Aspirante optimiste (172)
Raspunsuri - Pagina 12

utocatalina spune:
N3e...vad ca a-ti aflat deja vestea..pe 1 mi s-a rupt apa..am ajuns la spital la 22:00...am nascut natural cu peridurala cu T...cea mai usoara nastere din lume
...a venit pe lume Bia pe 2 ian la 1:31 (sau 1:41...nu mai stiu) noaptea...3200 gr..49 cm si Apgar 10...eu ieri am venit acasa cu ea....suntem fericiti si putin depasiti de situatie
, dar incercam sa ne adaptam
....
Va pup pe toate si va urez sa vi se indeplineasca visul...de asemenea va multumesc pentru urari!
Am pus poze la "cafeluta mamicuta" in albumul "A venit Bia!"
Cafeluta mamicuta

martha78 spune:
Multumesc mult, fetelor!!!
Deocamdata vreau sa merg la doctor sa mi se confirme sarcina si ecografic si sa vad daca e sau nu OK
Ce e ciudat e ca nu am nici un simptom specific sarcinii..
Va pup dulce pe toate
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Leditia spune:
Felicitari Martha!
Sarcina usoara si un bb sanatos.
PS:Cate sapt ai?
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

martha78 spune:
Leditia, vreo 3 saptamani dupa calculele mele

claucia spune:
Felicitari Martha!!!!!!!
Sa te bucuri din plin de tot ce inseamna aceasta perioada superba!!!!!

Leditia spune:
quote:
Originally posted by martha78
Leditia, vreo 3 saptamani dupa calculele mele
Te-am intrebat ca te-am vazut ingrijorata.Sunt 3 sapt de la UM?sau cum?Pt ca in cazul asta e micuta sarcina si se poate sa n-ai nici un semn de graviditate deocamdata.Insa stai linistita ca vin ele..asa incet,incet..
Te pupic dulcic.
Pana ajungi la dr poti lua o pastiluta de acid folic pe zi.Cred ca te-ai potrivi la mamici de sept-oct.nu?

martha78 spune:
3 saptamani de la ovulatie ar fi, Leditia
Acum stau si ma gandesc la ce medic sa merg pt ca eu mergeam la prof Ancar, iar programarea mi s-a facut tocmai pe 26 ianuarie si mi se pare f tarziu pana atunci.....offffff

Liana30 spune:
martha
felicitari...
doamneeee cata da e minunata Bia la fel ca mamicutza ei..sa'ti traiasca!!!!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Leditia spune:
quote:
Originally posted by martha78
3 saptamani de la ovulatie ar fi, Leditia
Acum stau si ma gandesc la ce medic sa merg pt ca eu mergeam la prof Ancar, iar programarea mi s-a facut tocmai pe 26 ianuarie si mi se pare f tarziu pana atunci.....offffff
Hmm,ok,majoritatea calculeaza de la UM,chiar si medicii.Dar in acest caz,nu stiu ce sa zic.Oricum fiecare sarcina e unica in felul ei.Acum e cam aiurea cu programarea aia.Daca insa n-ai avut probleme in trecut si ai analizele bune,nu ai de ce sa-ti faci griji.
Sarcina usoara.
PS:Si da,te incadrezi la mamici de sept-oct.

cornelianeli spune:
martha felicitari iti tin pumnii ca totul sa fie in regula cu bebele,simptome ar fi cam devreme sa ai asa ca optimism mult si un pupic
utocatalina felicitari,minunea bianca este superba,sa fie sanatoasa si sa va aduca multe multe bucurii
o zi buna va doresc si ma bucur sa citesc vesti minunate
pupici
nunta noastra