Miresele anului 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cri.
beeeeiiii, terminati cu icrele alea cu ceapa, ca mor acilea la servici!!!!
Io dupa scarbici ma duc cu puiu' la cumparaturi... si-mi iau 15 cutii de icre cu ceapa, na ! sa ma satur !!!
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Rexanne spune:
Kreliuta, eu am piftii (putin cam nesarate da' fffffoarte bune)si mai am si icrisoare de crap in frigider!!!!Si nu am luat la scarbici nimica si mananc acia ca oropsita o felie de cozonac...
ralu_trancu spune:
alea de cumparat nu sunt asa bune ca alea facute in casa.
de dimineata am mancat icre pe saratele cu chimen.
Bunnn
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
am mancat cu ceapa si nu a comentat nimeni
Stiam ca o sa le placa!
Ti-am zis ca doar vinetele si icrele adevarate sunt facute cu ceapa.
Ieri si noi muream de pofta pe aici!
Si ia spune-ne cum v-ati distrat si chefuit???
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
Si nu am luat la scarbici nimica si mananc acia ca oropsita o felie de cozonac...
Si io un croissant d-ala cu ciucalata... si mi-e foame ! de mancare gatita, nu de prostii d-astea... da' cica face socrita o ciorbita... ca numai uscaturi am bagat zilele astea... si eu dc nu sorb o ciorba parca nu mi-e bine...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ooana spune:
quote:
Originally posted by dyadyaquote:
Originally posted by ooana
...asa...ia zi cu inelul...din ce club faci parte??? Din "Clubul fetelor cu inel" sau din "Clubul fetelor fara inel" ???
oooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaa, ia zi, te mananca?...
Mai eu glumesc...si imi permit...ca AM INEL!!!!!
Doar v-am zis fetelor...rabdare...ca pana la urma apar toate inelele, sunt convinsa!
Wedding Day
ooana spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by cri.
beeeeiiii, terminati cu icrele alea cu ceapa, ca mor acilea la servici!!!!
hihihi...si io am icre la frigero' si tot cu ceapa ieeee....ie ie ie .....
Hm...da' n-am piftie.....care va oferiti? ca io primesc, sa stiti
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Eu...am piftie...da tu ma primesti la tine la munte, ca uite acu' inchid "pravalia" la servici si vin la tine!
Cum ne mutam va arat si bradutul meu!
Wedding Day
Giova spune:
Neatza!!!
Mi-am auzit numele si am intrat si eu. Si eu am in priza.
Se vede ca au fost atatea sarbatori, ca toate ne-am apucat de rufe.
Bun venit pe noii miresici!!!
Cri stai linistita ca nu mi-e pofta de icre. Nu-mi plac.
Cat despre vinete, as manca non-stop si numai cu ceapa. Am facut de Craciun, mai fac si de Rev., poate ma voi satura, ca pe urma vine si daca alaptez adio vinete si alte bunataturi.
Ralu cum a fost aseara cheful?
Krelia, scuze dar am vazut mess. tarziu aseara. M-a scos sotiorul la un restaurant sa mai ies din butoiul cu depresie.
toate printesele!!!
La mine la mamici azi vin 3 !!!
Stam toate cu sufletul la gura.
Fug sa fac ceva papica.
gio si bb Marco 37+
ralu_trancu spune:
cum sa fie.
a inceput bine.
au venit primii musafiri si eu inca mai spalam la paharele de vin, care se folosesc mai rar si atunci le spalam preventiv. eram nearanjata, in trening si cu o clama in vf capului. in camera era in curs de impachetare un cadou. Stefan tocmai ma sunase ca el intarzie ca vine odata cu seful lui acasa. Ii lasasem lui mici amanunte de facut - cum ar fi SA ASPIRE. Deci a ramas neaspirat. Cand au sunat primii musafiri lka interfon l-am sunat si i-am zis ca il astept acasa in 5 minute. ca altfel il ia mama dracului.
a venit in 10 minute. cu sef cu tot. intre timp spalasem paharele, impachetasem cadoul si ma schimbasem.
restul.... s-a mancat 75% din mancare , ceea ce e bine. Nu a mai venit un cuplu , ceea ce e rau. s-a baut toata sangria - 2 sticle, toata berea , jumate din whisky. tortul n-a fost extraordinar ca gust, dar a fost aratos.
au venit la 7 si au plecat la 12. pentru ca azi lucrau toti.asa ca zic ca a iesit binisor.