Mamici de mai-iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
doroti_5 spune:
AMA te rog mult sa schimbi numele bebelinei mele
, eu scrisesem ca o sa se numeasca Natalita-Elena si nu Ioana, cred ca ai gresit automat.

doroti_5
zax spune:
Buna puiudana2004 ,
Ti-am vazut burtica la 19 saptamani. Maricica... Eu nu ma pot lauda. La cele 16 saptamani ale mele abia se vede ceva. Oricum deja nu mai incap in haine. Si azi cand m-am cantarit la spital aveam cu trei kg mai mult decat la inceputul odiseii. Sper sa o tin sub control, greutatea...

zax
15+
puiudana2004 spune:
Zax multumesc frumos.Si eu pana acum am luat in greutate cam 3-4 kg si nu e rau deloc.Dr mi-a zis ca in mod normal se ia cam 1kg/luna.Deci,deocamdata sunt in parametrii si nu ma abtin de la nimic.
Dana
19+ cu Andrei Ioan
http://community.webshots.com/user/puiudana2004
burtica
ama_kaly spune:
doroti scuze..schimb imediat!n-am vrut sa-ti botez fetita
nu stiu unde mi-a fost gandul de am incurcat!io
23+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
ama_kaly spune:
Gata,s-a rezolvat!inca o data scuze!io
23+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebe
mihaela.f spune:
Burticutelor,
cele care ati facut triplutest: vi s-a recomandat de catre medic sau ati vrut voi sa il faceti? aveam doar o curiozitate....
Mie medicul meu nu mi-a recomandat in mod express testul, ,dar am vrut eu sa il fac.
He he! mai tarziu simtim piciorusele in burtica; pana atunci insa bebe misca usor si asta simtim: bule, un fel de gaze prin stomac, unele mici impunsaturi. vad ca mai totate mamicile au inceput sa le simta! Si e tare frumos!
Daca ar fi dupa mine as sta toata ziua cu mana pe burtica incercand sa simt ceva...dar mai merg si la serviciu :-)
Pupici
Mihaela
16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
florypop spune:
Mihaela,
Mie doctorita mi-a spus ca nu e obligatoriu sa il fac la 28 de ani. Doar dupa 34 de ani este obligatoriu.
Eu am ales sa il fac sa stau linistita cu toatae ca la cat sunt de paranoica nu voi fi niciodata linistita.
Pupici,
Flory
16+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
ama_kaly spune:
Eu de cateva zile n-am mai
ma lupt cu o contipatie si nu stiu ce sa mai mananc..am incercat cafea cu miere,activia si nimic..dati-mi si mie sfaturi ce sa mai fac!!!
io
23+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
Fetelor am deschis un nou capitol aici:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65781" target="_blank"> Capitolul 23 Va astept acolo sa continuam!!!
io
23+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebe
zax spune:
mihaela.f mie mi-a recomandat dr sa fac triplutest. Daca ar fi fost dupa mine nu l-as fi facut. Ca am inteles ca nu este decat vreo 60 la suta relevant.
Eu inca n-am simtit nimic in legatura cu bebelutza al nostru. Cred ca e prea micut. Dupa UM as avea 16 saptamani, dupa eco 15. Oricum abia astept sa-l simt.
Va pup pe toate,
zax
15+