Mamici de ianuarie-februarie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki , agapi mou , felicitari! Sa va traiasca puiul mic! Sa fie sanatos, mancacios, frumos si destept ca parintii lui! Tie - refacere rapida si... mult laptic pentru bebic!

Fetele, hop si eu!
Sincer, eu nu stiu dupa care DPN sa ma iau, caci am mai multe. Sincer, as vrea pe la 38 de sapt. Problema este ca deja nu mai respir bine, bebe e sus, astmul imi da de furca. Ma tot gandesc ca nu se oxigeneaza placenta bine... Norocul meu este ca mai uit uneori, si ma linistesc.

Irina, ti-am dat un PM. Fii fata cuminte si NU ne lipsi de prezenta ta binefacatoare si tonica. Pai cum, tu te iei dupa orice tembela?? Ha, ma faci sa rad!

Kiki 34w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu nici n-am timp sa ma gandesc la asta!
Dar sigur ne descurcam,nu-ti fa probleme!
Mai ales avem o gasca aici...cum nu stim ceva,intrebam si sar douazeci cu sfaturile,nu ?

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Janina, nu esti singura care-si pune asemenea intrebari. Si eu ma gandesc la fel: voi fi in stare? Ma bazez insa pe spiritul meu practic, pe dragostea si recunostinta ce i-o port lui Bebe (ca vine in viata mea intr-un moment in care nu mai aveam nici o speranta si totul era ruinat in jurul meu......). Si vorba Monicai, nu stim ceva - intrebam, primim n-shpe mii de raspunsuri de la mamici cu experienta.
Aia e, noroc cu DC-ul, parerea mea, pardon!

Kiki 34w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

JG, putina teama nu pot sa zic ca nu am , as minti, daca as spune. Acum mai e si soacra aici si sper sa ma ajute , si mai ales voi Eu pe asta ma bazez !!!
Diana , cum mai e cu durerea de masele? Ti-a mai trecut de la antibiotic ?
Porumbel si mie mi-au zis ca am streptococul acela, si sa nu imi fac probleme, asa ca nu ma mai agit. Stiu de destul de multa vreme ca il am si mi-au zis ca la nastere imi vor pune antibiotic ca sa nu treaca la bebe. Lasa ca stiu ei ce fac , nu te mai preocupa.

Ana 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Eu cred ca nici nu realizez ca poimaine am deja 39 de s si intru in 40 s Doar faptul ca dorm cam aiurea in ultimele nopti si ca incepe sa ma deranjeze si pozitia de stat pe scaun, imi da de gandit!
Pur si simplu nu prea am aer si mor tot timpul de cald! Si nici n-am dat drumul la caldura azi! Dar vad ca tot 24 de grade sunt...
Dar eu sunt prinsa inca cu grijile pentru acte contabile,declaratii etc.si de aia n-am timp acum sa-mi fac probleme cum va fi cu bebe.Si oricum e mami in zona, dar cred ca e mai stresata ea ca mine

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetle va pupic pe toate sunteti niste dragutze. Totusi tin mult sa va povestesc maine cu detalii ce s_a intamplat de nu am alaptata si de ce am renuntat asta mai mult pentru linistea mea ca sa vedeti si voi ce motive am avut. Voi care sunteti aici de 9 luni stiti ca nu am intentionat sa renunt la alaptat si nici nu m_am gandit ca nu voi alapta ci dimpotriva.... tocmai de aia am sa va povestesc poate si ca sa nu patiti ca mine ca eu nu am avut pe nimeni langa mine si poate aici a fost si buba.
Altfel spus am tot sunat pe tel lui Maraki si intra mesageria deci ... nici o sansa. Asa ca si eu ca si voi cred ca bebele ala dragutz este Angelo pentru ca e prea mare coincidenta in ceea ce priveste nr de telefon. Deci nu putem decat sa ii uram sanantate multa la bebe si refacere rapida si usoara la mami... si mult laptic.
Vroiam sa va mai zic ceva si anume ca imi cer mii de scuze ca nu apuc sa vb cu fiecare in paret dar de cate ori vreau trebuie ba sa plec , ba plange bebe strumf si asa ma rezum la esential. Dar va citesc pe toate si raspund cum pot si eu. Promit ca am sa imi fac timp. Ma simt prost fata de fetele mai noi sa nu creada ca le ignor.
Nu mai stiu cine a intrebat cred ca Teo de cat bea strumf pai de regula o data la 3 ore si minim 70 . Se duce si la 90 si foarte rara la 100. Dar in medie 80-90.
Va pup si mai intru ca nu pot sta fara voi prea mult.
Ursulina tu esti urmatoarea.
mONICA CONTA GATA CA VINE FATA,
Denisa da_i bataie ca ai sa vezi ce usori o sa o nasti pe Emma.
Irina

Mergi la inceput

Si eu cred ca URSULINA urmeaza ca mai nou da tare rar pe aici!
Si evident mai ales la ore imposibile!
IRINA aia vreau si eu sa fie gata...pe cand vine fata ...sunt in grafic asa ca oricum m-am mai destresat...
DENISA mai aspiri mult, sau iar arati cumparaturi de ocazie vecinelor? Eu asa harnicie intruchipata ca tine n-am mai vazut! Poate doar Alina te ajunge,dar presupun ca n-are atatea scari de urcat si nici zapada de maturat!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica-sunt aici mama,am aspirat destul de repede etajul, ca nu mai dau cu mopul ep parchet ca dau al 2 sapt, dar a trebuit sa sterg si praful, nu, si a sunat nasa si treb sa reglam niste chestii contabile intre firmele noastre, ca dc avem si din astea, de.
Vecina a sunat doar, de tine si ea un ochi pe mine, sa stii ca e mare lucru sa ai asa vecini aici, carora sa le pese si sa te ajute mereu si sa ai incredere sa le dai cheia de la casa, plsu ca bag si eu un ochi al serialul meu, 1 pe zi vad si pe asta il mai sar cateodata, si mi-am facut o lista cu ce mai trebuei sa fac neaprat pian cand apare Emma.
Tu ce faci, Diana? Nu echestia de harnicie, mai e si faza ca nu are cien ma ajuta si c atrebuei facute si ca energia trebuei si ea consumata.
Am incercat sa vb si cu Ursulina pe ym, cred ca e sotul cu treaba la calculator, ca e online totusi.
Irina-te atseptam cu poestea, dc asta te inisteste-te si nu te mai gandi si stresa, ca nu merita, important e ca tu si bebe sa fitzi ok.

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetel nu va faceti probleme ca nu va veti descurca. Uitati_va la mine la Mirela suntem singure , fara experienta si tot ne descurcam. Copilul te invata cum sa te porti cu el. Pai eu nu stiam sa pun un scutec. Si uite acum ca ii fac si baie si ma descurc. Si sunt singura toata ziua si fac biberoane cu bebele in bratze, fac mancare cu el in bratze si tot asa. Deci nu va speriati o sa vedeti ca instinctul de mama e mai presus e orice. Veti stii intotdeauna ce e mai bine pentru copil.
Monica deci Ursulina trage chiulul. Poate a nascut si nu te_a anuntat ca doar tu esti sefa la anunturi . Exclisivitate la Monica va rog.
Irina

Mergi la inceput

Irina, mamica curajoasa, nu-ti mai face atatea probleme!
Eu una vreau sa stiu motivul, ca sa pot preintampina, si cred ca fetele sunt de acord. Este greu sa fii singurica prin strainataturi.
Eu cel mai mult am lipsit 11 luni din tara si credeam ca mor de dor...
Si sa stii ca n-ai de ce sa te justifici! Din punctul meu de vedere, mamicile din afara Ro merita tone de respect, pe bune!
Asteptam sa ne mai spui din experienta ta cu bebe strumf.
Si... eu n-am bebe inca, si totusi nu reusesc sa raspund fiecarei fete, sa fiu iertata, va rog! Dar tu n-ai de ce sa-ti faci probleme, scrii cand poti si cand ai timp, corect? Uite,

Kiki 34w

Mergi la inceput