atata drag...sa aveti nasteri usoare
LA MULTI ANI
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Darria spune:
Cypocs, eu tot in partea de jos le simt(se intareste uterul) si sunt un pic dureroase. Medicul mi-a spus ca daca sunt dese si dureroase sa iau no-spa.
Cu raceala...ce pot sa-ti spun, nu e cam placut - insanatosire grabnica si fereste-te de ea, daca poti.
Dilaural: pe bebe l-am simtit ca pe niste valuri finute, finute si apoi usoare lovituri. Nu se confunda miscarile strumfului cu nimic(gaze, contractii ale muschilor abdominali), sunt unice.
Lya spune:
La multi ani la bebelici si burtici!
Am teminat anul f bine
pentru ca l-am simtit si eu pe bebe
miscand pe 30(la 14 sapt si 3 zile).Mi-e un drag de el de nu mai pot de cand il simt...si l-am simtit clar din prima ,fara falfaieli ca la Rut,misca doar in partea stanga.
Asa ca ne inscriem si noi in randul bebeilor miscareti.
Despre burta...deja nu mai e un secret pt nimeni ca sunt insarcinata pt ca se vede f bine
eu fiind slaba de felul meu...si chiar se mira ca am doar atat.
Azi fii'mea a reusit sa-mi inghita verigheta,am fost
la spital cu ea,i-a facut radiografie si asteptam sa iasa afara...daca nu repetam radiografia joi.Are experienta cu inghititul ca la un an si ceva a inghitit o baterie mica de ceas.
Anul acesta o sa ne tinem cu toate bebelusii in brate.E o experienta unica
.Va urez sa aveti parte de sarcini usoare.....nasteri usoare si bebelusi sanatosi
,cuminti si mancaciosi(frumosi o sa fie ca doar sunt ai nostri)
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya15+
&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty
zax spune:
LA MULTI ANI DRAGUTELOR! SI SA AVEM PARTE DE SARCINI SI NASTERI USOARE!
Ama Kaly iti multumesc de urarile de bun venit.
Ce sa zic. Si noi am fost la munte unde a fost super excelent. Am mancat, dar cu masura, am dormit si ne-am plinbat. Am fost la Bran. Pacat ca nu prea a fost zapada dimpotriva, a cam plouat 
Si gata, de maine la treaba, la munca. ![]()
Bun venit si lui irinaghita
. Sa stii ca nici mie nu prea mi se vede burticica. Decat asa putin.
Apropos, fetelor. Voi cand l-ati simtit prima data pe bb? La cate saptamani?
zax
14+
LYLY809 spune:
Bine v-am regasit in 2006!
Adib, multumim pentru sorcoveala!
Si eu ma inscriu cu Samburica miscaret, ieri am simtit clar doi ghionti venind din burta, la interval de 1 minut, si asta seara cativa, cand ma intorceam de la servici, hihihi.![]()
Prin urmare, azi parca nici nu mi-a mai fost asa de rau, sau o fi efectul Placebo...
Cypocs, Magghy, aveti idee cand incepe dr. T din nou consultatiile? Mie mi-a zis sa sun imediat dupa Revelion, caci am facut 18 saptamani, dar deocamdata parca n-as vrea sa-l deranjez, daca nu stiu sigur ca s-a reintors la lucru.
Si eu ma intreb, Cypocs, de ce ai renuntat la Herghelegiu, si eu merg la Iosup, dar la ecografia de 22 saptamani voi merge la dr. Herghelegiu pentru ca STIU ca este printre cei mai experimentati doctori.
Am vrut sa-i scriu Simonei din BV, dar mi-a picat netu' pe 31, si sa-i spun sa-si faca programare de urgenta la dr. Herghelegiu pentru o parere competenta in privinta bebelusului ei. Simona Bv, daca mai citesti ce scriu pe aici, iti repet: pentru problema ta ti-l recomand pe dr.Herghelegiu. De ce, daca esti curioasa, iti scriu pe privat. Poti sa te programezi mai repede daca spui ca este o urgenta!!!
Lyly 18 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo