Miresele anului 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Aha...SNSPA...cred ca de acolo te stiu! Unchiul meu e prof acolo si mai veneam si noi la el, la "un schimb de experienta". Liceul l-am facut in Tulcea partial si in "afara". Facultatea aici, la Cantemir. Si partial..afara. Si totusi sunt un om ..impartial
In Vatra am stat pe str. Virgil Lazarovici, dar veneam des pe la blocurile de langa barul Traffic...sau mergeam la fel de des in parcul Lia Manoliu. So..probabil ne-om fi vazut intr-una din situatiile astea.
Kreliutzaaaaaaa...nu ne spui cand e ziua ta?... Macar asa sa fii prima pe lista de cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

in timpul facultatii varul meu din Tulcea statea la mine. si... se ducea in vizita la o tipa in Vatra Luminoasa. Si el a facut Dreptul la cantemir.

eu stau la cateva blocuri distanta de Traffic.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Wow...pai sa vedem cine venea in vizita la mine....Eugen, Cosmin, Laurentiu, Victor, Adi, Bruno...cam astia sunt prietenii din Tulcea care veneau la mine in vizita. Daca iti suna cunoscut, poate gasim firu! Ca acum ma streseaza de unde te stiu!
Si...varu tau a facut handbal?

Mergi la inceput

wll pe var-miu il cheama Alexandru Stratopol. a facut liceul in Ploiesti la politie si clasa a 12 in Tulcea.
si din cate stiu eu nu a facut nici un sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Da stiu viluta aia ... in fiecare zi bagam un ochii la ei in curte... da acum nu mai poti sa vezi nimic acolo.... au pus ceva pe gard....
Ena, nu ai voie la vizite... parca ati fii intr-o institutie de aia comunista....

Oricum de acum stiu... dimineata cand plec la facultate ... si trec prin fata cladirii.... o sa-mi aduc aminte de tine

Poate ai noroc si ma vezi si prin bucatarioara mea... da' sa nu ma confunzi cu sefa, roscata si urata... si a dracu' ca si asta se vede... io-s bruneta... si cu sani... ca sefa n-are...
Da, nu am voie sa dau nr, sa sun, sa vb la tel personal, sa primesc vizite, sa intre puiu' cu masina in curte, nu am voie tocuri ca-l deranjeaza pe sefu'... persoana publica, dar retrasa... dc intelegi...
Pai Teia a pus d-alea-n gard ca sa nu se mai uite astia ca tine... da' eu din birou ii vad si-n casa...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Si, Raza, ce te mira asa ca vine SunSmile la Iasi? Ti-e ciuda ca trece si pe la noi?(

Da, ma, mi-e ciuda, uite asa ma fac...

Raza de soare

Mergi la inceput

raza.... azi te ingalbenesti?

Mergi la inceput

Off... am de lucru... m-a pus sefu sa inversez niste produse pt oferta de 2006 numai k asa are chef muschiu' lui... nu conteaza ca unele sunt diferite de altele, tb sa fie exact in ordine ! asa m-am saturat !
si faza cea mai tare: v-am spus ca-i ia sefei catei mici, de rasa...pe care-i tine prin firma... acum mai e un ciobanesc mioritic, o splendoare... dar sefu are si trofee de ursi pe jos... ca cica asta0i moda acum, ursu tb sa stea pe jos, nu pe perete... ma rog... si cutu a facut ceva urat pe un urs... si zice sefu sa sterg eu ! poftiiiiiiiiiiiiiiim ? sun dupa femeia de serv, asta a plecat mai dvrm, cum are obiceiul... si apare sefa... o intreb cu juma de gura, injurand-o in gand cu ce sterge de obicei... la care ea, las' k sterg eu, ca-i cainele meu ! bravo ei ! pai ce credea, k eu m-am oferit ? macar atat ma bucur ca nu m-a pus sa fac... ca nu stiu zau dc maine mai veneam la munca... apoi, umilinte mai suport eu, dar nici chiar asa...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Raza, n-ai decat! Nu-mi pasa!

Fetelor, in alta ordine de idei, la mine a intervenit ceva tare neplacut, de ultim moment. Prin urmare, nu stiu daca maine sau sambata mai reusesc sa ajung pe aici. De aceea, va doresc sa aveti parte de un An Nou fericit, cu multa sanatate, bucurii si numai impliniri pe toate planurile!!! La multi ani si sa ne auzim cu bine in 2006! V-am pupat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Lasa ma Razuco..ti-am promis ca-ti iau papitzoi..nu te uit!
Cat despre varul tau Ralu...spune-i ca vorbesti pe forum cu cea cu care a crescut si a dormit el cand eram mici si ...mamele noastre sunt colege si prietene!....Ce fain!
Kreliutzaaaaaaaa...cand e ziua ta??? Nu te las azi pana nu ne spui!!!

Mergi la inceput