Bebelusi de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
hristina spune:
Mamini, bine ai revenit cu vesti despre voi.Am vrut sa te intreb de mult timp, pe care crac esti campulungeanca? Mai aveti legaturi cu zona asta pentru ca ar fi frumos sa ne cunoastem vreodata. Desi, nici Pitestiul nu e la capat de lume. Sofiei!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MONAI spune:
Am uitat sa va zic ca nu e o reteta originala asta pe care am incercat-o eu. Am citit foarte mult pe tema problemelor din timpul somnului si nu am facut decat sa adaptez la situatia mea diversele metode.
De exemplu in unele articole scrie sa-i lasi sa planga 3 min, apoi sa cresti intervalul la 5 min, 10 min s.a.m.d. pana sa mergi sa-i potolesti. Eu nu am avut inima asta, nu cred ca a plans mai mult de 2 minute fara sa-i dau tzitzi iar.
Sau in altele spune sa nu-i mai dai deloc sanul dupa ce-i cad pleoapele prima data, sa incerci sa linistesti copilul prin alte metode : mangaieri, cantecele, eventual gasit un obiect care sa-i linisteasca - o paturica sau o batista.
Poate de-asta a si durat atat in cazul nostru.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
anis spune:
Am pus si eu cateva POZE ! Vizionare placuta!!!
POZE CRACIUN
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Da Anis, un CANIN!
Initial am zis c-o fi vreo frimitura de lapte....stii cum mai dau ei "branzica" afara....care i-a ramas pe gingie......da' de unde! e tare....zgarie la unghie, deci....e dintishor!!
Am fost foarte surprinsa ca nu ma asteptam sa-i dea caninii direct...stiu ca astia dau ultimii...inainte de masele....dar ma rog....ea sa fie sanatoasa!
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
MONAI spune:
Anis, deci tu tot speri ca vei pleca la schi fara fata? Si noi am inceput sa ne facem planuri pentru luna februarie, dar o vom lua cu noi si probabil si pe bunici ca sa putem sa fim si noi linistiti.
Ma retrag la culcus acum, am primit de la Mos "Memoriile" lui Farah Pahlavi, sotia ultimulu sah iranian, o carte captivanta pe care v-o recomand cu caldura.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi
Irda spune:
Ma plangeam eu acum vreo saptamana si ceva ca e maraita si nu mananca cum trebuie....nici nu stiam cata dreptate aveam sa pun pe seama dintilor maraiala aia!!
Eu cautam insa unde nu trebuia, adica la gingiuta de jos!
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
anis spune:
Irda FELICITARI !!!Dupa cum bine vezi nu e nici o regula cu dintisorii...si mi s-a spus ca e normal..ori ca ies caninii primii,ori sus in loc de jos...cica e normal.
Monai, eu asa sper sa pot pleca la ski la sf de ianuarie.Eu sper...dar fiindca trebuie sa plec din tara, nu stiu exact cum va fi.O sa ma hotarasc dupa ce am sa fac proba sa stea cu mama vreo 2 zile, sa o culce ea etc..daca merge plec ,daca nu renunt, ca mie ca va urla saracutza si eu n-am cum sa ajung repede de la o distanta de 3000de km.Plus ca asta ar insemna sa o intarc definitiv, si sufleteste nu sunt pregatita deloc.
M-am gandit ca daca nu iese sa plec, prin februarie facem si noi ca voi.O luam cu noi la ski ,da in Romania.Ca in Italia ,chiar n-am cum sa o car dupa mine, e f complicat si cred ca nici vacanta n-as avea asa.
Ma duc si eu la culcare ,gata!
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Anis, m-ai intors din drum cu pozele voastre, Ingrid e mortala.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi
hristina spune:
Dragele mele, netul merge groaznic si pana nu-si revine nu stiu daca mai intru.Ma enerveaza teribil si n-are rost. Va pe toate!
hristina spune:
Anis, sa-ti traiasca minunea creata si cu ochisori albastri! E o dulce! Am constata ca e anul fetelor cu ochi albastri!sa-i mananci de drag, nu alta!
Sa va creasca mare, sa va bucurati de ea!