Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 2

ninocikap spune:
Adseana drum bun si sper sa aveti parte de o distractie pe cinste si LA MULTI ANI!!!!
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

gegea spune:
adseana, sa aveti drum bun si Dumnezeu sa va aiba in grija!
Este primul drum al Alexandrei...
La multi ani si un An Nou asa cum vi-l doriti!
Sa va distrati bine la nasii vostri!
Geani si Daria

Ana71 spune:
Buna,
La multi ani Stefan, Alexut si Daria! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Am vazut si eu poze cu doi copilasi (Alexandra si Rares) tare frumosi si fericiti pentru ca Mosu' le-a adus multe cadouri! Andruzza si Adseana, aveti de ce sa fiti mandre de puii vostri!
Noi am avut ceva peripetii cu Mosu' (va spuneam ca am angajat unul profesionist), dar bine faceam daca nu ma legam la cap. Ideea este ca Mosu' a intarziat nepermis de mult ( mai mult de o ora si jumatate), copii deja incepusera sa-si puna semne de intrebare, asa ca dupa vreo ora si un sfert de asteptare am gasit o solutie de compromis si a venit unchiul unei cunostinte. Imediat dupa ce a plecat domnul asta a sunat la interfon si Mosu'profesionist (care binenteles ca avea telefonul inchis, ca si marea patroana a agentiei) si i-am spus ca nu mai e nevoie. Ne-am umplut de nervi, asa ca sper ca macar banii sa ni-i dea inapoi. Copiii au fost fericiti pentru ca au primit cadourile din scrisoare, au spus poezii si cantecele, Eva s-a straduit din rasputeri sa nu planga in bratele Mosului (avea buza rasfranta, dar se vedea ca face un efort sa nu planga). O sa pun si eu poze curand. A fost tare incantata de cadouri (pentru 10 minute binenteles) pentru ca dupa aia vroia, ca de obicei, tot felul de prostii (hartii de ambalaje, cartoane, sarmulite, etc).
Acolo Victor nu a pus intrebari, dar in masina la intoarcere a inceput cu "nici asta nu era un Mos fermecat, pentru ca avea barba prinsa cu elastic, curea de om si pe sub haina avea o helanca". Am ocolit cu gratie subiectul, dar de la anu' voi imprumta povestea ta, Rrox .
Azi am mai vizitat niste rude si apoi ne-am asezat la masa traditionala (cu sarmale, friptura, carnati).
Ma duc sa ma uit si eu la televizor, ca am cam uitat ce e ala, Eva a adormit si Victor construieste de zor cu taica-sau niste macarale (i-a adus Mosu' un joc de constructie).
Va pupam si va uram Sarbatori fericite in continuare!

loreen spune:
"Unii spun ca exista Mos Craciun,
Ca i-ati scris si o sa vina,
Sa va aduca in pumni lumina,
Langa brad si langa foc,
Sa va umple de noroc..."
Craciun fericit si linistiti va dorim tuturor...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

gegea spune:
Ana, imi pare rau de patania cu Mosul nepunctual. Bine ca ati dres-o rapid. A costat scump?
Geani si Daria

andrruzza spune:
adseana, drum bun si distractie frumoasa!!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

andrruzza spune:
Anca Micalea, La multi ani!! Sa fii fericita!!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Nicola Adriana - Raluk, Vlad Stefan - Lazy, Delia - Loreen
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze