varsta sarcinii la echo
Cu cate zile se poate insela medicul la echografie in privinta varstei sarcinii?
Va intreb pr ca acum o saptamana, cand medicul mi-a zis ca sunt in 8 saptamani eu cred ca eram maxim in 7. Se poate asa ceva, voi ce stiti?
Raspunsuri
andreea25 spune:
dariana si eu ma confrunt cu aceeasi problema.cand am fost la echo doc mi a zis ca am 7,4 sapt si ca sarcina e mult prea mika ptr cate sapt am .m a pus sa revin dupa inca o sapt . eu cred ca nu aveam nici 6 sapt cand m am dus. ei calculeaza dupa UM care la mine de ex a fost 30 oct si deci cred ca am ramas graviduta dupa data de 10 nov.si abea in ianuarie pe 10 ar trebui sa am 2 luni adika 8 sapt nu?
maine ma duk sa vad ce mi zice .dupa doc ar trebui sa am 8 sapt maine.sa vedem cine se inseala.nu cred ca te am ajutat prea mult dar macar nu esti singurica
.iti spun maine ce am facut .pana atunci poate mai primesti niste raspunsuri.
pupici si ai grijaPS: imi place la nebunie numele tau
exact la asta ne gandeam si noi in caz ca e fetita si dc e baietel darian![]()
andreea25
ama_kaly spune:
Normal ca se poate..masuratorile la eco se fac dupa niste tipare,insa nu toti bebelusii se dezvolta la fel!
Bebele meu la fiecare eco facuta pana acum in saptamana 22 a parut cu o saptamana mai mare decat calculul dupa UM!Insa asta e un lucru bun,inseamna ca se dezvolta foarte bine!Nu ai de ce sa-ti faci griji!In plus la ecografe diferite poti avea rezultate diferite!
si sarcina usoara in continuare!io
22+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
dariana spune:
Andreea, cum a fost la echo, te-ai mai lamurit cu ceva ori tot asa, nu e clar?
Povesteste-ne, l-ai vazut pe bebe, cum e?
andreea25 spune:
in primul rand la multi ani un an nou cu multe realizari ,sanatate si nastere cat mai usoara si un bebe sanatos!!
am scris si la mamici de iulie -august ca e totul ok cu bebe, i am auzit inimioara si doc echo zice ca s a mai dezvoltat inca o sapt. dupa el aveam 8 sapt si 4 zile el zice echografic .si intr-adevar pe poza de la echo scrie + sau - 10 zile .deci exista 2 varste una echografica si alta embrionara .astea ti le spun asa din auzite ca doc nu mi a zis nimik. m au lamurit si pe mine alte mamici.nu stiu dc gresesc poate ma corecteaza cineva.deci bebeul nu are 8 sapt si 4 zile ca pe echo ca eu am ramas in noiembrie si deci nu am cum sa am 2 luni de sarcina in decembrie.varsta embrionara se calculeaza +10zile de la UM si incepand cu acea data considerata data conceptiei se numara saptamanile. nu stiu sigur dc te am ajutat sau dc sunt f corecte informatiile dar promit sa ma documentez si te anunt.
pana una alta bine ca e bebe bine si eu ma simt mai bine .sper ca si tu si bebe sunteti bine.tine ma la curent cu vizitele la doc.
multa sanatate si ai grija.
andreea25
dariana spune:
chiar m-ai mai lamurit!
Daca dau inapoi cu zece zile asa imi da si mie varsta calculata de mine
Ma bucur ca bebe al tau e bine, sper sa fie si al meu la fel si bineinteles ca o sa te tin la curent, dar tinem legatura la mamici de iulie-august, ok?
pupici