Mamici de ianuarie-februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Burtici cel mai rau a fost ca vedeam ca plange de foame si nu puteam face nimic . Asta m_a chinuit cel mai tare . Ca mi se parea inuman sa il las sa planga si sa il vad cum vrea sa suga tot ce prindea. De asta nici nu am inchis ochii 5 zile ca a stat cu mine zi si noapte. Cel mai tare ma soca ca se mai linsitea dc ii dadeam degetul sa suga si nu intelegeam unde e logica sa ii dau degetul dc nu vroia sanul. In fine a trecut.
Bee Mario doarme de regula cam 3 ore dupa care se trezeste si ii dau sa pape uneori 100 uneori 90 depinde . Noaptea mai doarme si 4 sau 5 ore dar nu il trezesc ii dau doar cand se trezeste el. Asta ca asa mi_au spus . Acum mai citesc si eu un pic pe net ca vad ca nu peste tot se procedeaza la fel.
Mirela aici spun astia ca poate dura si 15 zile lejer pana sa ii cada buricul ca depinde de copil si de oragnismul fiecaruia deci ai rabdare ca o sa cada si ala. La noi a cazut ieri si ne bucuram de zici ca cine stie ce minune a aparut. Tot aici mi_au spus sa nu ii dau niciodata sa manance mai repede de 2 ore ca nu are timp sa digere. Totusi ma gandesc ca peste cateva zile sa ii dau un pic de ceai intre mese atunci cand e treaza si se uita pe pereti sau plange sa vedem dc accepta.
Catalina mai ales ca faci cezariana se pare ca poate veni mai tarziu laptele deci ...rabdare. Tu ai noroc cu mama ta care cunoaste bine. Sper sa nu fie probleme si sa fie usor.
Giova asa e . Poate ca sunt eu sarita de pe fix dar nu pricepeam cum pot sa il las fara sa manance. O sa vedeti si voi ca te panichezi pt orice . Eu mai eram si singura si poate de aia m_am speriat repede.
Dar nu e bai vedem noi cat a luat in greutate cand mergem la doctor ca in spital deja lua in greutate cand am iesit.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

BEE, Mirela, Irina pt. mine sunteti eroine. Cum reusiti sa va descurcati si cu bebe si cu gatit si cu restul ramane pt. mine un mister. Eu nu am nici frati nici surori si in general nu prea am avut de-a face cu bebelusi si arae mi-e frica ca nu o sa stiu ce sa fac si de unde sa incep. Sper ca Pampers-ii se dau cu instructiuni de utilizare nu?! Intre timp eu iau notite de la voi.

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Irina, din cate am inteles eu e f. bine sa nu-l obisnuiesti pe bebe sa manance noaptea. Atat pt. tine cat si pentru stomacelul lui.

ana sebe 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inca nu m-am epilat.
am spalat vasele si m-a sunat mama si m-a tinut o ora cred la telefon.Mi-a zis o gramada ce i-a mai luat la bebe, ce scutece, etc.
Doamne dar sunt disperati parintii. Mi-a zis sa nu ma enervez daca suna si tata deseara, ca sa vada ce fac. ca si aseara a vrut sa sune, dar nu l-a lasat mama.
Le-am zis ca-i anunt eu daca se intampla sa nasc, dar degeaba. Poate numai cand vom devenii parinti ii intelegem.

Fetelor si eu mi-am pregatit ciorapi pt. spital.
Cat priveste pedichiura/manichiura- unghii mici fara oja. asta e ultimul meu gand. Sa fie curate, ingrijite, dar fara oja. Oricum vara foloseam french manicure, dar iarna doar lac incolor.

Fug sa-mi intind hainele si revin.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana eu stiu de la mama ca si noaptea trebuie sa-i dai sa suga...asa ca nu cred ca se poate sa nu te trezesti sa-i dai!Ai vazut si cu pompa cam cum e...si eu am de la Avent cu 2 biberoane, ca a lui Bee...o sa o sterilizez cind plec la spital! M-am lamurit cu oja..partea naspa ca mi-as face singura o pedichiura de nota 10 daca as putea...dar asa ma uit la ele si ma enervez rau de tot!Si eu am sosete pentru spital, dar cind am vazut cit este de cald acolo, e musai sa-mi fac pedichiura! De maine de la 37+ incep si eu datul cu garmastanul!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Ana nu e vorba de obisnuit . E normal sa manance asa des si ai sa vezi ca ca incet incet luna de luna se va mari intervalul intre mese noaptea insa vor mai trece ceva luni.
Irina

Mergi la inceput

Nu ma refeream sa nu-i dai nimic sa manace pe timp de noapte, ci doar ca intervalul de timp sa fie mai mare. Exact asa cu ii da Irina.

Se pare intr-adevar ca Garmastanul este foarte bun. O sa ma dau si eu de saptamana viitoare. Desi sotu ar spune ca e un domeniu in care m-ar ajuta cu placere.

ana sebe 36+

Mergi la inceput

Fetele am pus poze cu Mario de ieri dc vreti sa vedeti. Acum ma duc la treaba ca sotul meu si prietenul lui vor ditamai masa pentru maine si sincera sa fiu nu stiu de unde sa incep. Ca sa va faceti o idee: oua umplute, apertive, salata bouef, chiftelutze; ciorba de burta, placinta cu branza, friptura la tava... nu mai stiu ce am uitat. Si eu mai am de spalat de calcat , bebe mai plange si el, Marian cu mana in ghips,.... am de aspirat , de sters praf de facut curat....... si toate astea pana maine. Dar ii dau eu de cap intr_un fel.
Mai intru sa vad cine naste de revelion.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irina la cite ti-ai propus sa gatesti, mai ca as veni si eu la masa...cit priveste curatenia, la asta nu ma bag ca sunt prea ..azi nu cred ca naste cineva...nici maine, asa ca restul vom deveni mamici in 2006...asa zic eu, dar cine stie? Ma duc sa dorm o ora!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Aoleu Irina!!! Mor de pofta. Spor la treaba! Ma duc sa vad pozele.

ana sebe 36+

Mergi la inceput