Mamici de ianuarie - februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Nicole... felicitari pentru bebelina! Sa vezi tu ce bebita mare o sa ai!

Janina ne bucuram ca cel putin pe tine nu te deranjam cu discutiile despre bebei.

Gio - lasa-i vasele lui Clau.

Gata... eu am bagat papanasul papacios la nani, dupa ce s-a jelit de mama focului la baita, insa ma bucur ca a papacit mai linistit si parca nu a mai tras aer pe langa.Sper sa doarma linistit in noaptea asta si sa nu il mai doara burticuta.
Oare Mirela si Bee ce or face cu papanasii mici?
Ce sa mai zic de Tatiana si de Ioana...

Apropos Irina... sa nu mai vb de cacut si de colici... mai am un subiect ... curatatul nasului. Micutul meu fornaie si tot timpul ii bag ba ser, ba apa de mare si mi-e o mila de el de nu mai pot. Pompitele nu sunt bune decat daca curg mucutii. Tu ce ai probleme la acest capitol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele am aparut si eu,m-am pus pe la 8 in pat putin si m-am trezit acum buiguita de cap...Nici n-am dormit,mai mult am motait. Daca am stat pe partea dreapta jumatate de ora m-am trezit cu mana si piciorul respective amortite.Pe partea stanga ma doare soldul de cat am stat,plus ca parca si stomacul...Pe spate nici nu indraznesc sa stau mai mult de trei minute ca mi-e rau...
Tot pe scaun e mai bine dar mi-e un soooomn ca aici a plouat
Acum merg sa fac ceva rapid in bucatarie si cred ca ma culc mai devreme azi! Probabil de la BOMBO si MARAKI or fi vesti la noapte sau dimineata...
TEOLINDA si IRINA chiar ne prinde bine sa discutati problemele astea,macar invatam cate ceva! Asa ca dati-i bataie!
NICO ti-am zis eu ca o sa fie ok! Mai un pic si iti facem galerie!!!
Hai ca mai intru pana ma culc...Pa!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

si eu sunt din nou pe aici!!
Imi prind urechile incerc sa instalez noua imprimanta care sta de mai bine de 2 saptamani nedespachetata!
Nicoleta, nu te stresa las ca vezi cum o sa creasca. si a mea fetita s-a nascut la 34 sapt, luni la control avea 2 kg iar sambata cand s-a nascut 2.165 deci aprope 200 gr intr-o sapt. N-a avut probleme cu respiratia si dupa 10 zile eram acasa!
Anca sa-ti traiasca KARINA, sa creasca mare si sanatoasa si cuminte , tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic!!!!

Mira 32+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Liliana, Clau doarme de ceva timp. Pot sa-l pun orice sa faca, numai sa spele vase nu. Uraste foarte tare lucrul asta.
Monica imi pare rau ca nu te simti bine. Poate sunt ceva semne ca vine Diana...
Cred ca o tai si eu la .

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anca- FELICITARI pt KARINA, SA FIE SANATOASA, MINCACIOASA SI DESTEAPTA!
REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!

WOW ca ati inceput seriso cu nasterile, sper sa nu ma apuce si pe mien zilele astea, la cate am de facut, ca am venit iara d ela doctro si cumparaturi al 2.20, a trebuit sa sterg cuptorul care se curatzase 90% singur, are un program, intinde rufele, masina full, si baga vasele la spalat, am sunat pe Tata ca e ziua lui si am ciugulit niset piftei si acuam bag o cescutza mcia d eacfea cu lapet si apa, si unsuc de pruen, ca sa am energei sa calc este vreo 2 ore, ca am zis ca ma potolesc, ca sa nu am taxeze EMMA.

Vestile dela medic sunt bune, a mai crescut burtica cu 1cm si greutatea mea cu 400gr iar bebe in saptaminiel astea zic eemdicul ca ar trebui sa ia intre 150-220 gr, camedie, cat pun p ei exact nu se stie, oricum cica e cu capul in jos, deci dupa 8 ianuarie o astept

JG -salutare si bravo pt computer!
Moni- deci ai mincat, ce faci acuma?
Ursulina unde este?
Merg sa mai citesc din urma si revin!

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Revenim si noi dupa o pauza lungaaaaaaaaa... de azi avem internet acasa. Ura!
Nu am mai intrat de foarte mult timp si sunt uimita de cati bebelusi avem deja. FELICITARI mamicilor care isi tin strumfii in brate.
Probabil ca la ora asta nu mai e nimeni pe aici, dar eu sunt asa incantata ca pot sa intru pe forum incat nu ma pot abtine sa nu scriu si eu cate ceva. Trebuie sa ma apuc sa citesc din urma ca sunt tare curioasa sa va mai merge si cum e cu ultimele saptamani de sarcina.
Noi suntem bine, am tot crescut in ultima vreme. La 35 de saptamani aveam 2800 ... ceea ce nu e rau de loc. Nu stiu la cat o sa ajungem la 40 de saptamani. Cred ca bocanila creste de la apa ... ca de mancat nu mananc decat putin.
Tot urmaresc miscarile din burtica pentru ca avem lichid putin si ma panichez cand nu il simt cateva ore.
Mai am multe sa va zic dar mai povestim maine ca acum am de citit din urma.
noapte buna!
Angi 35+

Mergi la inceput

Burtici, am uitat sa va recomand un film "Beton"- f. fain cu Pierce Brosnan-preferatul meu nr 1 la barbatzi si Julianne Moore, superbi amindoi, ii spune' Laws of attractions".Merita inchiriat, e din 2004.

Moni- eu nu am numarul lui Bombo din pacate, deci poate Diana sau Florinini sa il aiba! A si vroaim sa iti zic ca daca nasc pe 3 ianaurie, cum zice in bioritmul de la tine, sora mea de suflet esti mare si in preziceri, ca merg la control si mai bine ma rezolva doctorul atunci direct, nu
Canda- salutare, ne bucuram de vesti!
Ana- tu pe unde umbli si Andiaro- ati terminat cumparaturileEu te inteleg perfect ca si azi am mai luat cate ceva, si multe pt la anul de craciundaca aveau 75% reducere, de..
Irina- te-ai ospatat si ce face Mario?

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Ank,sa-ti traiasca bebelina si sa fiti sanatoase!!!
Maraki si Bombonicaa,nastere usoara...
RALU...ce faci? sper ca nu ai ramas la maternitate...

Mai avem si noi un pic..pe 3 ian. avem programata cezariana..asta daca mai rezista bubulina la "caldurica"..numai noaptea se agita in rest e destul de cuminte
Asteptarea asta e cea mai grea..te uiti pe calendar si vezi cum trec zilele...mai e asa de putin...deja am vise ciudate

Va pupik pe toate
Sa auzim numai vesti bune!!!

38+ BIANCA

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Canda bine ai revenit!
Giova sotul tau e ca mine... orice numai sa nu spal vasele (noroc ca ma intelege sotul) dar de cateva zile - nasool, i s-a rupt clanta in palma si si-a facut o buba foarte nasoala, asa ca trebuie sa le spal eu!
Monica ce mai zici?

J 34+

Mergi la inceput

Ancutza- nastere usoara, laptic mult si nu et mai gandi prea mult ca mai ai f. putin si o sa iti tii printesa in bratze, ce frumos!
JG- si eu m-am cam lenevit la vase, bag masina la greu, al 2 zile le spala
Diana- cum mai esti cu maselele?Sper ca te simtzi mai bine
Moni- ce faci te uitzi la serial?
Ce o fi cu Maraki- sper ca a nascut deja si ca ea si Angelo sunt bine!

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput