Bebelusi de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 15

Simonaci79 spune:
Ioana(Nique)- si Mario a avut acum o luna o per din asata in care nu pre voia sa mai pape nimic dar i-a trecut de la sine, nu stiu sa spun cum. Oricum nu o mai lasa mai mult de 2 zile fara kk. E posibil si din ac cauza sa nu pape!
Corbioana- La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Simonaci79 spune:
Tia- multumim frumos pt urari, si tie sa-ti traiasca bb! Sa fiti sanatosi si fericiti! Un an nou plin de impliniri! La multi ani!

Simonaci79 spune:
Ema- multumim mult! Si tie sa-ti traiasca puiul!
Kulta- imi pare rau ca sunt bolnaviori copilasii tai! sanatate multa tuturor!
Oana- sa-ti traiasca printesa Eva! La multe luni! Sa fie sanatoasa!

Simonaci79 spune:
Kasi- frumusica foc fetita! Cadou de la mosu'?
Oana- felicitari pt vorbareata Eva!
Va pup acum, merg sa-i dau lu' grasu meu sa pape! Nu stiu de ce azi dupa ce papase 230ml de mar cu lingurita in 10 min l-a vomitat pe tot! Cred ca papase prea repede si lacom! Tb sa pape bine acum, ca sa stea pana la baita! Va pup, mai vb si maine sau mai tarziu! Pa!

lulu75 spune:
Va multumim pt aprecieri. Si puiutii vostrii au crescut si sunt tare draguti. Doamne cum mai trece vremea... Parca ieri eram emotionate de nasterea fiecareia dintre noi.
In seara asta vreau sa ii dau si eu lui Andrei cereale. A papat pana acum mar ras, iaurtel si cred ca ar manca orice i-as da.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei

lulu75 spune:
Kulta felicitari pt casa. Venim toate la inaugurare cu bebelusi cu tot.
Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in ea.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei

Oana C spune:
O fi ziua ei azi, dar cred ca o bat!!! De dimineata la 7:30am, cind s-a trezit, a dormit doar 25 min
, iar acum e 12:30. Si tipa si maraie non-stop!!! Nici nu stiu ce sa-i mai fac
. Am inceput sa tremur de nervi si imi vine sa urlu!!!
De ieri a inceput sa stranute putin si sa ii curga nasul, i-am dat Tylenol si PediaCare, dar de ce naiba este mai activa si nervoasa??? Ca medicamentele pt adulti te fac somnoros toata ziua. Eva e ca si cum ar lua-o la fuga, asa de agitata este!!! Ce prostii pun aia in medicamentele pt copii? De ce nu doarme? Ca ma dispera!!!
Nu m-am mai simtit asa in f mult timp si sper sa se opreasca panarama asta tot azi, ca daca nu miine merg la nebuni!!!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Oana C spune:
Si intr-o ora trebuie s-o iau si la terapie; sa vezi si acolo panarama daca nu apuca sa doarma pina atunci
Poze cu Eva

Oana C spune:
Abia o pusesem in patut chiar inainte de a scrie mesajele precedente si acum am fost sa vad ce face. A adormit si vad ca nici nu misca un deget; cred si eu, la cit de obosita este; cred ca i s-a taiat filmul in citeva secunde dupa ce am lasat-o in patut
Poze cu Eva

Oana C spune:
Asa cum spunea si Adriana, aici au cacao si ciocolata si alte panaramuri speciale pt copilasi; si daca le au deja, ma gindesc ca nu sint contraindicate.
Eu, oricum, o sa ii dau cite putin, cite putin, pt ca vad ca se dezvolta f repede, asa ca nu o sa-i introduc "specialitatile" pina mai tirziu.
Adriana, tu nu-i mai dai formula? Eu cred ca o sa-i dau formula, pe linga mincare, pina la 1 an, pt ca are vitaminele necesare (si fier, care e f important acum).
Si cred ca de azi nu o sa-i mai dau ssan, pt ca vad ca nici nu prea interesata de asa ceva si daca a inceput sa raceasca in fiecare luna, unde-i imunitatea aia?
Cind am inceput sa ii dau sa suga ma rugam sa ajunga macar pina la 6 saptamini, apoi pina la 2,5 luni, apoi 3,4 luni ... apoi nu m-a mai interesat daca ajunge mai mult sau nu; dar vad ca am dus-o pina la 6 luni.
Azi-noapte a fost prima in care am dormit fara sutien, doar cu tricou, de cind am nascut-o Ce bine a fost
Poze cu Eva