Mamici de ianuarie-februarie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
marchplayer spune:
WAWwwwwwwww Fetelor ce faceti azi? Nu-i luna plina!! V-a zis cumva Monica bioritmul pe ziua de azi si era potrivit pentru nastere?
Eu intrasem cu gandul sa-i urez bafta Bombonicai care nu cred ca s-a trezit inca sa plece la spital si alte doua fete sunt deja in camera de travaliu!
BOMBONICA CURAJ MULT SI BAFTA, SA NE ADUCI O FETITA FRUMOASA SI SANATOASA! ASTEPTAM VESTI!
Maraki tie plimbarea de ieri ti-a pus capac, bine ca ti-ai cumparat camasa de "baba", iti ziceam eu ieri ca poate ne faci o surpriza si n-ai crezut....
MARAKI ITI UREZ O NASTERE USOARA SI UN ANGELO SANATOS SI MANCACIOS!
ANKA, NASTERE USOARA, SA DEA DUMNEZEU SA-TI TII CAT MAI CURAND PRINTESA IN BRATE. SA FITI SANATOASE
LA TOATE VA UREZ REFACERE RAPIDA!!!
DANIELA 34 FIX
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Cata si tu? De ce nu-l suni pe dr.T, tu care-l sunai si daca te durea un fir de par acum cand pierzi dopul il lasi in pace? Ce faci daca ti se rupe si apa mai ales ca vrei sa faci cezariana? Eu zic sa-l suni!
Saracul Robert, si el care venea din Romania cu sorici si amandine...plus lte bunuri pentru mami, acum tebuie sa le duca la spital! Va dati seama ce o fi pe el acum daca i-or fi dat si lui mesaj?
Ce Giova vrei sa nasti si tu?
Buna dimineata tuturor fetelor...cu atatea evenimente am si uitat sa salut.
daniela 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
GIOVA la mine mesajul incepea cu "MONI SUNT LA SPITAL,PIERD APA ..." ...deci ??? Si eu m-am gandit ca-i ea ...dar contabila fixista din mine
mai bine a verificat...sa nu dau vreun anunt fals pe aici
Si eu nu citisem pe forum ca dormeam...
DANIELA te-ai trezit si tu?
Si apropo de scurgerile alea normale ... mi se pare mie, sau tot mai lichide sunt pe zi ce trece... chiar daca la mine e galbui nu transparent 
MONI 38+
si
DIANA

nicoleta raducu spune:
'Neatza,March...
Felicitari pentru 34 fix....
Gio..ce iei de la magazin????
Cata..saru'mina de informatii...Maica-mea si-a adus aminte..ca si eu
am avut asa ceva..cind eram mica..Faza e ca nu m-a deranjat..never...
Si nici nu schiopataez..sau alte faze..
Nicole
32 fix
nicoleta raducu spune:
Ursulica..tu unde esti..???
Ca la ora asta..erai pe baricade de regula...
Nicole
32 fix
monica70 spune:
NICO bravos !!! Deci ai ajuns la 32 fix! Ai vazut? Sa vezi ce fetita cuminte o sa ai! Da-i inainte cu placintele
sa se faca mai dolofana cat mai sta la caldurica!!!
MONI 38+
si
DIANA

nicoleta raducu spune:
Da,Moni..
..
Nici mie nu-mi vine a crede...Deseara mergem la eco..Ca de acum voi face saptaminal...
Sa nu intrevina ceva..asa este recomandarea...
Oricum..de la faza cu tipa aia care a pierdut sarcina la 30 si de sapt...sunt tot speriata...
Dar cu credinta ca noi suntem luptatoare...
Macar 2 kile si.. sa facem...
Acum cred ca are 1,800-2 kg...
Oricum..si burtica mea s-a marit...
De la zi la zi..pe bune...
Inca nici o veste de la burticutele care nasc????
Nicole
32 fix
utocatalina spune:
Nico vezi ca nici pe mine nu m-a deranjat niciodata displazia, dar daca ai avut...musai cezariana, ca decit luxatie de sold si proteze, mai bine cezariana!Cine iti face eco diseara la Elias?
Daniela stai sa mai vedem, ca vad ca eu elimin cite putin dop la 2 zile...dar pina la dopul cu singe sau ruperea apei, mai e...am eu un felling ca asa o tin toata sapt. si ca Bia mea asteapta ian!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

nicoleta raducu spune:
Cata...merg la Iosup..lA CENTRUL MEDICAL UNIREA....deseara...
Auzi..si dr. ala ..te-a ciocanit..ti-a facut ceva?
Sau povestile tale????
Nicole
32 fix
Giova spune:
Nico de la magazin am luat paine smantana. Am mers si pana in piata de am luat fasole boabe si mandarine.
Vreau sa fac o iahnie de fasole.
Moni, important e ca avem vesti de la ea. Eu i-am scris un sms, sper sa-l fi primit.
Asteptam vesti de la cele 3 viitoare- foarte apropiate mamici.
Fug la buc. sa pun mancarica la foc.
gio
si bb Marco 37+