Mamici de ianuarie-februarie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
Burtici,
Am aparut si eu pe aici,vad ca nu sunt inc avesti de la Moarki-s per ca e deja cu Angelo in bratze si nu a apucat sa ne dea evsti din cauza bucuriei! 
[bis]HAI ANGELO! VIN-O SANTAOS IS REPEDE CA EMMA TE ASTEAPTA!

Ati trecut si al subiecte legate d ealimentattzia mamei, nu exista o retetza standard, depinde de bebe si de ce ai mincat si in timpul sarcinii, dar nu trebuei exagerat cu condimentele sau mincarurile care pot da gaze chiar mamei, dar la
Aici pe linga ceiauriel cunsocute se recomanda sa bei din cand in cand si bere care ajuta la lactatzie si o mareste
serios acuma.
Moni- tu ce faci azi?
Daniela- sa-ti fie de bine somnicul, ia-o incet dc obosestia sa repede!
Alina-te inteleg
si eu sunt la regim, am zis ca nu ma mai ating deloc de porc, ca ieri am gustat 2 feliutze mici de carnat si 2 sarmale si am avut arsuri nasoale azi noapte, a treb 1h sa rontai niste biscuitzi si piine ca sa imi revin sa dorm.O sa revin la menul cu fructe, lactate si cereale, e cel mai sanatos si nici nu ma ingras deloc.
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
nicoleta raducu spune:
Asa...
Ne-am intors si noi...
Ce credeti ca am facut?
M-a sunat buna mea prietena Crina..care are o fetita de 3 ani..Alexia...
Pe la 14.Si ne-am destrabalat.A trecut,m-a luat si am ajuns in Parc...
Doamne..super zi..
Am stat pe bancuta cumintele..si am palavragit...
Ca in zilele mele bune..
M-am intors mai devreme..Si acum vreau sa calc hainele bebelinei...
Ininte bag doua ochiuri...Ca mi-a venit pofta...
Gio..ce crezi ca fierbe la mine pe aragaz????Fasolica...Sic..
Eu am glumit sa stii...Nu mi-ai facut o pofta din alea..de nestapinit..una micuta...
Ma duc sa pap..
Sun in zona..
Nicole
32+
nicoleta raducu spune:
Chiar,Gio..felicitari pt 38 fix....

Cata..ce scriitoare te-a facut mami a ta azi...pe bune...
Fain ghidul ala de alaptare...
Si reteta...Dar..o sa vedem daca o respectam..![]()
![]()
Fug..si vin..
Nicole
32+
Denisam spune:
Burtici,
Eu plec la 2 magazine, am ceva de reozlvat, deci ne evdem peste vreo 3h, sper ca cuscra Maraki sa ne dea de evste pin aatunci!
Nico- sa-ti fie de bine plimbarea, aici cam ploua azi, dar tot ies sa ma misc..Si eu mai am cateva lucrusoare de spalat, asa ca o sa le trag azi o spalare!
O dupa amiaza placuta si va pupam
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
Fetelor, vad ca nici o veste de la MARAKI. Dar eu totusi zic ca a nascut pana la ora asta. Poate a facut cezariana pana la urma si inca nu se simte in stare sa ne sune sau sa dea sms. Oricum, eu sper ca sunt bine si ea si bebelinul ei. Ii tinem pumnii in continuare!
Eu am facut piure, nu mi-a placut ca mi-e greata, acum fac un spanac. Sper sa pot sa pap totusi ceva. Ma agit pe aici, vreau sa intind niste rufe, apoi sa calc alte rufe, poate nasc! Gafai de zici ca cine stie cata treaba am facut! Sper sa mai am chef sa sterg si praful.
Fug la treaba.
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
nicoleta raducu spune:
Denisa..
..spor la cumparaturi...Sa nu cheltui prea mult..![]()
Alinut..
..ia stai mai cumintica..si mai lasa praful...
Sa stii ca si eu am tras ieri un spanac..cu ochiuri.mmm..bun a fost...
Ce-i linistea asta,mai fetelor???
Moni..
..unde esti???
Ursulica..
..tu?Unde ai disparut???
Mai trag o portie de rufe..de calcat..si vin..
Nicole
32+
Giova spune:
v-A APUCAT PE TOATE TREABA. eU ZIC CA NASTETI.
ASA SE ZICE, CA , CU UNA-DOUA ZILE INAINTE AVEM CHEF DE CURATENIE,PROTEJAREA CUIBULUI.
EU NU AM ASTFEL DE SIMTOME.
DENISA IAR LA CUMPARATURI??????
SI EU SPER SA FI NASCUT MARAKI, DOAMNE SARACA DE EA. VA TINE MINTE TOATA VIATA SARCINA ASTA.
ALINA MANANCA NISTE FRUCTE, DACA TI-E GREATZA.
NICO DECI FACI FASOLICA PANA LA URMA.
gio
si bb Marco 38 fix
diana12 spune:
Ziua buna burtici.
Intru pe fuga cat mananca mandra si dupa aia poate plecam si noi la cumparaturi. Nu prea am chef sa mergem toata gasca, mi-ar fi placut sa umblu singura, nu de alta dar si sotul si mandra se plictisesc repede.
Maraki, sper sa ne dai cat mai repede vesti si sa nu te mai chinui prea mult. Eu stiu ca aici dupa 24 de ore de travaliu incearca sa iti induca nasterea si daca nici asa nu merge se trece la cezariana. Am citit in carti ca nu e bine nici pentru mama, nici pentru copil sa stea asa multe in travaliu. Pupicei si asteptam sa ne dai vesti.
Porumbel, daca e vorba despre streptococul B nu ai nevoie de antibiotic inainte. Ti se administreaza tie antibioticul in timpul nasterii sa nu treaca la bebe acest streptococ. Cel putin asta e regula aici si asa am citit prin carti. Si cam 70% din femei il au.
Giova, lasa ca te iarta popa de pacate.
Si de fapt e pacatul lui daca a vazut chiloteii ca si-a aruncat ochii unde nu trebuie.
March si eu sper sa scap de durerile astea de masele. Azi e o idee mai bine dar nu perfect.
Nu mai stiu cui vroiam sa raspund, asa ca va pup pe toate si probabil va citesc mai pe seara, noapte la voi.
34+ si
04/25/2000
miraklucker spune:
buna fetelor!¨
tocmai cad vroiam sa va scri s-a trezi mandra. Acum sta agatata de gatul meu abia pot scrie cu o mana. Ne-am intors din Germania nu am gasit nici carut nici scaun pentru masina pentru David, am fost am mancat acolo undeva si ne-am intors.
Nicoleta, cand vrei iti povestesc, poate mai bine iti scriu pe PM eu am mai povestit la fete, sa nu se plictiseasca sau daca ma gasesti pe messenger, dar trebuie sa ma descoperi tu eu nu stiu cum daca nu te am in adrese sa te vad conectata nu stiu cum se face. Deobicei seara dupa ce dorm copii pe la 9 adica 10 in Rom sun aici.
Acum va las ca nu se mai poate
Mira
32+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
irinadum spune:
Fetele au am sunat_o pe Maraki dar are celularul inchis deci........ e de bine. Sper si eu ca si voi sa fi nascut si sa fie ok acum cu bebe strumf in bratze. Dc imi raspunde va scriu repede . Dc nu va trimite ea mesaj stati linistite. Sa speram ca a nascut si ca a fost usor.
Mirela mie nu mi_au dat nici o vitamina , nimic. Iar cu colicii dc se repeta intreaba sa iti dea ceva sau bea tu ceai dc alaptezi ca la mine vad ca amers ieri a fost ok azi la fel . Acum sper sa tina. Stiu ca in Romania se da si preventiv si rezultate sutn.Acum depinde si de copil ca nu merge la toti.
Irina