Bebelusi de iulie-august 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Starchi, Kasi multumim ma bucur ca va plac copanelele lu fii-miu si eu le pap zilnic sunt tare bunute! hihihihiiiii!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am mai vazut si eu poze, ce par lung au fetitele, vrem si noi un pic.Sunt foarte frumoase.

Lia, nu stiu ce sa spun...nu imi vine sa cred ca un produs pt bebei poate sa fie periculos daca e facut special pt ei.Este DIMETAPP INFANT.Oricum soacra mea la folosit mult la fetita ei, acum are 2 ani jumate si nu a patit niciodata nimic.
Oricum eu de cate ori ii dau lui Aidan cate un medicament ii dau mai putin decat scrie pe cutie, asa am facut mereu si nu ii dau tot timpul, acum cu gingiile ii dau o data pe zi sau deloc.Incerc sa rezist cat pot inainte sa ii dau medicament.Pana acum nu am avut nici o problema.

Vreau sa va spun si eu UN AN NOU FERICIT!!!!!! ca noi o sane petrecem weekend-ul la Strasbourg in Franta.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

starchi , matei nu numai ca e foarte frumusel dar e si haios asa ca ar trebui sa se umple lista cu bebelusele pretendente.

Beatrice si bebe Luca( 22.07.2005)
http://community.webshots.com/user/beatricemaria100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

dragele mele, vad ca sunt citeva mamici hotarite sa faca schimbari....bravo voua si la mine e musai, dar cit sunt in deplasare nu se poate...dar va multumesc daca ma ambitionati putin...

nu stiu daca mai apuc sa intru pina la anul, dar va urez tuturor sanatate si bucurii in anul ce vine!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Lia, Irda, Corbioana, Kasi va multumim pentru aprecieri, sunteti foarte dragutze! Ne-am uitat si noi pe pozicile voastre si am vazut beblushi foarte frumosi di haiosi! Sa ne traiasca!

O intrebare: Cum administrati Debridat pentru constipatie?Vad ca noua ne-a dat de la farmacie o pulbere si nu stiu exact cum sa procedez... Adica am citit dar vreau sa aud si de la cineva care a folosit!

Multumim!

Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Fetelor am vazut multe poze cu bebei taaaaaaaaaaare frumosi. Nu nominalizez pt ca toti sunt superbi, fara exceptie. Sa ne traiasca !

Acusor intrebai daca si alti bebei se sperie cand le suflii in fata. Si fetita mea se speria cand era mai mititica, se bloca parca si nu intelegea ce se intampla. Uneori sotul meu sufla spre ea cand plangea de nervi piticul si... se oprea nedumerita de ce se intampla. Intre timp a inceput sa ii placa. Adica sotul meu mai fluiera in fata ei si asa ii face vant pe fata(moaaaaaaaaaama ce explicatii savante scot) si zambeste si e tare incantata. Asa ca eu zic ca nu e nici o problema daca s-a speriat o data. daca vrei neaparat poti sa repeti figura dar mai usor, asa in joaca si s-ar putea sa aiba alta reactie. pt Teo

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

nique,vezi ca scrie si in prospect.Pe sticla este o dunga,mai sus.Pana acolo se pune apa plata si se agita.Se face un lichid vascos.se da 2.5 ml. am auzit pe cineva ca a dat la copil fara sa-l dizolve si era sa se sufoce cu el Doamne fereste!!!

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Am ras de m-am spart...Am incercat sa ma joc si eu cu Dani "Cucu-Bau" numai ca in loc sa rada cum am auzit ca fac copilasii vostrii,al meu punea,frate,o buza...nu plagea...dar se supara raaau.Pana la urma am "reusit" sa-l fac si sa chitaie.

Fetele,vreau sa stiu si eu cum se dau cerealele.Asi vrea sa-i dau in seara asta pentru prima data.Trebuie sa-i dau o singura lingurita?Cat lapte si ce cantitate de cereale pun?e musai sa-i bag in biberon?u pot sa dau cu lingurita?

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by nique15

O intrebare: Cum administrati Debridat pentru constipatie?Vad ca noua ne-a dat de la farmacie o pulbere si nu stiu exact cum sa procedez... Adica am citit dar vreau sa aud si de la cineva care a folosit!

Multumim!

Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina

Draga Ioana nu am inteles daca te referi la dozele administrate sau la modul de preparare. Asa ca iti raspund la amandoua Asa cum ai spus si tu Debridat se gaseste sub forma de granule din care se prepara solutia. Eu am turnat apa plata, pana la semnul indicat, peste intreaga cantitate de granule. E simplu dar are dezavantajul ca odata obtinuta solutia are termen de valabilitate 4 saptamani, timp in care nu ajungi sa o folosesti pe toata. Stiu insa ca sunt si fete care preparau la fiecare administrare doar atata solutie cat aveau nevoie.
Cat priveste dozele, iti pot spune ca eu am folosit debridat cand zuzca mea avea 2 luni si ii dadeam, la recomandarea dr pediatru, 2,5ml de 3 ori pe zi. La noi a functionat cele 4 saptamani cat l-am folosit, dupa care se constipa din nou. Asa ca am mai repetat o tura de 4 saptamani (dar de data asta mai uitam si ii dadeam doar de 1-2 ori pe zi) dupa care nu am mai avut probleme. Acum face o data pe zi, iar daca ii dau mar diminetata face de 2 ori.
Sper sa iti foloseasca ce ti-am scris si sa scapati de ... suparare.

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ne-am revenit si noi cu febra, azi Sara a fost in forma maxima, ne-am distrat tare bine impreuna. Acum vine si tati acasa si ne pregatim sa intampinam noul an cum se cuvine.

Oana C, si eu am avut niste bonuri de reducere si mi-am luat o groaza de carti acum, mi-a adus si Mosu' ca stie ca-mi plac. Oricum, la noi cu 100$ nu poti cumpara prea multe, din pacate. Fetei i-am luat de la editura Crisan carti sonore de care e tare incantata si multe altele de care se va bucura mai tarziu putin. Eu am fost mereu o mare cititoare si mi-as dori sa mosteneasca de la mine aceasta placere. Am pregatita pentru ea intreaga colectie Jules Verne, abia astept sa i le citesc si in felul acesta sa le recitesc eu.

Anis, eu am subliniat faptul ca atunci cand copilul plange tare nu trebuie lasat, doar cand maraie si nu are ochii deschisi, atunci poate adormi singur. Daca urla trebuie linistit, sau leganat, sau cu sanul. Cred ca mai mult s-ar traumatiza daca nu ar fi linistit in momentele lui de anxietate.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput