Mamici de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA alea par mai mari de 7 cm,dar probabil nu te poti orienta dupa poze
URSULINA cum stai cu alergia?
DEEA stai cuminte acolo daca trebuie!Ne auzim totusi peste doua zile ,sper!
Eu plec la culcare ca in ultima vreme, vad ca m-a lasat si memoria balta De la prea multa conta si prea putin somn
Va pup pe toate!
Noapte buna!
Si pentru BOMBONICA pe maine

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hehe, stau sa ma gandesc oare cat de mare se face daca ajung la 40? Daca e mai mare cu o luna.. si ia in greutate sa zicem 200g pe sapta ... ajunge pe la 4500 Nu cred ca imi doresc sa ajung la termen

, Deea 34+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni tot asa...dar ma tratez.

poze
Ursoaica 39

Mergi la inceput

Eu nu o sa apuc sa o felicit pe Bombo "in direct" asa ca incep de pe acum

Bombonico, felicitari!!!!!!!!
Refacere rapida, laptic mult si bebic cel mai cel

, Deea 34+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Noapte buna Moni!
Cred ca plec si eu.

poze
Ursoaica 39

Mergi la inceput

Fetelor, cu asta am incheiat seara de azi, ca mi s-a uscat manichiura . Ma duc si eu la patuc. Va pup, noapte buna si somn usor.

, Deea 34+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Apar si eu pe fuga.
Cu cititul nu sunt in urma, reusesc sa va citesc inainte de culcare, dar mai greu e cu scrisul...
Noi am petrecut un Craciun frumos si linistit. Nu ne-a lipsit nimic, ce insensibila am devenit dupa atatia ani de strainataturi. Am avut piftie, sarmalute, cozonaci, colinde, un brad superb si multa...iubire.
Doar niste dureri de masele, doua la numar, au reusit sa imi strice ziua de azi si sa ma duc invartindu-ma la urgente. Urgenta care de fapt nu erau urgente si te bagau printre programari. Am stat de la 10 dimineata pana la 14.45 cand am renuntat ca aveam programare la ginecolog la 15.15. Am plecat cu ochii in lacrimi de durere si nimanui nu i-a fost mila de o gravidutza. Mi-am facut programare pe 19 ianuaie, dar ce sa fac cu ea, daca eu mor de durere si am ajuns sa mananc doar in dintii din fata si atat cat sa nu mor de foame. Maine, iar ma infiintez la urgente si am zis ca nu plec de acolo pana nu ma rezolva cineva.
La ginecolog a fost bine, doar ca mi-au dat niste hartii de semnat, legate de optiunea de a naste vaginal dupa cezariana. Erau expuse acolo toate riscurile si mi-a fost frica sa o mai semnez, i-am zis doctorului ca nu stiu ce mai vreau, sa ma mai lase doua saptamani sa ma gandesc.
Denisa, Giova, v-am vazut pozele. Frumos ati pregatit camerele pentru bebelusi. Parca sunt din reviste.
Deea, tinem pumnii sa fie bine la doctor si sa te intorci acasa dupa doua zile.
Bombonica, tin pumnii sa se termine totul cu bine. Sa ai parte de un bebe sanatos si tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic.
Bee, ti-am vazut printesa. E asa frumoasa. Multi pupicei virtuali de la noi.
Si pupici la toate burticutzele.
Sa aveti o noapte linistita.

33+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Lacramioara, ai nascut? Ai scris ca pe 26 mergi la spital si e posibil sa ramai acolo pentru cezariana...

33+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Feteleeeee

Faceti si pt. mine galerie astazi La 4.20 am pierdut dopul!!! Am simtit cum ma loveste bebelinul rau de tot jos ( la fel ca Irina ) si in acelasi timp durere de mijloc si ceva sa curga putin.Am stat, m-am gandit ca poate e scurgere ceva, dupa vreo 10 minute iar am simtit ca imi curge ceva, de data asta mult....m-am dus la toaleta si eram plina de dop, avea culoarea roz iar in wc am vazut si o bucata de cheag mare de sange...intre timp imi curgea ceva gelatinos...vad ca am dureri surde deja pe jos pe la ovare, am bagat repede doua perechi de pantaloni ai lui Robert la masina, sper sa nu ma apuce rau de tot intr-o ora pana plec la spital.Ar mai fi ramas niste camasi pt. restaurant dar o pun pe socrosenie sa le spele, Robert vine astazi, sa vedem cine il aduce de la aeroport....va trimit sms, nu va las asa Cred ca nasc inaintea lui Bombonica
va pup pe toate, aveti grija de voi si pana vin din spital sper sa mai gasesc niste bebelaci nascuti

36+5 zile

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Maraki Doamne ajuta sa scapi cu bine si sa nasti usor. Mama da ce surpriza... eu tocmai am intrat sa vad ce mai faceti si sa o incurajez pe Bombo si uite cine naste...Sa fie bine si sa fie Angelo sanatos iar tu sa treci cu bine peste dureri. Sa ai laptic sa dai papa lui ala mic.

size=3][b[lue]Vine Angelo[/blue][/b][/size=3]

Florinini si bebe David 37+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput