Vreau sa sriu un document in Word cu diacritice si nu sriu cum.Am download-at de pe net un program,l-am instalat,dar in scim nu stiu cum sa fac sa scriu cu diacritice.
Ma poate ajuta cineva?
baga pe google dupa rotast, instaleaza-l si foloseste-l...e simplu, si iti da acolo tabelul cu diacritice...
se poate in word si altfel, folosind Insert/Symbol si alegi de acolo ce-ti trebuie, dar e mai greoi asa...
bafta!
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
Iti multumesc mult,dar nu pot sa download-ez deloc rotast de pe net.Mi-l poate trimite cineva?
dar ti-ai setat din control panel limba romana????
vezi ca in control panel, la languages, details ai l. engleza. mai adouga si RO si da save.
sper ca m-am facut inteleasa.
Sarbatori fericite
pozici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032&whichpage=1" target="_blank">copii capricorn
Am setat din Control Panel -Regional and Language options-Romana,dar tot nu am taste rapide de diacritice.Exista in word,dar la Insert si e destul de greu sa scriu asa.
i-ati putin timp si intra la Insert/Symbol si alegeti fiecare simbol dorit. Ai optiunea acolo sa le pui Shortcut la fiecare.
De ex.
pentru sh pune alt + s
pentru ã pune alt + a
etc.
Dupa ce le-ai setat o sa-ti vina mai ushor sa tastezi ... fara sa mai trebuiasca sa alegi din Insert de fiecare data.
quote:
Originally posted by Mirona
i-ati putin timp si intra la Insert/Symbol si alegeti fiecare simbol dorit. Ai optiunea acolo sa le pui Shortcut la fiecare.
De ex.
pentru sh pune alt + s
pentru ã pune alt + a
etc.
Dupa ce le-ai setat o sa-ti vina mai ushor sa tastezi ... fara sa mai trebuiasca sa alegi din Insert de fiecare data.