Bebelusi de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 10

brianamica spune:
[size=4][/size=4]Oana C, Simonaci, Irda multumesc mult de incurajari. M-am mai linistit acum, si o sa incerc sa o pun zilnic pe burtica, atat cat poate ea.
Brianamica

emaaimee spune:
acusor-pana la alt capitol am trecut-o eu pe BB23 si noile dimensiuni ale lui Andrei al Ioanei.Intrebai de dermatita odata:are Teo dermatita sau nu?Nu am stiut sa iti spun daca e dermatita ca nici Oanei cand i-a aparut nu am stiut ce e,dr a dignosticat-o.Poate ne e decat o iritatie la voi.

Iaca poze

emaaimee spune:
Lulu75-cica un bb de 6 luni e capabil din p de v fizic sa doarma toata noaptea.Dar dupa cum vezi,mai ales cei care sunt alaptati nu dorm toata noaptea.Nu traim intr-o lume idealaBb care papa formula dorm tun pana dimineata mai degraba.In primul rand din cauza ca formula satura mai bine,se digera mai greu,iar laptele matern se digera mai repede.
MONAI-si eu am respectat programul ei pana acum,de aceea ma mir ce are.Si are si ea 3 reprize de somn zilnic.
Irda-frumo fata si bravos ca creste bine.Spor la cumparaturi.Si Oana mea turuie tot timpul.Si rade si vorbeste cu toata lumea.

Iaca poze

emaaimee spune:
quote:
Originally posted by KULTA
Buna dimineata.
Va multumim mult pentru incurajari si sustinere. Noi ieri AM SEMNAT ACTELE PENTRU APARTAMENT, DECI SUNTEM PROPRIETARII UNUI APARTAMENT CU 5 CAMERE SI NE MUTAM LA SFIRSITUL LUI IANUARIE.
Asta a fost partea buna, partea rea este ca ambii copii au febra, tusesc si se trezesc noaptea foarte des.Suntem rupti de oboseala si eu si Dan si abia astept sa vina mama(vine luni).
Am vazut pozicile voastre de la Craciun. Aveti ingerasi asa scumpi, si intr-adevar avem bebelusi frumosi si bucalati.
Emaaimee, ma bucur mult ca ai rezolvat-o cu somnicul. Noi ne trezim tot asa des pentru titici si alint insa mi se rupe sufletul sa-l las sa plinga.
Sanatate ca e mai buna decit toate.
Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Felicitari pt apt.Si noi speram,dar nu se poate asa repede.
Pai nu s-a rezolvat cu somnul,dupa o noapte nu pot sa sper inca.

Iaca poze

emaaimee spune:
-nu am reusit sa gasesc activity centre,ascunde-l si tu cum am facut eu cu scaunul
Ioana-eu am zis de sharpei.Cred ca mai mult imi place mie scaunul decat fetei
Irda-90 de euro a costat.Am vazut pe site-uri romanesti ceva asemantor mult mai scump.

Iaca poze

emaaimee spune:
quote:
Originally posted by brianamica
[size=4][/size=4]Oana C, Simonaci, Irda multumesc mult de incurajari. M-am mai linistit acum, si o sa incerc sa o pun zilnic pe burtica, atat cat poate ea.
Brianamica
Tot cu nervi statea si Oana pe burtica,dar incet-incet,mai cu o jucarie am dus-o de nas si acum una-doua se intoarce.O gasesc perpendiculara cu patul,odata era cu capul de gratii,pe post de loc de dat cu capul

Iaca poze

Irda spune:
Super si scaunul si pretul, emaaimee! sa-l stapaneasca sanatoasa!
Intr-adevar la noi parca s-a rasturnat carutza cu proshti....preturi maaaari (mai mari ca in UE) si calitate iok....ca de suntem in Eastern Europe!! Asa-mi vine sa kilaresc pe cineva pentru asta....
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria

brianamica spune:
emaaimee, sa stii ca am uitat foarte multe de la prima fetita (care acum are 7 ani...). Uneori ma surprind si pe mine ca nu stiu anumite lucruri prin care deja am trecut. Sincer va spun, asta e o perioada minunata in care ne bucuram de zambetele pruncilor nostri, insa din pacate uitam multe..... Sau poate am uitat doar eu .... roza mai devreme la unii
!!!!
.
Brianamica, mamica de 2 fete cucuiete,

Tia spune:
Buna ziua mamici cu bebici Vreau sa va urez un an nou minunat, plin de bucurii, sa vi se implineasca toate visele
Noi suntem umflatzel, la 5 luni aveam 6 kg 700 si 65.5 cm. De cand am trecut pe lapte cu orez seara, dormim tun toata noaptea si am inceput sa ne "implinim" <poze noi> Facem vocalize, balim toate hainutzele, roadem tot ce prindem, intindem manutza si ducem la gura tot ce ne iese in cale, stam pe burtica cu poponeatza in sus si ne facem vant ca altfel nu stim sa inaintam, dar cel mai mult ne place sa ne tina tati de subtiori sa ne facem ca mergem
Pupici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

MONAI spune:
Kulta, felicitari pentru noua proprietate.
, super e playgim-ul, ma tenteaza si pe mine
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi