Miresele anului 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by andreea_trend

Ah, Raza mai unde lucrezi tu ca io trec in fiecare zi prin fata vilei lui Becali.... poate iti fac o vizita

Stii pe unde e rezidenta Madrid ? sau o ditamai casoaia cu gard galben ? vis-a-vis e o cladire mare, din sticla verde...
Partea proasta e k nu am voie multe, printre care si vizite...

Da stiu viluta aia ... in fiecare zi bagam un ochii la ei in curte... da acum nu mai poti sa vezi nimic acolo.... au pus ceva pe gard....
Ena, nu ai voie la vizite... parca ati fii intr-o institutie de aia comunista....

Oricum de acum stiu... dimineata cand plec la facultate ... si trec prin fata cladirii.... o sa-mi aduc aminte de tine

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

asta, dragele mele se numeste discriminare. eu m-am nascut la 7 luni, ca altfel ieseam tot leu, dar asa sunt in gemeni, spirit de artist (pe naiba)
http://community.webshots.com/user/trenurelu

Si eu, trenurelu, deci sunt de-a ta! sau tu de-a mea!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Offff, nu mai vorbiti de caini ca iar incep sa plang!
Sa va povestesc, ca acum m-am mai linistit(oare?!). Daisy-o corcitura de ceva soricar cu nu stiu ce-un catel de talie mica, frumoasa foc, desteapta, iubareata, posesiva, harnica si as putea continua la nesfarsit.
In '95 mi-a adus-o taica-miu acasa(era un catel in miniatura). Am tinut-o la bloc mai mult de 6 luni dupa care am dus-o la tara. De ce? Catelul era imposibil de tinut la bloc. De cate ori ne intorceam de afara(unde stateam cu orele) suferea si plangea si statea numai pe balcon cu nasucul intre gratii sa mai prinda putin aer. Ne-am dat seama ca nu-i facuta pentru bloc si am dus-o la tara. A fost cel mai fericit catel din lume cand s-a vazut cu o curte intreaga la dispozitie. La tara am avut in permanenta 3 caini, dar ea a fost intotdeauna stapana tuturor! Ceilalti fiind muuullt mai voluminosi decat ea. Si-a pastrat aerele de doamna de apartament: cand mergeau ai mei la tara dormea cu ei in pat-spre disperarea bunica-mii!). Nu iesea niciodata singura din curte, dar nici nu se putea sa iesim vreunul din curte fara ca ea sa ne insoteasca-sarea gardul sau iesea pe langa noi, niciodata nu ramanea acasa. Stia tot satul de Daisy, era emblema familiei. Cand mergeau ai mei la culesul viei(ritual de familie) prima pregatita de drum era Daisy. Si statea cu ei toata ziua la vie(ii luau apa si mancare) si se intorceau toti obositi acasa seara si toata lumea se minuna de catelul care a fost la cules de vie! 9 ani i-a insotit pe ai mei la vie!
Lunea asta am fost la tara...si n-am mai gasit-o(na, ca iar am inceput sa plang)...a disparut candva in noaptea de Craciun...s-a dus sa moara undeva...singura...de ce n-a stat acasa?...n-am gasit-o nici pana in ziua de azi...am cautat in toata curtea..si pe afara...parca a intrat in pamant. S-o fi luat cineva era exclus: in primul rand ca era foarte rea cu altii, in al doilea rand ca stia tot satul ca-i a noastra, in al treilea rand ca un caine care a stat 9 ani intr-o curte s-ar intoarce in doi timpi si trei miscari. In sufletul meu o sa sper intotdeauna ca se va intoarce, dar mintea mea stie ca Daisy nu mai este...era si slabita, ne-am mai speriat de cateva ori anul asta ca ne paraseste....am plans fetelor toata ziua, si plang si acum cand va scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

am pus si eu un mini album cu Barky

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ralu..si tu geamana de-a mea! Ok..24 mai tu si 24 iulie Raza! Retinut! Io-s pe 22..deci aproape de tine! si nu m-am suparat cu faza de nunta duminica ma, ce ai? Faceam si io haz de necaz...ca ne-am trezit in februarie sa cautam...si am luat ce-am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata fetili,
Bhey Rallu si Ralu..adica ce-aveti bre cu aia de-si fac nunta duminica? HUH? Ca noi asa am gasit (ce-i drept ne-am interesat la inceputul lui februarie)..si a fost absolut perfect, am avut 320 de invitati care au plecat dimineata. Si ...discriminatoarelor!
Hai pupici la gagici!

Nici eu n-am nimic cu nuntile de duminica.
Chiar tu zici ca ai facut-o duminica pt. ca ati inceput sa va interesati la inceputul lui februarie...cand nu ati mai gasit o sambata libera.
Si eu, daca nu gaseam, probabil ca as fi facut duminica fara nici un fel de probleme.

Nuuu...eu m-am mirat ca sunt oameni care numai asta isi doresc...si nu sunt deloc putini.
Jumatate din colegii mei vroiau o nunta in stil american: cateva ore la o masa in gradina si apoi gata...plecarea.
Aaaa....si o vroiau duminica ca sa nu aiba omul tendinta sa stea mai mult decat vor gazdele.

Poate sunt eu prea obisnuita cu nutile noastre romanesti care uneori se continua si a doua zi...

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

SunSmile, si tu Gemeni, puiule??? De aia ne intelegeam noi asa bine! Pe cat???

Si, Raza, ce te mira asa ca vine SunSmile la Iasi? Ti-e ciuda ca trece si pe la noi?(De parca am fi pe alta lume, nu tot in Romania! Uite aici discriminare!!!)
Si nu va mai ingramaditi la maimutoi, ca eu sunt prima pe lista, cred ca am deja vreo 2 saptamani, nu-i asa Sun Smile???

Ma duc la munci! Sper sa reusesc sa mai intru! Pupici dulci la fete!

PS--Am vazut si eu pozele cu Alex, e scumpel foc, parca ar fi si el de plus!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Raza, parca ziceai, 48 de kg, superba, disponibila....

te referi la cum l-am cunoscut pe puiu'? pai la matrimo 98 % din msj sunt asa... msj meu n-a avut asa descriere... oricum, superba sunt... si modesta...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dya imi pare rau...si eu am pierdut un catel si te inteleg! Poate ca Daisy este bine acolo unde a ajuns, chiar daca asta nu te consoleaza!...Gandeste-te cu drag la ea si sunt convinsa ca va simti!
Frumos Barky al tau Ralu! Sa fie sanatos si sa va traiasca multi ani fericiti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Ralu..si tu geamana de-a mea! Ok..24 mai tu si 24 iulie Raza! Retinut! Io-s pe 22..deci aproape de tine! si nu m-am suparat cu faza de nunta duminica ma, ce ai? Faceam si io haz de necaz...ca ne-am trezit in februarie sa cautam...si am luat ce-am gasit!

Stai calma, ca nu m-am supy!!! Aveam si eu chef sa ma iau de cineva!!!
22 mai??? O prietena de-a mea e tot atunci...
Aoleu, trebuie sa plec!!!! Si mai am rufe de intins!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput