Mamici de ianuarie - februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELOR unde plecati ca mai o avem si pe JASMINE deja! N-ati apucat sa vedeti ...!?!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

FELICITARI BOMBONICAAA !!!
REFACERE RAPIDA!

Inca o fetita!! Ce zi palpitanta!
Sa auzim si de Maraki ce a facut... si pot sa dorm linistita!

Mai de Toanca mai stie cineva ceva??

J 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

FELICITARI BOMBONICA SA CREASCA MARE JASMINE,SA FIE SANATOASA SI MINCACIOASA!REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
BRAVO Fetitzele, eu sper ca a aparut si Angelo, dar ii e greu Monicai sa dea mesaj, stiu ca sunt tare strictzi in spital cu telefoanele si e normal !

Moni
- scuze nu am plecat dar m-a sunat nasa si a trebuit sa aduc rufele sa le pregatesc de calcat, dar mai stau cam 45 de min pina ma apuc.Vroiam sa mai ma duc pe jos pina la un magazin sa returnez ceva, dar cred ca amin pe maine, ma simt cam obosita ca am dormit si prost.
Tu ce ai mai mincat, ce ai mai facut?

JG- da, stiu c anu prea suntmasini de spalat pe acolo dar sutn convinsa ca o sa apara curand!Somn usor dc ai plecat si tu!
Giova- la fel si vise placute!
Mirela- La multi ani pt bebe Daniel pt 1 saptamina si cat mai mutet sanatoase si fara probleme. Umidificator tiai luat stiu ca e f. bine sa ia inc asa si pt voi si mai ales pt bebe, ajuat si avsul cu aap dar cam putin, din informatziiel mele. Am luat si noi unul pt toata casa ca cel vechi se stricase, sper sa se invredniceasca Dargos sa il monteze la inceputul lui Ianaurie, are cateva chestii de terminat prin casa,noroc ca sunt in basemnt, timp sa fie -asta e, le face cand poate.

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, burtici si mamici!
Mama, cate evenimente azi!
Ank si Bombonica, felicitari pentru printese si voua refacere rapida!
Bombo, bravo pentru plimbarea dupa 3 ore, esti adevarata.

Eu am ajuns in sfarsit acasa dupa o seara furtunoasa.
Am fost la maternitate sa facem test nonstres(cred ca e aceeasi monitorizare pe care o face Nico) la bebe si a iesit super ok. doar ca i-am spus medicului de picioarele mele care se umfla tot mai tare si ma furnica si m-a dus la asistenta sa imi ia tensiunea...13.5 cu 8. imi zce asistenta ca e la limita si sa nu mai mananc deloc sarat si plec si eu acasa. Dupa o ora ma trezesc cu telefon de la medic, ii spusese asistenta ce tensiune am...si asa ca trebuie sa merg maine dimineata din nou la spital sa imi mai ia o data si sa imi dea tratament..a zis ca e nasol ca e cresterea asa brusca. Pana dimineata mi-a recomandat pastile pe care la unica farmaice deschisa nu le-am gasit..norocul meu ca avea sotul Deei acasa.
La spital m-am intalnit si cu Deea care e suparata ca o tine acolo..maine mai face niste analize de urina si daca nu ies bine o sa stea in spital pana naste..eu sper din tot sufletul sa fie bine, mai ales ca bebelina ei are deja la 34S 3500 kg.
Mai intru maine sa va spun ce am mai facut pe la spital.
Maraki, tin pumnii sa ai o nastere usoara si un flacau sanatos!Cata, ce mai zici?

Ralu 38+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Ralu-ce faci, cum suntetzi si tu si bebe?
Asa ma gandeam si eu ca de ziau tatalui meu s-au petrecut multe evenimente.
Maine e ziua fratelui meu, alt capricorn si parca pe 30 nu as vrea sa nasc ca sa stau pe 31 in spital si sa fie totzi ai mei al sfarsit de an, asa ca am vorbit cu Emma un pic sa stea acolo pina in 2006si ea e fetitz acuminte ca intotdeauna si asculta
Plus ca eu o astept pe Moni- doar suntem surori si copiii treb sa fie la maxim 1 zi diferentza- nu-i asa surioara?

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Denisa, la multi multi ani tatalui tau!
Fetelor, cred ca azi a fost ceva in aer totusi...cand am ajuns la maternitate la 19:00 erau cel putin 5 burtici care se internau pentru nastere.

Ralu 38+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

DENISA pai atunci macar sa fie dupa 8 ian.sa se intoarca si medicul meu! Vezi ce faci pe 3 ian. ..leaga-te de pat sa nu sara dopul

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Ralu- multumesc si bafta maine la spital.
Transmite-i si Deei numai bine si sanatate!
Moni- pai o sa stau cuminte pe 3 sa nu sara dopul, ca sa nastem dupa 8 Ian, mai ales ca si mama vine pe 12 si ar fi bine sa iasa Emma aproape de data respectiva, nuTu esti programata pe 11 la cezariana,asa-i?

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Daca apuc...da! Ai primit PM-ul?

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Moni-vb cu Bombo la telefon!