dulciuri cu lapte condensat?
Raspunsuri - Pagina 4
akella spune:
Da, asa ma gandeam si eu. Maine sau poimaine cel tarziu ma apuc sa fac ceva bun... Ma hotarasc eu la ceva din bunatatile propuse aici.
monica-elizabet spune:
lapte condensat am vazut intr-un timp la fourmi
nus tiu daca se mai gaseste acum, aveau si conserve de 400 gr si niste tuburi ca pasta de dinti ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Balbina spune:
Si eu am vazut in la fourmi, dar prin '93-94, cam asa.
Dupa aia oricit am cautat, n-am mai gasit.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
akella spune:
Nu stiu daca ajuta cu ceva si in mod sigur nu vreau sa fac reclama - dar cutia mea este de la Nestle. Poate asa ne va fi mai usor sa indentificam lapte condensat si la noi (al meu e adus de la Beirut
).
Balbina spune:
Akella, tot de la Nestle era si cel din la fourmi. Daca asta e reclama, apoi ce sa mai zic de subforumul "parintii intreaba, parintii raspund", unde se scriu in clar toate produsele de copii folosite. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
Ortansa spune:
multe retete cu lapte condensat indulcit gasiti si www.nestle-family.com/laziz/eng/laziz_recipebox.aspx" target="_blank">aici(sper si eu sa nu fie considerat reclama). din pacate,unele retete mai necesita inca o crema de la aceeasi firma,care nu se gaseste in Romania,dar excluzandu-le pe acestea tot raman o gramada de retete doar cu lapte cond.,bune de incercat. spor la prajiturit:-)
edit:am gasit si reteta de www.nestle-family.com/laziz/eng/viewrecipe618.aspx" target="_blank">crema caramel,stiam eu ca tre' sa fie pe undeva.
I've g
t you under my skin
Balbina spune:
Ortansa, te pup! E o comoara linkul acela, cite retete in el! Iar cea de crema caramel chiar se face super usor, poate o incerc chiar acum in we.
Oare daca le scriu o sugestie la nestle romania, referitor la importul de lapte din asta, m-ar lua in seama? Sau e nevoie de mai multe cereri?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
akella spune:
Ortansa, esti nemaipomenita! Gata, m-am hotarat, fac crema caramel... 
Natalia, daca vrei, facem o campanie de strans semnaturi
, pe forum - pentru nestle - lapte condensat... Io ma inscriu de pe acum.
P.S. La campania asta ar trebui sa se inscrie si Ortansa, ca ea mi-a adus laptele... ![]()
Balbina spune:
Akella, ia ghici ce am in frigider la racit acum? Crema caramel!
Ce usor se face, si miroase exact ca una facuta dupa reteta clasica. Din pacate n-am avut forme mici, si am facut intr-o forma mai mare, nu stiu cit de bine isi va pastra forma la rasturnare.
Celor de la Nestle le-am scris deja de dimineata (au un formular de e-mail pe site), sa vedem cind imi vor raspunde.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
Balbina spune:
Revin cu poza. Arata cam dezintegrata crema, pentru ca am luat cu lingura din forma mare. Dar gustul e bestial, si ce simplu se face, neaparat o sa mai repet figura.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2