cum primim pe cel de al doilea copil?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, noi avem un baietel de 1 an si 6 luni si eu sunt insarcinata in 3 luni. Deci diferenta de varsta va fi de 2 ani si 1 luna. M-a bucurat enorm sarcina asta dar recunosc ca simt si o teama puternica. Teama de a nu ma descurca cu 2 copii mici ( nu ne ajuta nimeni), teama de a nu-l neglija pe primul, etc. Dar il asteptam cu multa dragoste si pe al doilea. Eduard ne-a oferit atata bucurie incat ma gandesc ca atunci cand vor fi 2 si bucuriile vor fi duble. Nu mai iau in calcul aspectul financiar desi stam destul de prost, eu in CIC si sotul bugetar. Dar Dumnezeu te intareste si iti da putere sa faci lucruri pe care nu credeai ca esti in stare sa le faci. Asa ca eu sunt optimista si fericita desi mi-e teama si mi-e greu. Si voi toate care aveti deja un pui de om cred ca ma intelegeti foarte bine.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Dorsilia ajutor cu copii nu prea am de la parinti, nu au timp si cand au nu prea vor; mai este soacra-mea care nu sta in Timisoara si mai vine pe la noi, dar de mare ajutor nu prea beneficiez nici din partea ei, probabil este prea obosita si vine sa se odihneasca. Aste este, noi i-am facut, noi sa-i crestem. Bona am la cel mic pentru ca eu merg la lucru, este tare de treaba bona, daca am nevoie de ceva ma ajuta tot timpul. Eu zic ca nu trebuie sa va sperie aparitia celui de al doilea copil, va fi mai usor decat va asteptati si satisfactii duble, cum mai zicea cineva aici.
Eu cand l-am nascut pe Vlad l-am pus la noi in camera in patut si Bogdan la el in camera si cand dorea sa stea si el la noi il lasam. Dupa 3 luni l-am mutat si pe Vlad in camera copiilor si a fost OK, nu au fost probleme.
Daca mai sunt intrebari va raspund cu placere.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Fetelor, din TIMISOARA, va rog, de unde gasiti bone ca lumea, ca eu caut si tot degeaba, sunt de toata jena persoanele ce le-am gasit eu. E drept ca am nevoie de cineva cu recomandari ca lumea, de increrere maxima, nu pot lua pe cineva de pe strada sa-i las copilasul in grija. Noi neavand familiile aici in oras nu avem cunostinte, n-am crescut aici....stiti cum e, poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Scumpa de tine.....
Sincera sa fiu eu m-am trezit la 20 ani cu un copilas in brate,parinti si socrii departe,scoala de facut asa ca am fost nevoita sa iau din ziar.
Prima conditie a fost sa fie nefumatoare si a doua sa stea prin apropiere.

Cand aproape ma lasasem pagubasa...din cauza scorurilor auzite si pe langa asta pretentii cu duiumu.....mi-am zis sa sun si la ultima bona din lista.
Am chemat-o sa o vad(sta la 3 blocuri de noi) si e la noi deja de mai mult de 3 ani.
Chiar daca acuma Rares nu mai prea are nevoie de bona o platim sa o tinem la noi pana vine bb 2.Va fii mult mai usor asa,o cunosc si mie draga de parca ar fii bunica mea.

Ce sa-ti spun nu toate bonele din ziar sunt nasolae....trebuie sa cauti pana gasesti ce vrei tu....chiar daca dureaza mult.

Roxi si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

A propos de implinire...Stiti cum e...cu 2 copii?? Simti ca plutesti in al noualea cer, nu alta!!!! Daca e greu cu 2?? E INFERNAL!!! Dar stiti ce? MERITA!
Cele care aveti doar un copil....si ati mai dori unul...nu mai stati pe ganduri!! ACUM e momentul!

In ceea ce priveste dragostea...nu se diminueaza...sub nici o forma....din contra, SE DUBLEAZA!!!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

pisi_ellace frumos ai raspuns.Cred ca esti o mamica fericita.
Noi deja nu mai stam pe ganduri,am un baietel minunat care fara sa exagerez este foarte cuminte si intelegator.
Stiu ca nu voi avea probleme in a ma ocupa de amandoi odata.
Acuma ramane doar sa se prinda ce trebuie!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ionela-roxana

pisi_ellace frumos ai raspuns.Cred ca esti o mamica fericita.
Noi deja nu mai stam pe ganduri,am un baietel minunat care fara sa exagerez este foarte cuminte si intelegator.
Stiu ca nu voi avea probleme in a ma ocupa de amandoi odata.
Acuma ramane doar sa se prinda ce trebuie!!!

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMarisa spune:

Dragele mele mamici de 1..2... copii!
Sora mea a avut 3 copii in 4 ani si nu si-ar fi inchipuit viata fara unul dintre ei din clipa in care l-a tinut in brate! I-a nascut intre septembrie 1980 si august 1984. Cumplite vremuri, daca vi le mai amintiti! Doi la cresa, unul la gradinita... doi la gradinita, unul la cresa... unul la scoala, doi la gradinita... doi la facultate, unul la liceu! Sacrificii? Cu duiumul! Satisfactii? Triplu!!!!
Fratele meu mau mic are tot 3, cel mic e nou-nout, inca n-a implinit 1 an. A facut cate un kinder o data la 5 ani. Va inchipuiti cum e in casa aceea? Un paradis mai mic si oleaca mai galagios...
Noi sumtem 4 frati, toti am mers la facultate si de facut copii ne-am apucat mai tarzior, dar impreuna i-am facut pe parintii nostri bunici de 9 ori: 3+2+1+3, insa sora mea mijlocie a mai infiat o fata, asa ca formula e de fapt, 3+3+1+3.
Nu va fie frica, mamici de copil singur, minunea se repeta de cate ori vreti voi, cu fiecare floare a lui Dumnezeu pe care voi, binecuvantate, o aduceti la viata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AMarisa

Dragele mele mamici de 1..2... copii!
Sora mea a avut 3 copii in 4 ani si nu si-ar fi inchipuit viata fara unul dintre ei din clipa in care l-a tinut in brate! I-a nascut intre septembrie 1980 si august 1984. Cumplite vremuri, daca vi le mai amintiti! Doi la cresa, unul la gradinita... doi la gradinita, unul la cresa... unul la scoala, doi la gradinita... doi la facultate, unul la liceu! Sacrificii? Cu duiumul! Satisfactii? Triplu!!!!
Fratele meu mau mic are tot 3, cel mic e nou-nout, inca n-a implinit 1 an. A facut cate un kinder o data la 5 ani. Va inchipuiti cum e in casa aceea? Un paradis mai mic si oleaca mai galagios...
Noi sumtem 4 frati, toti am mers la facultate si de facut copii ne-am apucat mai tarzior, dar impreuna i-am facut pe parintii nostri bunici de 9 ori: 3+2+1+3, insa sora mea mijlocie a mai infiat o fata, asa ca formula e de fapt, 3+3+1+3.
Nu va fie frica, mamici de copil singur, minunea se repeta de cate ori vreti voi, cu fiecare floare a lui Dumnezeu pe care voi, binecuvantate, o aduceti la viata!

Ce frumos!!!!!

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

E frumos dar tare greu. Mie mi s-a lungit urechile cu unul!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mergi la inceput